Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
teply kupel, to je napad!
@miroslawka2255 no u nas to bola desna sranda 😀 a nech sa neuraza...ved robi taku prospesnu vec 😀
@moonlightka no dnes bol dalsi pokus...ale ked ono to tam "nejde"nejako 😕 mam pocit,ze mi uz vsetko vylieza von 😢 to je normalne?
ahojte - to si s toho nerobte nejak hlavu moj chlap mi rovno povedal ze vyzeram otrasne a som strasne velka a ze nna mna nema vobec chut - a ze mam smolu
@slady a neviem preco ale ked som lekarovi povedala ze som vliezla do vane tak ma takmer zjedol ze do vane uz nesmiem liazt a ze ci si chcem sposobit krvacanie a odlucovanie placenty - tak som na neho cumela jak puk bo vsade sa pise o teplom kupeli a ze do vane sa nesmie az po odteceni vody ☹ som z toho uz cvok 😠
a moje 5hod. kontrakcie kazdych 5 min a zosilnujuce predvcerom islo po druhej teplej vani do kelu.... vymizli potvory a to som sa uz tak tesila ze snad to uz pojde...... a budem mat malinku vonku 🙂
@siposova ja sa tiez celkom bavim, este aj moj syn od nej uteka skoro kazdu noc k nam do postele (dalsia vec ktora nam prida na romantickej naladicke) 🙂 cervene vino idem skusat dnes vecer uz sa nanho tesim! aj ked z tej vyvolavacky neviem ci nieco bude, vcera mi chlap cumel vecer na brucho a vravi: jezis, to je obrovske! a na moju otazku, ci ho pritahuje som dostala odpoved ze som asi taka eroticka ako torpedoborec 😀 takze to bude chciet toho vina vela, ale nie pre mna... 😀
jaj pockat, ved vlastne moj chlap nemoze pit, ved kto ma do spitalu zavezie! dofrasa, tu si jeden nepomoze...
tak uz sme odvcera z nemocnice doma 🙂 noc bola celkom ok, sice sme si neposlapli vela, ale na take babetko bola dobrucka 🙂 len mame problemi s kojenim :( asi sa mi uz robi zapal :( brdavky mam dokrvi popraskane :( jaaj keby je to take lahke kojit a nevdat to :( inak este nepribudlo ziadne babenko??
Tak, dnes trochu aktívneho pohybu, pustila som sa stierkovat barový pult 😀 no a večer trosku prechádzka a večera 😉 nejako sa cítim fajn, zaujímave na to aké bruško mám 😅
@slady prave dnes sme sa rozhodli ze to nebudeme silit a prestavam kojit :( mam uplne ine bradvky, cele opuchnute dopraskane a krvave :( aj lanolin som si kupila, poctivo natietala po kazdom kojeni ale nepomohlo :( nebudeme sa trapit ked to nede, je mi blbe davat malej papat moju krv, lebo tak to naozaj vyzera :(
@weissrose presne taky problem mala aj moja mamca s mojim bratom, papal jej krv lebo mala uplne dopraskane bradavky, tak sa vtedy, to bolo este za sociku samozrejme, vykaslala na kalciove masticky co jej davali v spitali a kupila si framykoin a o dva dni mala po probleme, len si to muslea natierat po kazdom kojeni, ale neber to ako kritiku ani nic podobne, je mi jasne ze ak sa neda tak sa neda, moj bol na um od troch tyzdnov lebo sa nevedel prisat a tri tyzdne hladoval, doktorka ma zvozila ze mu nedavam jest a ze je podvyziveny a hned "naordinovala" bebu, z ktorej mu chudakovi bolo zle ako fras ale potom sme si nasli mliecko co nam vyhovovalo a bolo dobre 🙂 mna to vtedy hrozne mrzelo lebo som hrozne chcela kojit, tak som si este 4 mesiace odsavala ale bolo to o hubu. ak si v pohode tak v pohode, ja len ze ak by ta to velmi mrzelo alebo daco tak urcite sa najde nejaka laktacna zena ktora by mohla poradit alebo co 🙂
baby no ako? u mňa tiež ešte nič. ☹ vidím to na utorok na príjem. ešte zajtra termín, tak uvidíme no, ale pochybujem. a tak by som si rada vyskúšala aj prirodzene vyvolaný porod, nie len tabletkami. ale čo narobím, ak to tak má byť tak bude.
inak u mňa celkom zaberá to stimulovanie bradaviek, len to by som si ich asi zdrala kým by som dosiahla poriadne kontrakcie. tak už to nechám na prírodu.
@slady ja v pohode, žiadne opuchy ani nič. práveže mi hovoria všetci, že vyzerám chudšie ako za bežného netehu stavu 🙂 tak neviem či to kompliment či čo? he he aj som nejak opeknela počas tohto tehu, to asi tým, že je to chlapec, lebo pri malej som bola akoby som dvojičky čakala, i tvár bacuľatá.
to prejde za chvíľočku. 🙂 😉
Ja ani nie som daka pribrata, 64 kg, sice som dala 14 kg ale zacinala som dost nizko, ale v tvari vyzeram hrozne poslednych par tyzdnov, ako papuca, so synom to bolo lepsie 🙂
mať tvoje kila, že 64 kg, tak lietam 😀 😀 😀
@slady no ja som bola pripravena ze budem kojit aj som sa na to tesila ale necakala som ze sa mi to stane lebo vsetko co som vycitala na nete som si kupila... pri synovi som mala ten isty problem ale ani mlieko som niak nemala, tak tentokrat som si kupila aj homeopatika na tvorbu mlieka. kedze mam ploche bradavky, tak som si kupila pumpicku na bradavky. koli tomu praskaniu bradviek som si kupila lanolinovy krem (davla som si ho po kazdom kojeni). nastudovala som si vela o kojeni najme polohy a spravny sposob prisatia (zevraj preto kojenie boli, ked je male zle prisate) ale nic mi nepomohlo :( mam hlboke chrasty na bradvkach az mi koza odpadava aj bradvky opuchnute, krvave a uplne inak vyzeraju, na prsiach cervene flaky a pocit ze maju minimalne 10 kil :( zistila som ze kojenie mi nieje sudene lebo je to u mna priam nemozne, ta bolest sa neda vydrzat, uz v prvy den v nemocnici ked sa mla narodila som preplakala ked som kojila :( s tou bolestou by sa kojit este dalo no koza na bradavkach nieje na to ,,stavana,, ale zmierila som sa stym.... teraz uz si robim vinove obklady a hadam sa mi to vylieci :( laktacnu som nevolala lebo byvame v CR a myslim ze by to nebolo az take lahke tu dostat niaku slovenku... ale to uz je jedno, moj chlap mi povedal ze nechce aby som uz trpela a tak sme sa dohodli ze teda budeme davat uz len umele... aj mala je spokojnejsia ked jej dam umele tak hadam nerobim az taku chybu...
inak babeny dnes som sa vazila ze minus 10 kil 🙂 no parada 🙂 este zhodit tych 25 po synovi a som konecne na normalnej vahe 🙂
@weissrose joj uplne ta chapem, teda ja som nemala pri malom take problemy ale tiez som si poplakala bo mi nechcel papat ani sa prisat, v nemocke mi sestricka vravela ze ved pekne papka a dokrmte ho lebo asi mate malo mlieka ale prd papkal a to som uz tam videla ale po druhom raze sa uz na mna kukali ze co si vymyslam ved je prisaty a doma ma potom slak triafal teoreticky som ovladala vsetko a v praxi nic z toho neslo a krpec bol hladny, ale to som tiez nevedela, lebo bol po zltacke a strasne spavy, co som tiez nevedela, lebo samozrejme si to vsimla aj detska lekarka dva tyzdne po narodeni ze uz mu aj to zazltnutie ustupuje... a ja ako teliatko som nic nevedela ... ale silno dufam, ze teraz to uz bude lepsie. UM tiez nie je zle, my sme papali bio mliecko babio lebo maly mi od beby aj nutrilonu strasne grcal a mal zelenu stolicu a to bio mliecko mu pomohlo a este vyslo aj lacnejsie 🙂 tentoraz som neobjednavala zatial nic a este aj odsavacku som stratila, takze verim ze to pojde tak ako ma aj bez nej a bez UM, respektive dufam, ale trosku sa toho obavam, ze to zase nebudem vediet...

Pridávam sa k vám, neviem či to je ozaj tým strachom alebo tou mojou proporciou ale tato prirodna vyvolávačka asi tiež nepripadá do úvahy 😀