icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

binka79
19. mar 2012

awojte, ak mozem, pripojim sa aj ja k vasej debate 🙂 Mne sa ukazali dve ciarky a vychadza mi to po navsteve lekara na 6tyzden :D

penelope1
19. mar 2012

@lillinka01 od zajtra začínam siedmy a ty?

penearth
19. mar 2012

@bambi2 Uz som pisala, ale asi sa musim pripomenut, dnes od lekara potvrdeny 7. tyzden, termin 3.11. Mohla by som do sukromky?

bambi2
19. mar 2012

@penearth ty si uz davno pridana.. Kukni na lavo mas niekde pod skupinami novembrovky 2012 😉

lillinka01
20. mar 2012

@penelope1 Ja som si nie celkom ista, ale cca tiez siedmy 🙂 Mali sme pekneho Valentina 😝 (Lekar mi to nevedel celkom presne povedat, idem znovu o 11 dni.

penelope1
20. mar 2012

@lillinka01 Aj my sme mali krasneho Valentina 🙂 Ja idem na sono 23.3.,tak som zvedava, či uz bude počuť srdiecko.Mozno mi ešte upresni týždeň. Býva ti aj zle? Ja síce nevraciam,ale casto mám pocit pokazeneho zaludka 😖

lillinka01
20. mar 2012

@penelope1 presne! najhorie je, ze v pase uz ma tlacia nohavice, ak to takto pojde dalej, neviem co budem nosit, dobre sa citim len v leginach... a moje sice 38 ale okruhle stehna v leginach .. cojaviem :-/ traposim ja viem

poseidonka
20. mar 2012

Ahojte kočky tak ja sa pridávam, dve // celkom zreteľné dnes budú krvné testy 🙂

poseidonka
20. mar 2012

Kočky ako to tu čítam, hreje ma pri srdci. Aropóó čo je to súkromka??? Aj ja tam chcem. Takže všetky čo ste tu ma predbehnete 🙂 teda v novembri, ja osobne si myslím, že som v 5 TT, ale podla PM by dom mala byt už v 9 ☹. To však bolo komplikované 6.3. Mi povedal lekár že tehotná nie som a 14.3 mi test ukázal // 😀

anavi85
20. mar 2012

tak už to máme potvdené aj lekárkou, náš drobček má 10mm...budúci pondelokm idem na krv a o mesiac na kontrolu, že tam ma aj pomeria a urobí už všetko...aj fotečku :D

dulkagabulka
20. mar 2012

Aby sme motivovali redakciu, aby videli, ze ludia chcu pocut odpovede na nase otazky, dali sme clanok na vybrali sme.. aj ty nas mozes podporit tym, ze za neho zahlasujes (ak sa ti otazky pozdavaju). http://vybrali.sme.sk/c/Moderne-metody-porodov/

poseidonka
20. mar 2012

@anavi85 gratulujem

poseidonka
20. mar 2012

Tak baby tešte sa so mnou máme HCG viac ako 6000 🙂

marriqa
20. mar 2012

ahojte... nam sa Drobcek tiez narodi v novembri :o)

penelope1
20. mar 2012

@lillinka01 Tak ja uz nosim tehotenské nohavice,lebo sa do normálnych uz týždeň nezmestim!!!Dokonca manžel mi požičal teplaky,lebo moje sú mi tesne!Na vahe som nepribrala,ani veľa nejem, ale hned od oplodnenia som mala dost nafuknute brucho a stale sa len zvacsuje. Prve týždne som trpela extremnou unavou a spavostou. Nevladala som ani na nohach stat a uz vôbec nie variť !Teraz je to lepsie,ale aj tak chodím 2x denne spať a o 20tej uz lezim v posteli, čo nevladzem držať oci otvorené...Aj ty máš take stavy?

lillinka01
20. mar 2012

@penelope1 Velmi podobne!!! A ty nepracujes? Nevies, ci ako tehotna smiem robit nadcasy? Resp. musim? Najhorsie je, ze posledne dni som sice strasne unavena, ale ked si lahnem, neda sa mi zaspat!!! kde si kupila tehu nohavice?

ankat
20. mar 2012

ahojte mozem sa pridat 🙂 .dnes rano // ciarocky 🙂

cenculinka
20. mar 2012

dievcence, dnes mala prist mrcha a stale tu nie je 😀 robila som si dnes rano znova test a su tam poriadne //, tak dufam, ze budem s vami v tejto skupine 😀 😎 😝

cenculinka
20. mar 2012

aj ja by som chcela ist ku vam do sukromnej temy ☹

borka82
20. mar 2012

@lillinka01 Ahoj, aj ja uz musim nosit tehotenske nohavice.. Je to smiesne, ze tak skoro, ale mam neskutocne nafuknute brucho a do mojich normalnych nohavic sa nezmestim. 🙂 Docela dobry vyber maju v H&M na Obchodnej v BA, alebo vraj teraz dodali nejaku tehu veci aj do H&M v Avione. 😉 Vela stastia na nakupoch 😉

stastna
21. mar 2012

ahojte aj ja chcem ist do súkromky 🙂

kockas
21. mar 2012

ja sa tiez ku vam pridavam, podla tehu kalkulacky som v 7 tyzdni, tiez nam to zariadil Valentin 🙂) ... inak sa ma dost pobavilo ako nazivate menzes, ze "mrcha" 😀 😀 😀 😀 😀 😀

moonlightka
21. mar 2012

Ahojte ja som dnes nasla // 😉 chcem sa spytat kedy ste boli na prvej kontrole po zisteni tehotenstva...a este ci mozem aj ja uz patrit do sukromky?... 😉

lillinka01
21. mar 2012

@borka82 v Hm je aj sekcia tehu? to je ze wow 🙂

borka82
21. mar 2012

@lillinka01 ano, je. 😀 Maju rifle, teplaky, leginy, slusne nohavice, dufam, ze dostanu aj nejake letne nohavice, maju tricka, bluzky a vselico ine 😉 Ja som bola na Obchodnej, tam je toho asi najviac, do Avionu vraj doniesli nejake veci len minuly tyzden. Prijemne nakupovanie prajem. 😉

mazula
21. mar 2012

@kachniatko17
ahoj, tak som k Vám ešte nakukla,že ako sa Ti darí, gratulujem a držím prsty, nech všetko dobre dopadne 😉

maruskamolny
21. mar 2012

ahojte, tak rada sa k Vam pridam, ak mozes...tiez to vyzera ze budeme mat v novembri 🙂 tak zrejme budem na konci 5. tyzdna, robila som testy a su II ciarky,,,poradite mi, kedy je najlepsie ist prvykrat k lekarovi, mne svagrina ktora ma 3 deticky radila ze este mam pockat aby bolo uz vidiet srdiecko, ze este take 2-3tyzdne mam cakat...som kus nedockava, ale tak aj tak v praci by to bolo podozrive, a v stvrtok pred velkou nocou mame volno tak asi pockam dovtedy

maruskamolny
21. mar 2012

ahojte, aj vy mavate bolesti v podbrusku, je to normalne?

kachniatko17
21. mar 2012

@mazula ahoj tak tesili sme sa kratko, potratila som, mala som vysoke hodnoty stitnej zlazy, tk to babaatko nevydrzalo....

poisonblu
21. mar 2012

@maruskamolny jasne, pockaj cca do 7tt...ono teraz aj tak dokopy nic neuvidis, ak by ti robil sono..a sono treba robit co najmenej, iba nevyhnutne vysetrenia, lebo ze vraj to skodi miminku