icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

bonin
29. mar 2012

@maruskamolny Ja som pri mojej premiere bola 2 krat v nemocnici a skoro som o nu prisla, tak som bola vystresovana a mozno prave preto je taka planicka, ale aspon je uz tu a zdrava 🙂 Tak ti drzim prsty a neboj sa vsetko dobre dopadne... 😉

verka9
29. mar 2012

@lusip ahoj, ak môžem tak sa pridám aj ja, ja mám termín na 1.12. - teda podľa netu, u doktora som ešte nebola lebo má plno, idem až o dva týždne 🙂

bambi2
29. mar 2012

nemalo by sem do tejto temy 😀

verka9
29. mar 2012

ahojte, baby viete mi poradiť? mala by som byť cca v 5 týždni, ale často mávam také pocity ako keď mi prichádzajú krámy, nie je to bolesť len také omínanie alebo ako by som to nazvala, neviete čo to môže byť? ďakujem

maruskamolny
29. mar 2012

@bonin hlavne ze vsetko dobre dopadlo 😉 a tusila si ze to bude dievcatko ked si este nevedela pohlavie?

maruskamolny
29. mar 2012

@verka9 ahoj...ja to mavam niekedy tiez, zevraj je to uplne bezne...jedna kamoska-doktorka mi vsvetlovala ze to preto lebo sa rozsiruje maternica a tiez kvoli cievam...vela bab ma uz tym ukludnovalo....takze no panic, no stress....kym nemas ziadne krvacanie, vsetko je ok

verka9
29. mar 2012

@maruskamolny jeee, ďakujem, konečne budem kľudne spať 🙂

bonin
29. mar 2012

@maruskamolny Ano hned som to tusila, lebo moja mamka mi vravela, ze pri chlapcovi na zaciatku boli viac v zadu chrbat a pri dievcatku viac v podbrusku a mala pravdu vsetko ma bolelo ako pri mns a bolo to dievcatko a teraz ma bolelo na zaciatku v zadu, tak zeby chalan tentokrat 😕 😀 To je jedno, len nech to je zdrave 😉

maruskamolny
29. mar 2012

vaaaaaaaaaaaaazne? 🙂 waaaaaaaaaaaaaw lebo mna boli v podbrusku 😉

trish22
29. mar 2012

No baby, ja neviem, ale pri prvom som mala od začiatku pocit, že to bude chlapček. Ale určite ma viac bolelo v krížoch. Aj PN som bola kvôli tomu, hlavne od 3 trimestra. Malý mi strašne tlačil na kríže. teraz necítim ešte nič, trošku ako keby som mala dostať krámy.
no ale zajtra uvidíme či to je naozaj tehu alebo si iba domýšlam 🙂 no dufam že to bude tehu

bonin
29. mar 2012

@maruskamolny Takze asi chces dievcatko? 😅 Moja mamka mala 5 deti a nepomylila sa, tak dufam, ze aj nam to takto vyjde 😉

lusip
30. mar 2012

@verka9 Vitaj v klube tehulka 🙂

eeska
30. mar 2012

ahojte, tak ja som dnes bolo na sono, potvrdiť tehu, ale nebolo absolutne nič vidno :( podľa poslednej MS by som mala byť 6tt...zajtra idem na sono do nemocnice, tak som zvedavá...ale nervy sú to neskutočné....

vejula
30. mar 2012

@bonin tehotensku knižku v 6 tt??? To je podla mna skoro. moj dava až v 11tt. LEbo v počiatkoch sa može hocičo stať. Dokonca aj prvy hradeny ultrazvuk je až po 10tt

@maruskamolny ak je všetko ok tak sa neboj. ultrazvuky skôr ako v 7tt su poda mna zbytočne, ešte ani srdiečko enemusi byť vidno a len sa zbytočne stresuje 😉
@bonin ja som menila pri prvom tehotenstve gynekologa a v pohodičke behom dvoch tyždnom od prehliadky u prveho gynekologa som mala prehliadku u noveho to s tym jednym mesiacom je podla mna nejaka hluposť

vejula
30. mar 2012

@bonin a čo bude ked neboli ani chrbat ani podbruško???? 😀 😀 😀

fifitko25
30. mar 2012

@bonin ahoj, ja som tiež dnes zmenila doktora úplne v pohode. Začala som 7tt, ešte nemám knižku, tá sa dáva okolo 9tt. Môj pôvodný doktor nemal problém so zmenou, napísal mi záverečnú správu a už mám pripravenú dokumentáciu, mám si ju príjsť vziať. Včera som bola u nového doktora, ktorý si ju vyžiadal, išlo to ako po masle 😉

bonin
30. mar 2012

@vejula ahoj , tak to teda netusim... bud rada, ze ta nic neboli 😀

bonin
30. mar 2012

@fifitko25 dakujem, tak to teda skusim 🙂

bonin
30. mar 2012

@vejula prvy hradeny ma byt az po 10 tt? Ja som bola v 7 a vsetko som si musela platit uz teraz...A kazdy vravi, ze nic neplatia, len ja jak truba uz aj pri prvom tehu som zakazdym nechala na chynde aspon 8 eur... 😒

bonin
30. mar 2012

@eeska Ahoj a test ti ukazal, ze si tehotna?Ak ano, tak to este moze byt aj skoro a nemusi byt este vidno ja som tak mala v 5 tt pri prvom tehu 🙂

eeska
30. mar 2012

@bonin hej, test som si robila pred týždňom, dve paličky jak vymaľované...no ja mám obavy, lebo cez víkend by som mala začať 7tt a to už by malo byť predsa len vidno....

karinka2105
30. mar 2012

@verka9 ahoj,aj ja presne to iste,ze ma bolii,podbrusko,ze jak keby kramy maju prist,vobec si nepamatam ako to bolo pri 1 tehuu

bonin
30. mar 2012

@eeska Neboj sa bude to dobre 🙂

trish22
30. mar 2012

no baby ja pomaly idem k doktorovi....straaaaaaašne sa bojím. Inak vôbec sa necitim dobre, bolia ma kríže a aj bruško. také ho mám plné.....:( držte mi palce a ked budem doma tak vam napišem
pa pa

trish22
30. mar 2012

No už som späť. Je to mimomaternicové s okamžitou hospitalizáciou. takže som už pobalená :(
do nemocky pojdem podla dohody až ked ucítim bolesť. ale ihneď. nemám na čo čakať.
som z toho hotová ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
takže vás asi opúšťam....ale dám o sebe vedieť ešte
držte sa tehulky

bonin
30. mar 2012

@trish22 To mi je luto ☹ tak drzim palce, nech to mas rychlo za sebou... ☹ ☹

vejula
30. mar 2012

@bonin no myslim že po 10tt je prvy ultrazvuk ktorý hradí poisťovna. Do 10tt si ultrazvuk hradiš sama. Teda aspon u mojho gyndoša to tak je že od 10tt už nič neplatim, pokial si nevyžiadam sono z nejakych špeci dôvodov napr že sa mi zda že sa maly nehybe alebo tak

iwusca
30. mar 2012

@vejula mne robil sono uz 2x a neplatila som nic 😕

vejula
30. mar 2012

@iwusca no tak možno ako kde. Moj je super ale je sukromny tak možno preto, možno mu to posiťovna inak hradi 😕

karinka2105
30. mar 2012

@trish22 to mi je lutooo