icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

mazula
16. mar 2012

@kachniatko17
tak test som ešte raz kuk ale asi až po 15min.a je tam taká nenápadná rozmazaná čiarka ale velice nenápadný duch, tak neviem,lebo na návode píšu, že neodčítať po 10min.A ozaj to vidieť len pri poriadnom svetle, nič to,ak nedojde menzes, skúsim za 2 dni.Drž palce 😵

barcelonka
16. mar 2012

@vicsstef vyskusaj este raz napisat, mozno to len prehliadla 😉

mazula
16. mar 2012

@cajova_lienka
ahoj,ako testík,zosilneli čiarky?ja mám na teste niečo veľmi svetlé,len neviem, lebo to nebolo do 10 min

vicsstef
16. mar 2012

@bambi2 bambi prosim pridaj ma do sukr. skupiny. som v 5tt.

bambi2
16. mar 2012

@vicsstef uz si tam 🙂

cajova_lienka
16. mar 2012

@mazula ahoj - tak vcera na presviedceni emanzela som testla opat - bol tam zase len taky duch ducha. testnem zajtra ci tam bude aspon normalny duch 🙂 ale ja sa citim tehotne 🙂 a na PMS moje priznaky nevyzeraju 🙂 Drzim palec aby aj tebe palicky silneli 😀

mazula
16. mar 2012

@cajova_lienka
Aj Tebe držím, no vravím si 11DPO neni ešte tak dlho počkám ešte 2dni,mňa to matie,lebo ako som písala začali ma svrbieť 2 znamienka naraz a sú nejak opuchnuté,či by to bola takáto náhoda,alebo či telo reaguje na zmenu, uvidíme.Počkám 2 dni a uvidíme 😉

kachniatko17
16. mar 2012

@mazula ved uvidis ked si urobis dalsi test, ja som si urobila a ciarka je zasa sytejsia, v pondelok chcem ist k doktorke lebo ma dost boli brucho tak uvidim co mi povie

mazula
16. mar 2012

@kachniatko17
tak držím palce,aspoň to budeš mať oficiálne.Ja som pri prvom aj špinila, tak som sa zľakla, že som hneď test robila 🙂 ale všetko bolo oki, až na záver, keď som strávila 10t na rizikovom, čo som sa začala otvárať,ale i to sme prestáli a v máji slávime 3rôčky 😀

anavi85
16. mar 2012

@bambi2 aj ja poprosím do súkromnej skupiny...

kachniatko17
16. mar 2012

🙂

kachniatko17
16. mar 2012

@mazula ved ja som si tiez pri prvej pochodila v 12tt som krvacala potom este 32tt tiez krvacanie k tomu nam vyslo ze budeme mat Dawna a cele tehotenstvo som mala krce a mame krasnu zdravu dcerku tak teraz na to spominam a mam strach aby sa to neopakovala emoticon

mazula
16. mar 2012

@kachniatko17
no tak to Ti verím,mne veľa ľudí povie, že čo sa bojíš, však to každá sa bojí,ale nechápe to niekto, kto to nezažil, ten strach, že porodíš v 29tt, či mimi prežije, a ak prežije, v akom zdravotnom stave bude...Ale ja pevne verím, že druhé bude oki 🙂 už len pozitívny test 😀 menzes dnes nič, tak počkám do nedele a zasa testnem

kachniatko17
16. mar 2012

😀

kachniatko17
16. mar 2012

@mazula ved ja som si tiez pri prvej pochodila v 12tt som krvacala potom este 32tt tiez krvacanie k tomu nam vyslo ze budeme mat Dawna a cele tehotenstvo som mala krce a mame krasnu zdravu dcerku tak teraz na to spominam a mam strach aby sa to neopakovala emoticon

renky100
16. mar 2012

Ahojte, ja som v šiestom týždni a veľmi sa teším, nám sa to podarilo hned na prvý pokus. 🙂 Termím mám 🙂 6.11.

kukucka26
16. mar 2012

@bambi2 ahoj bambi pridala si ma , kde mame sukromku?

saaskia
17. mar 2012

Baby, tie čo už ste tehotné, keď ste mali dostať MS tak ste niektorá aj špinila?

poisonblu
17. mar 2012

@saaskia ja som spinila asi 4 dni..ale bola som u dr. tak mi pichol agolutin a chodim tam kazdy tyzden-spolu 4 injekcie...popritom si davam ascorutin 3x1 tabletku a magnezium 500 mg, kazdy druhy den...okrem toho jem femibion800 a 3-omega od generica....2.4. mam ist na sono

renky100
17. mar 2012

ahoj, ja som nešpinila, a tak isto beriem femibion 800 ako poisonblu

mazula
17. mar 2012

@kachniatko17
ahoj, no tak dnes už mám špinenie a brucho bolí, takže sa zrejme nezadarilo,aj som trochu sklamaná, vravela som si, že malý bol na 1 krát, tak hádam...ale asi nie.Držím Ti palce, nech všetko dobre dopadne a máte samé radosti s mimi 😉

kachniatko17
17. mar 2012

@mazula dakujeme, aj tebe zelam nech sa buduci mesiac zadari🙂

lillinka01
17. mar 2012

Ahojte koceny, som v 6-7 tt, a uz som pribrala 3 kg. Vobec nejem viac, praveze menej, lebo mam zaludok na vode, a som neskutocne unavena :(

chalim
19. mar 2012

@lillinka01 ahoj, tak sme na tom rovnako, nechuť k jedlu, ale kg, pribúdajú, ja som z toho zhrozená, keď to takto pôjde, tak budem ako sud 😨

cenculinka
19. mar 2012

cafte babenky, tak dufa, ze aj ja budem patrit do tejto skupiny 😉 som dnes 27 DC, na teste je ocividny duch, aj ked sa mi zda, ze na vcerajsom vecernom teste bol ten duch silnejsi ☹ citim sa divne, som nenormalne podrazdena, boli ma brucho a neskutocne ma bolia prsia, ani len dotknut sa ich. takze tajne dufam, ze budem tehu 😀

ywula
19. mar 2012

Ahojte dievčence, tak sa k Vám pridávame....dnes ráno nám to potvrdila poriadna čiarka na teste...takže, podľa mojich výpočtov čakáme na 6.november....:))...30. marca ideme na preventívnu prehliadku, a tam sa teda ukáže čo a jak....a budem opäť bruchatá.....🙂))...tak som rada, že som Vás našla a idem sa rýchlo začítať do predchádzajúcich riadkov, nech Vás kus spoznám..... 🙂 🙂 🙂

petka035
19. mar 2012

Ahojte,tiež by som sa rada pridala 😉 @bambi2môžeš ma prosím pridať do súkromky? 😅 Tehu síce ešte od dr.potvrdené nemám,ale tri testíky mi vyšli pozitívne 😵 Dnes som len 30DC takže k dr sa chystám až o nejaké dva týždne(teda ak bude dovtedy všetko ok)

stastna
19. mar 2012

Ahojte, môžem sa k Vám pridať aj ja? 🙂 U doktorky som ešte nebola, som objednaná na 26. marca ale dve čiarky na dvoch testoch sú, myslím, dostačujúce 🙂 Teším sa na naše radosti a starosti baby, november sa blíži 🙂 🙂 všetkým Vám srdečne gratulujem a ostatným babulám ktorým to zatiaľ nevyšlo držím silno palce! S chuťou do toho 😉

dulkagabulka
19. mar 2012

dulkagabulka Dňa 26.3.2012 bude na STV2 odvysielaná relácia Medicina, ktorej témou budú Moderné metódy pôrodov. Hosťami relácie budú prednosta nemocnice na Kramároch, Doc. MUDr. Igor Rusňák CSc. a riaditeľ sanatória Koch MUDr. Vladimír Cupaník, PhD.. Členky OZ Ženské kruhy pripravili pár diváckych otázok, ktoré zaslali redakcii STV a ktoré si môžete prečítať v príspevku . Nevieme či otázky budú aj hosťom relácie položené. Ak vás otázky zaujali a chcete vidieť odpovete, pozrite si reláciu v pondelok dňa 26.3.2012 na stanici STV2

http://www.zenskekruhy.sk/index.php/akcie/pozyv......

kachniatko17
19. mar 2012

@bambi2 mozem aj ja do sukromnej termin ma 11.11. bola som dnes aj u doktorky