Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@andulqa no na naše prvé sme čakali 6 rokov. Bola som na kopec vyšetreniach, zákrokoch a pojedla tabliet až hrôza. Ale podarilo sa prirodzene a nečakane, keď sme už ani nedúfali.
No a toto je tiež nečakané. V podstate sme sa už ani nejako nesnažili, pretože som dostala od septembra robotu 😀 😀
ahojte, novým tehulkám blahoželám a krásne čiaročky. Ja som dnes bola u dr. lebo mám dosť silné kŕče v podbrušku aj v lýtkach mávam cez noc. Pri dcérke som to nemala. Predpísala mi magne B6 a povedala, že je to všetko v poriadku ale tak trošku sa bojím 😒 Ja mám zdrav. problémy a beriem dosť silné lieky. Liečbu mám síce nastavenú ako pri dcérke aby to neškodilo ani plodu ani pri kojení ale ten strach tam je. Neviem sa už dočkať usg, som objednaná až na 12.3
uz je aj sukromnka zalozena na november 2012 ak chcete niekto pridat tak sa hlaste u mna.. ale iba tie co uz maju tehu potvrdene aspon testom 🙂
Ahojte, tak ja sa k vám zatiaľ tak potichučky pridávam, mrcha mešká, testy pozitívne, podľa digitálneho 2-3 týždne som "skoromama" 🙂 termín podľa poslednej mrchy je 9. novembra 2012 🙂 v pondelok pekne k lekárovi.. ako ste na to vy? 🙂
baby kde ste?
Ahojte babule, ako sa máte? Tehulky pribúdajú? Ja mám za sebou 3dňové prázdniny u maminky s krtkom, nedokázala som jej neprezradiť, že sme zasa tehu 😉 a neeeskutočne by som spala celý deň, dnes som myslela, že ku koncu v škole sa fakt už natiahnem na lavicu 😀
@vera3000 super, mne to tiež vychádza 9.11 🙂 a tuším ešte nejaké kočky písali tento istý dátum 🙂 ja sa chystám až ten potom týždeň, už by malo biť aj srdiečko 😉
babulky moc vam gratulujem a drzim palceky aby ste si v tom novembri drzali svoje zdravunke pokkadikky tak ako november 22011 cize minuly rok my a nasa novembrova bambulka uz bude mat 4mes
@vera3000 Mňa tak isto, koľkokrát ma tak spichá, až ma skrčí. Teba tiež tak? Plány mám, ale ak sa to nezlepší, tak pôjdem asi skôr, pre istotu...A ja ešte keď sa s našim malým vláčim 😒 tiež to nie je asi naj... Daj vedieť potom, čo Ti povie... Ja počítam, že by mi Dr. povedala, že to sa zasa už pomaly maternica rozťahuje. Tak ale radšej ísť, ako...
@ijanka27 tak vieš, keď už malého, tak aspoň trošku vieš, toto bude naše prvé, tak ja neviem nič 😀 A hej presne hocikedy len také pichnutie, tiež to bolí niekedy celkom dosť, takže pekne pôjdem v pondelok a to by ma skúsil nezobrať (nakoľko som tam bola pred 9 dňami a predpísal mi hormóny, že otehotneniu treba pomôcť 😠 )
@manamani1 ja som už nemerala asi od utorku: http://www.fertilityfriend.com/home/3a58db
ahojte, ešte sem len nakúkam, dnes má prísť mrcha a neprišl zatiaľ a test sa mi pekne od 10DPO ružovie ruživie dnes som 14DPO....v blogu mám testíky....tak sa teším len nazáklade testov a tehu príznakov....časté cikanie, väčší apetít.....napätie v prsiach....stále zvýšená BT 37,2-37,3....

gratulujem baby @zuziatko @poisonblu @stojdulka 😵 krasne ciarocky 🙂 😵
@pusikh ahoj 🙂 no vidis, teraz som to konecne pochopila preco mi niektore kalkulacky hadzu termin 1.11 a niektore 31.10.2012 🙂) lebo tie, ktore mi hadzu ten novembrovy termin asi zabudli ze je prestupny rok 😀 ale aj tak je to jedno ten jeden den hore dole 🙂