icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

andulqa
2. mar 2012

gratulujem baby @zuziatko @poisonblu @stojdulka 😵 krasne ciarocky 🙂 😵

@pusikh ahoj 🙂 no vidis, teraz som to konecne pochopila preco mi niektore kalkulacky hadzu termin 1.11 a niektore 31.10.2012 🙂) lebo tie, ktore mi hadzu ten novembrovy termin asi zabudli ze je prestupny rok 😀 ale aj tak je to jedno ten jeden den hore dole 🙂

andulqa
2. mar 2012

@zuziatko a preco zazrakom? predtym ste mali problem nejaky? 🙂

zuziatko
2. mar 2012

@andulqa no na naše prvé sme čakali 6 rokov. Bola som na kopec vyšetreniach, zákrokoch a pojedla tabliet až hrôza. Ale podarilo sa prirodzene a nečakane, keď sme už ani nedúfali.
No a toto je tiež nečakané. V podstate sme sa už ani nejako nesnažili, pretože som dostala od septembra robotu 😀 😀

andulqa
2. mar 2012

@zuziatko tak to je super 😵 dufam ze aj u nas to tak potom bude 🙂 nam sa teraz podarilo po troch rokoch 😵 tak dufam ze vsetko pojde ok 😵

lucia2431
2. mar 2012

ahojte, novým tehulkám blahoželám a krásne čiaročky. Ja som dnes bola u dr. lebo mám dosť silné kŕče v podbrušku aj v lýtkach mávam cez noc. Pri dcérke som to nemala. Predpísala mi magne B6 a povedala, že je to všetko v poriadku ale tak trošku sa bojím 😒 Ja mám zdrav. problémy a beriem dosť silné lieky. Liečbu mám síce nastavenú ako pri dcérke aby to neškodilo ani plodu ani pri kojení ale ten strach tam je. Neviem sa už dočkať usg, som objednaná až na 12.3

stojdulka
3. mar 2012

@poisonblu gratulujem, pozerám že sme na tom približne rovnako, tiež dúfam že stmavne, no z pocitov už viem vydedukovať že som isto tehu, pri štvrtom 😀

@zuziatko gratulujem, krásne výrazné koľajnice

bambi2
3. mar 2012

uz je aj sukromnka zalozena na november 2012 ak chcete niekto pridat tak sa hlaste u mna.. ale iba tie co uz maju tehu potvrdene aspon testom 🙂

elise
3. mar 2012

@bambi2 ja idem na hcg v pondelok dám potom vedieť

vera3000
3. mar 2012

Ahojte, tak ja sa k vám zatiaľ tak potichučky pridávam, mrcha mešká, testy pozitívne, podľa digitálneho 2-3 týždne som "skoromama" 🙂 termín podľa poslednej mrchy je 9. novembra 2012 🙂 v pondelok pekne k lekárovi.. ako ste na to vy? 🙂

lucinka1104
autor
3. mar 2012

baby kde ste?

ijanka27
3. mar 2012

Ahojte babule, ako sa máte? Tehulky pribúdajú? Ja mám za sebou 3dňové prázdniny u maminky s krtkom, nedokázala som jej neprezradiť, že sme zasa tehu 😉 a neeeskutočne by som spala celý deň, dnes som myslela, že ku koncu v škole sa fakt už natiahnem na lavicu 😀
@vera3000 super, mne to tiež vychádza 9.11 🙂 a tuším ešte nejaké kočky písali tento istý dátum 🙂 ja sa chystám až ten potom týždeň, už by malo biť aj srdiečko 😉

lucia2312
3. mar 2012

babulky moc vam gratulujem a drzim palceky aby ste si v tom novembri drzali svoje zdravunke pokkadikky tak ako november 22011 cize minuly rok my a nasa novembrova bambulka uz bude mat 4mes

vera3000
3. mar 2012

@ijanka27 ahoj 🙂 ja radšej idem už v pondelok, lebo ma bolí už 6 dní brucho (vaječníky), tak chcem vedieť, že je všetko ok 🙂

ijanka27
3. mar 2012

@vera3000 Mňa tak isto, koľkokrát ma tak spichá, až ma skrčí. Teba tiež tak? Plány mám, ale ak sa to nezlepší, tak pôjdem asi skôr, pre istotu...A ja ešte keď sa s našim malým vláčim 😒 tiež to nie je asi naj... Daj vedieť potom, čo Ti povie... Ja počítam, že by mi Dr. povedala, že to sa zasa už pomaly maternica rozťahuje. Tak ale radšej ísť, ako...

vera3000
3. mar 2012

@ijanka27 tak vieš, keď už malého, tak aspoň trošku vieš, toto bude naše prvé, tak ja neviem nič 😀 A hej presne hocikedy len také pichnutie, tiež to bolí niekedy celkom dosť, takže pekne pôjdem v pondelok a to by ma skúsil nezobrať (nakoľko som tam bola pred 9 dňami a predpísal mi hormóny, že otehotneniu treba pomôcť 😠 )

manamani1
3. mar 2012

Baby moj ovu test🙂

ijanka27
3. mar 2012

@vera3000 Samozrejme, tlač sa do vnútra 😉 mne doky predpísala kys.listovú, že by mohlo pomôcť a pomohlo 🙂

@manamani1 Šup šup, už Ťa čakám s koľajnicami na tehotenskom 😉 ukážkový ho máš 🙂

manamani1
3. mar 2012

@ijanka27 hej,hej, za 10 dni dojdem🙂))

ijanka27
3. mar 2012

@manamani1 No jedine, veď som ti hovorila, že už máš rezervovaný ten domček vedľa mňa 😉 Ja som dnes po 4dňoch testla pre istotu 😉 , tak ako ten tvoj ovu vyzeral, v momente tam boli //

manamani1
3. mar 2012

@ijanka27 Kráasa, vies mi hodit link na tvoj graf?

vera3000
3. mar 2012

@ijanka27 ako ten môj je špičkový, keďže mi vyslovene povedal, že mi to tam spí, ale že to rozhýbeme, tak sa ho spýtam, že či mi to tam stále spí alebo je už baby hore 😎

ijanka27
3. mar 2012

@manamani1 ja som už nemerala asi od utorku: http://www.fertilityfriend.com/home/3a58db

ijanka27
3. mar 2012

@vera3000 držím palce, až už robí kotrmelce 😉

manamani1
3. mar 2012

@ijanka27 vela hlienu si mala toho tahaveho?

vera3000
3. mar 2012

@ijanka27 aj ja tebe držím palce, nech nám zdravo rastú do krásy 🙂

ijanka27
3. mar 2012

@manamani1 taký normál, ako zvyčajne...nič extra...to skôr keď mali prísť krámoše, tak bol taký mliečny, vtedy ho bolo akosi viac...

ijanka27
3. mar 2012

@vera3000 ďakujem, už sa teším, ako budeme postupne pridávať fotečky z uzv 😉 a obdivovať ich 🙂

vera3000
3. mar 2012

@ijanka27 tak to bude super 🙂

manamani1
3. mar 2012

@ijanka27 takze si zaregistrovala akoze len na wc papieri, nic moc ze extra vela by ho bolo🙂,hm?

laluchova
4. mar 2012

ahojte, ešte sem len nakúkam, dnes má prísť mrcha a neprišl zatiaľ a test sa mi pekne od 10DPO ružovie ruživie dnes som 14DPO....v blogu mám testíky....tak sa teším len nazáklade testov a tehu príznakov....časté cikanie, väčší apetít.....napätie v prsiach....stále zvýšená BT 37,2-37,3....