Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@karinka2105 ahoj no toto je moje prve tehu čiže ja neviem 🙂 ale maruskamolny mi poradila, že to je v poriadku, že to je kvôli cievam a že sa rozširuje maternica, tak hádam je všetko ok
@dany85 Bola som dnes u doktora a jasne bolo vidieť na ultrazvuku, že to nie je v maternici. A dokimu sa to vôbec nepačilo. Takže som ešte doma, no už ma pobolieva pravá strana. Ale niekedy neviem či si to už nenamýšlam....lebo teraz sa velmi sledujem. Lebo ked pocitim čo len malinkú bolesť alebo pichnutie mám utekať do nemocnice ☹
Ahojte babenky ... nečudujte sa ničomu. Všetko záleží len od lekára. Zdravotná poisťovňa hradí 3 USG za celé tehotenstvo. Som 7+1 tt a vo štvrtok už budem mať robený 3 USG a neplatila som nič. Záleží to len od lekára.
@bonin zaaaklad je aby bolo zdrave 😉
Ahojte aj ja by som sa k vám rada pridala 🙂 Tehu máme potvrdené už aj lekárom a termín nám vychádza 7.11.2012 😅 strašne sa tešíme 🙂 No nevoľnosti nás tiež neobišli už od 5tt mi je stále zle, je to hrozné, ale čo by som pre bábätko neurobila 🙂 tak dúfam, že všetko bude ok 🙂
@jahodka55 ahoj aj mne je zle v podstate stále, ale nevraciam, neviem ako ty. Pijem po troche fatru /liečivú/ a obyčajnú fatru, skoro stále jem po kúskoch, trochu chleba, a dru tyčinky, a cmúlam cukríky, ale to si odskúšaj ktoré, u mna pomáhajú aspoň na ten pocit na zvracanie slavia. Pred jedením sa napijem vždy tej fatry, aby som zjedla aj niečo teplé (trochu polievky), a ešte aj rožok so syrokrémom a šunkou, ale to len tak tenučko. A vitamíny pre tehulky, inak do seba nič nedostanem 😒
vejula to je možné, máš pravdu, doma sme mali iba tú liečivú ... takú chuť som na ňu mala.. a zrazu ten nápis 🤐
@ivca82 Všade píšu, že ranné nevoľnosti, ale mne je zle stále 😀 Ja tiež nevraciam zatiaľ som vracala len 2krát. Stále niečo jem presne ako píšeš tyčinky, keksíky a najnovšie detské výživy 😀 Ale úplne najhoršie je to, že keď niečo zjem tak po čase mi to už vôbec nechutí a keď otvorím chladničku alebo na ňu len pomyslím tak ma napína 😀 Mne robí dobre coca-cola, ale je v nej kofeín tak sa snažím obmedzovať.
@jahodka55 jj, ja ich mam tiez cely den, najhorsie vecer, uz stvrty den cca o 22:00 zvraciam...ja som zatial neprisla na nic, co by mi ako tak ulavilo..ani zazvorovy caj nepomaha..tak som si objednala tie gravipop lizatka, uvidim co to bude za zazrak...dufam, ze odchodom 12teho tyzdna odidu aj nevolnosti, tak to este nejak vydrzim :D
ahojte ženičky,
tak ja som zase v klube ranných nevoľností. zatiaľ som vracala len 3x a popritom každé ráno rozdýchavam. zázvorový čaj ma už tiež nebaví, je mi z neho zle, tak neviem, čo by som vyskúšala. najnovšie ma zo všetkého nadúva neskutočne. normálne že nič nemožem dať do úst, zo všetkého som jak baloooooon a len grgám, až mi je to už neskutočne nepríjemné. ani espumisan nepomáha. žienky ak máte nejaký tip na to ako uľaviť nadúvaniu, tak dajte sem, lebo ja už neviem, čo by pomohlo. a dokonca sa mi pridružil zápal močového mechúra, na ktorý mi dal dr. lieky, ktoré vraj neškodia bábatku, tak dúfam, že bude všetko ok, lebo už začínam mať z toho mindráky, aby bolo dieťatko v poriadku. dokonca som vo štvrtok skončila na infúziach na internom, lebo mi prišlo neskutočne nevoľno až na odpadnutie, tak dr. ma pre istotu poslal na interné. ale poležala som si, vyšetrili krv, ekg ale nič nenašli, tak som išla domov. mám ja ale "šťastie" na tie tehotenstvá. už len dúfam, že nič horšie ma nečaká
@poisonblu ahoj, ja som si tiež kúpila tie lízatka, ale nejak extra to nepomohlo. skor mi bolo zle z toho lízatka, ale to som si ho dala na večer, lebo mi bolo tak blivno. ráno som to neskúšala ešte. ja už sa bojím hocičo dať do úst, lebo mi je ťažko celý deň
ahoj dievčatá, prajem vám bezproblémové tehulkovanie, ja som takto pred rokom čakala na november 🙂 držte sa
@aprilka9 @vejula @jahodka55 juj, to som zabudla k tej extra liečivej, že sa nemá v tehu, ale dr. ju povolil sestre, aj keď je pravda, že ona zvracala v kuse, nemohla ani len piť okrem tej fatry nič, ale ona mala také extrémne nevoľnosti, že bola veľmi dlho na infúzkach. A coca-cola aj u mňa v chladničke 😀 ale kupujem tie pol-litrové, otvorím, vyžmýkam tam citrón a sem tam dám glg-dva 😅 a čo viem od prvého tehu, tak tieto celodenné-nočné nevoľnosti sa ozaj strácajú postupne a po tom 12tt už býva podstatne lepšie 🙂 Ale teraz je to najhoršie v robote, keď ma niečo vytočí, tak mi je hneď horšie 😒
@vi3ka juj, nech ti to rýchlo prejde, hlavne ten zápal, nevoľnosti ustanú samé od seba, už si 9tt, tak už to nebude tak dlho 😉 tie lízatká mne nepomohli, ale ja mám alergiu na lieky proti nevolnosti, tak asi preto 😅 a nadúva ma tiež, ale nie každý deň, keď som doma tak sa to dá, ale keď sa vraciam z roboty, až mám kŕče v žalúdku.
Ahojte ja som mala poslednu ms 15.2. v pondelok som bola na krvnom teste, potvrdilo sa ze som tehu, ale gynekolog mi robil ultrazvuk a vyjadril sa ze asi som tehotna, ale pre istotu spravime este jeden o tyzden, teda zajtra + odbery, Mam sa bat?
@jankaroy ja som mala poslednú MS 18.2 a v piatok na sone nebolo este vôbec nic vidno...tak som tiez bola doplasena, ci to nebude mimomaternicove...vcera som bola na sono u nas v nemocke, tam je take lepsie a tam to zbadali...sice strasne malicke, ale je to tam...a na dalsie sono az za dva tyzdne...mne zase doktor vôbec nebral krv, to mi je tiez take zvlastne...ale ked sa to potvrdilo na sone, tak uz asi nie je treba
ahojte baby, pridavam sa k vam 🙂 posledna mrcha bola 13.2., u dokiho som bola, ked som bola 5+5, ale este nebolo nic vidno na utz, ale doki ma ukludnoval, ze urcite tehotna som, ze dajaku tecku na tom utz videl, ale ze mozno si len mysli viac ako je pravda 🙂 tak som celkom kludna, na dalsi utz idem bud zajtra, alebo v utorok, cize 7+0 alebo +1, tak som fest zvedava 🙂
inac sa chcem opytat, ci daktora z vas nema take pocity, ako ja, lebo uz som z toho nervozna, posledne 3 dni sa v noci budim s bolestou brucha - na stolicu a dokial proste na ten zachod nejdem, tak sa to nelepsi... uz to mam dakedy aj cez den a som z toho dost nervozna... neviete, co by to mohlo byt? ci to moze byt napriklad z papriky, ze mi je po nej tazko? kazdopadne to poviem dokimu, tak som zvedava, co mi povie...
@eeska ani mne doki krv nebral, povedal, ze nema dovod, tiez mi to prislo cudne, ze ked nic nevidel na utz, tak mal zobrat krv, ale zas respektujem jeho postupy 🙂

zdravim vas mile tehulky, ja som 8TT., termin mam 8. novembra 🙂