icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

alyze
21. nov 2012

Čaute baby, no včera kontrola dopadla, tak že konečne mi spravili aj to CTG a aj to za poplatok 5€, ale čo už už som si zvykla že sa za všetko platí ☹ dopadlo to fajn, dalo sa to vydržať keď som si ľahla na bok 😉 zaznamenávalo mi aj kontrakcie 😉 Po vyšetrení, som začala krvácať, zrejme to bude tá zátka 😒 tak teraz čakám kedy sa to rozbehne, kontrakcie sú ale stále nepravidelné 😠 a čo vy ako ste na tom ?

adel22
21. nov 2012

@alyze Tak to je trapne, ze sa za to musi este platit:(

weissrose
21. nov 2012

@slady tak len vydrz a kym ti to nekvaca tak koj... urcite si silnejsia ako ja a prekonas to 🙂 ja som davala alexovi najskor bebu HA (v nemocni mu ju uz davali) potom ho z nej zapekalo, presla som na nutrilon HA, po case ho pistovna prestala preplacat a tak som davala hami... a to bolo z nich asi najlepsie, paradne sa mu kakalo a brusko ho moc nebolievalo 🙂 len teraz ked mam doma 7 skatul a plnu dozu toho sunaru tak mi je az do placu :( ved to stalo kopu penazi :( myslis ze sa da zohnat nieco v lekarni na to aby lepsie znasala to mlieko? nechcem ist s tym k doktorke aby si nemyslela ze som prehnane uzkostliva :( dnas ideme na SK takze by som sla kupit nech to stoji co to stoji 🙂

slady
21. nov 2012

@weissrose skus sa v lekarni spytat ja som zabudla ako sa volalo to co som davala ja, mozno nejake probiotika neviem, no 7 skatul sa to minie jak nic neboj, boze si pamatam tie palky za mlieko, to je hruza, a este plienky k tomu - to je na krach. Ja som teraz investovala do latkovych a ak bude aj mliecka dost hadam to nebude az taky extrem, no drzim ti palce 🙂

lenyy
21. nov 2012

@slavusal ahoj ..chcem sa opytat, vidim ze planujes porod pod celkovou anestezou- mna doktor " nuti " na spinal, ktory nechcem. ako si pich presvedcila na celkovu? vdaka

sssiska
21. nov 2012

mne dnes odisla zatka, zajtra rano nastup do nemocnice...pan doktor nam uz asi pomoze najst "EXIT" 😉

weissrose
22. nov 2012

@slady no vcera som na SK nic nestihala len v hrackarstve sme boli 2 hodiny, mojho skoro vystrelo 🙂 ale pokusim sa aj tu v lekarni na to spatat, ale kedze slovakom nerozumeju som zvedava co mi preda za blbost 🙂 takze hovoris ze nieco existuje na to... uz len nazov zohnat 🙂

siposova
22. nov 2012

takže baby 🙂) mááám chlapa 🙂 narodil sa 13.11.2012 o 10:55 hod neplánovanou sekciou ... mal 3660g a 52 cm 🙂 som šťasnááááá že to mám za sebou 🙂)) a nikdy som si nemyslela že to može byť taký krásny pocit ..... :-* milujem ho

slady
22. nov 2012

@siposova blahoželám 🙂 riadny junák, nech sa vám darí!

monameri
23. nov 2012

Baby tak mi drzte palce, dnes nastupujem do nemocnice a verim,ze po jednej vyvolavacke to budem mat za sebou. Uz sa chcem tesit z drobca, uz nas natahuje 6 den,ze sa mu nechce.

adel22
23. nov 2012

A kde su ostatné baby? už tu nik nezostal :( iba ja :(

mata884
23. nov 2012

no este som tu aj ja 🙂

cajova_lienka
23. nov 2012

no som tu este aj ja - v utorok odisla zatka, celu stredu mi tvrdlo brucho jak najate, vcera celkom seriozny poslovia ale nic pravidelne ☹ dnes mam sice stahy ale tiez nic pravidelne akurat mam pocit akoby ma od spodu neikto nakopal ☹ Ja to uz chcem mat za sebou ☹ Dnes CTG -uvidime co povie Dr. celko by zaujimalo ako to vyzera zo spodu 🙂 uz chcem malinku v naruci 😀

vicsstef
23. nov 2012

aj ja som tu. ak neporodim do pondelka, tak idem lezat. dnes ma caka CTG a prietoky. uz dlhsiu dobu mavam bolesti v bruchu, ale nie je to asi nic vazne, kedze este stale trcim doma 😠

adel22
23. nov 2012

No damy, vsetky sme v 40tt., asi sa caka na 41tt. 🙂

kaculiatko88
23. nov 2012

@monameri držíme palčeky, aby si to mala rýchlo a ľahko za sebou 🙂 🙂

@vicsstef ešte stále čakáte ako my??

mata884
23. nov 2012

ja som si myslela, ze sa to uz rozbieha..predvcerom celu noc kontrakcie a rano to akosi preslo. Som zvedava, kedy sa Matej vypyta na svet 🙂 .

adel22
23. nov 2012

@mata884 no u nas ani poslickovia, nic...len nohy opuchli🙂

weissrose
23. nov 2012

@siposova gratulacia🙂 tak dost dlho ta ponatahoval 🙂

siposova
23. nov 2012

@weissrose dakujeme 🙂) tak ponatahoval , ale stálo to zato 🙂)

mata884
23. nov 2012

@adel22 a ktoreho mas termin?
ja 30-teho...ale uz by som chcela aj teraz 🙂

adel22
23. nov 2012

@mata884 ja 28. a nechavam to na osud🙂 co ine zostava, vsak?

mata884
23. nov 2012

@adel22 veru... a kde budes rodit?

adel22
23. nov 2012

@mata884 Jaaaaj, ja az v Deutschlande🙂

mata884
23. nov 2012

@adel22 aha..ale drzim palce 🙂

vicsstef
23. nov 2012

@kaculiatko88 jasne, ze stale nic. dnes CTG OK, prietoky v norme, placenta stupen 3. a najvacsi gol dnesneho dna: POKAZILO SA NAM AUTO!!!!! je nepojazdne do stredy, do nemocnice to mame 12km... no uzas.

kaculiatko88
23. nov 2012

@vicsstef tak si na tom podobne ako ja, len my máme placentu stupeň 2. Tak to je riadna spomola. My máme dobre, lebo máme 2 auta a do nemocnice 17 km.,

vicsstef
24. nov 2012

@kaculiatko88 aj podla uzv mas termin 17teho? mne na zaklade merani v 12tt povedal, ze to moze byt o 1tt neskor. pri prvej dcere som mala tiez termin 18teho a rodila som 25teho, tak som zvedava, ci sa historia bude opakovat a zajtra porodim 🙂

slady
24. nov 2012

baby myslim na vas! držte sa 🙂

adel22
24. nov 2012

@slady Dakujeme🙂

No baby kde ste, odpadavate tu ako muchy! 🙂