Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
nemalo by sem do tejto temy 😀
ahojte, baby viete mi poradiť? mala by som byť cca v 5 týždni, ale často mávam také pocity ako keď mi prichádzajú krámy, nie je to bolesť len také omínanie alebo ako by som to nazvala, neviete čo to môže byť? ďakujem
@bonin hlavne ze vsetko dobre dopadlo 😉 a tusila si ze to bude dievcatko ked si este nevedela pohlavie?
@verka9 ahoj...ja to mavam niekedy tiez, zevraj je to uplne bezne...jedna kamoska-doktorka mi vsvetlovala ze to preto lebo sa rozsiruje maternica a tiez kvoli cievam...vela bab ma uz tym ukludnovalo....takze no panic, no stress....kym nemas ziadne krvacanie, vsetko je ok
@maruskamolny jeee, ďakujem, konečne budem kľudne spať 🙂
@maruskamolny Ano hned som to tusila, lebo moja mamka mi vravela, ze pri chlapcovi na zaciatku boli viac v zadu chrbat a pri dievcatku viac v podbrusku a mala pravdu vsetko ma bolelo ako pri mns a bolo to dievcatko a teraz ma bolelo na zaciatku v zadu, tak zeby chalan tentokrat 😕 😀 To je jedno, len nech to je zdrave 😉
vaaaaaaaaaaaaazne? 🙂 waaaaaaaaaaaaaw lebo mna boli v podbrusku 😉
No baby, ja neviem, ale pri prvom som mala od začiatku pocit, že to bude chlapček. Ale určite ma viac bolelo v krížoch. Aj PN som bola kvôli tomu, hlavne od 3 trimestra. Malý mi strašne tlačil na kríže. teraz necítim ešte nič, trošku ako keby som mala dostať krámy.
no ale zajtra uvidíme či to je naozaj tehu alebo si iba domýšlam 🙂 no dufam že to bude tehu
@maruskamolny Takze asi chces dievcatko? 😅 Moja mamka mala 5 deti a nepomylila sa, tak dufam, ze aj nam to takto vyjde 😉
ahojte, tak ja som dnes bolo na sono, potvrdiť tehu, ale nebolo absolutne nič vidno :( podľa poslednej MS by som mala byť 6tt...zajtra idem na sono do nemocnice, tak som zvedavá...ale nervy sú to neskutočné....
@bonin tehotensku knižku v 6 tt??? To je podla mna skoro. moj dava až v 11tt. LEbo v počiatkoch sa može hocičo stať. Dokonca aj prvy hradeny ultrazvuk je až po 10tt
@maruskamolny ak je všetko ok tak sa neboj. ultrazvuky skôr ako v 7tt su poda mna zbytočne, ešte ani srdiečko enemusi byť vidno a len sa zbytočne stresuje 😉
@bonin ja som menila pri prvom tehotenstve gynekologa a v pohodičke behom dvoch tyždnom od prehliadky u prveho gynekologa som mala prehliadku u noveho to s tym jednym mesiacom je podla mna nejaka hluposť
@bonin ahoj, ja som tiež dnes zmenila doktora úplne v pohode. Začala som 7tt, ešte nemám knižku, tá sa dáva okolo 9tt. Môj pôvodný doktor nemal problém so zmenou, napísal mi záverečnú správu a už mám pripravenú dokumentáciu, mám si ju príjsť vziať. Včera som bola u nového doktora, ktorý si ju vyžiadal, išlo to ako po masle 😉
@verka9 ahoj,aj ja presne to iste,ze ma bolii,podbrusko,ze jak keby kramy maju prist,vobec si nepamatam ako to bolo pri 1 tehuu
no baby ja pomaly idem k doktorovi....straaaaaaašne sa bojím. Inak vôbec sa necitim dobre, bolia ma kríže a aj bruško. také ho mám plné.....:( držte mi palce a ked budem doma tak vam napišem
pa pa
No už som späť. Je to mimomaternicové s okamžitou hospitalizáciou. takže som už pobalená :(
do nemocky pojdem podla dohody až ked ucítim bolesť. ale ihneď. nemám na čo čakať.
som z toho hotová ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
takže vás asi opúšťam....ale dám o sebe vedieť ešte
držte sa tehulky
@trish22 to mi je lutooo

@maruskamolny Ja som pri mojej premiere bola 2 krat v nemocnici a skoro som o nu prisla, tak som bola vystresovana a mozno prave preto je taka planicka, ale aspon je uz tu a zdrava 🙂 Tak ti drzim prsty a neboj sa vsetko dobre dopadne... 😉