icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

dajulik
11. apr 2012

Ahojte baby,
ja hlasim, ze sme v poriadku, sme v 8.tyzdni, krpec sa uz vcera pekne ukazal a bolo vidno, ako pulzuje srdiecko, juuuj, taku radost som mala, a termin porodu zatial 19/11
😵

lia018
11. apr 2012

Aj my krasne rastieme, uz mame aj tehotensku knizku, tesiiim sa strasne 🙂)) predpokladany termin 23.11.

koldun1
11. apr 2012

@penelope1 20.4. idem aj ja prvy krat do poradne....len mam troška obavu aby bolo vsetko v poriadku..aj tu si to možeš prečítat..ja mam termín porodu 11.11....som teda cela nedočkava čo mi povie lekar

https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/velkost-gestacneho-vacku-na-zaciatku-tehotenstva/

vejula
11. apr 2012

ahojte kočky tak ja som bola včera na UTZ a drobček ma 4 cm takže je už velke babatko 😀 😀 😀 a už mam aj tehu knižku 😵

domenique
11. apr 2012

vejula a v ktorom si tyzdni?

domenique
11. apr 2012

@vejula aha uz som si vsimla si v 11 tak ako ja, ja idem zajtra, tak som zvedava, kedy mas termin?

vejula
11. apr 2012

@domenique 3.11 Ty kukam že 2.11 Bola si už na UTZ?

lenkalenina
11. apr 2012

ahojte aj ja sa pridavam 😀 som v 7mom tyzdni cize termin mame 27.11. neviem sa dockat 😀

koldun1
11. apr 2012

no ja vidím že pôrodnice budu praskať 😀 😀 😀

maruskamolny
11. apr 2012

@lia018 jeeej 😉 ja mam termin zatial 22.11, tak sme na tom skoro rovnako 😉

poseidonka
11. apr 2012

@tinushka13 Podobne kokos ja sa asi zblaznim 😢

poseidonka
11. apr 2012

@aprilka9 Tak sa s prepáčením teším že v tom nie som sam ☹

stastna
12. apr 2012

Maminky, chcem sa opýtať, pijete kávu?

koldun1
12. apr 2012

@stastna ja ano....mne neprestala chutit...len som ju na tyzden prestala piť ked som si prečítala čo kava može sposobiť...zlakla som sa...ale v praci som bohuzial od 5:50 do 18:00...mavala som mikrospánky čo bola katastrofa....som sa s tym zverila rodicom a moj otec mi narovninu povedal, že pokial sa hodím do karantény...tým myslel, že som prestala fajčiť a uplne prestala piť alkohol...ašte aj kavu tak sa nečuduje že sa rodia buzeranti 😀 😀 😀 😀 ...tak som sa narehotala že som si porat tu kavu urobila...pijávala som dve denne...a to len nescu...ale tu rannu kavu o 6:00 si proste musim mat...inak som v kuse unavena....

stastna
12. apr 2012

@koldun1 otec má v tom teda jasno 😀 ... ako vravíš, aj ja v robote zomieram, chodím síce na pol ôsmu a tebe tú pracovnú dobu ani trošku nezávidím, ale mam na kávu 100 krát väčšiu chuť ako pred tehu. Fajčiť som tiež hneď prestala, alkohol nehrozí, ale včera a dnes som si to kafčo neodpustila....a dneska som si vzala pol dňa dovolenky, lebo po príchode o pol piatej nie som schopná ani len navariť a povysávať...dnes doháňam resty poobede, tak mi to dobre padne! 😅

trish22
12. apr 2012

@stastna ja som prestala piť kávu už pred otehotnením, ale dala by som si 🙂

tinushka13
12. apr 2012

@stastna Ja tej kavicky trochu popijem ale uplne slabucku a s mliekom.. takze len take kakalko 🙂)) ale ked mam chut si dam.. asi tak 2x do tyzdna.. 😅

stastna
12. apr 2012

@trish22 super, to je asi najlepšie, a prestala si piť kvôli tomu že ste chceli mimi alebo len tak?

stastna
12. apr 2012

@tinushka13 švagriná mi vravela, že keď pridáš do kávy mliečko, že sa tým sťahuje kofeín (vraj) 🙂 si myslím, že sem-tam nejaká tá kávička neuškodí 😉

tinushka13
12. apr 2012

ja čo som sa bavila s babami tak pili kavu a v inych mnozstvacha aj bez mlieka.. takze taka velvetka polovica lyzicky a 1:1 mlieko tak to mi nemoze ublizit.. teda dufam.. 🙂))

fifitko25
12. apr 2012

@stastna jedna slabšia káva denne nemôže ublížiť 🙂 tiež som kavickarka, ale pila som turka, to uz mi prišlo dost silne, tak som si Kúpila Caro od Nestlé, je to ako káva a pritom neskodí a obsahuje vlakninu 😉

ivca82
12. apr 2012

@stastna ja pijem ráno takú ako tinushka 😀 ale keďže to je pomali jedniné teplé, čo do seba dostanem, už si ani nelámem hlavu, ču to je ok, v prvom tehu som kávu nemohla, lebo mi s nej bolo zle, ale od dr. som mala dovolenú 1-2 kávy denne, jasné, že nie silné, ale pri mojom tlaku sa čudujem,že ešte chodím o jedne slabulinkej káve a to mi je v skoro v kuse zle, už len nech to prejde, lebo už začínam nevládať 😒

tinushka13
12. apr 2012

Aspoň že mi tá káva chutí.. bo na čo sa pozriem z toho mi je tak zvláštne že radšej ani nepozerám na jedlo.. ja som nemala rada sladkosti.. strašne som bola na slané a pikantné.. zo začiatku som musela mať jedla solené a správne okorenené teda ochutené.. a pikantne čipsy.. mnam.. teraz do seba nič také nedostanem a idem len po sladkom a to na kvantá.. voľakedy mi bolo ťažko len z horalky že aké je to sladké a teraz aj kartón.. 😅 😅 😅 accch tie naše chute.. stále sa mi menia

aprilka9
12. apr 2012

@jahodka55 aj ja som alergička a mávam takéto usoplené stavy v jari, ale teraz je to dosť intenzívne a ani v noci nemôžem spať len fúkam a fúkam... Švagrinka mi tvrdila, že teraz nesmiem dopustiť, aby som mala alergiu, ale ako sa jej vyhnúť? To by som musela byť vákuovo balená 🙂 A myslím, že to je alergia spojená s nejakou nádchou...

koldun1
12. apr 2012

@stastna paradááááá.....tak potom ako keby som fakt pila kakafko...lebo mlieko do nej dávam 😉 ale inak...vzdy som si myslela, ze ked otehotniem ze budem mat velky problem prestat fajčiť a ked som to zistila (//na teste) nevedela som si to poriadne uvedomiť...a tak som si este par dni potiahla ale tie vyčitky čo som mala 😀 😀 to bolo strasne...odvtedy na cigaretu ani nepomyslim...dokonca mi to smrdí 😀 😀 a dokonca uvazujem ze sa k cigaretam uz ani nevrátim...mam pocit, že mam bez nich dajaký lahší život...

ivca82
12. apr 2012

@koldun1 to som si aj ja myslela, že ako je prestanem fajčiť a pri prvom tehu som sekla hneď ako som našla // 😀 😀 ale po tehu a kojení som sa nechala zlákať, zapálila som sem-tam cigaretu mužovi, potiahla si a už som bola tam kde predtým, teraz sa tomu chcem vyvarovať, nech sa k cigaretám už nevrátim v žiadom prípade, lebo sama pre seba som prestať nedokázala 😝 😅

trish22
12. apr 2012

@stastna prestala som len tak. vlastne kvôli problémom zo žalúdkom. mala som stresové obdobie a zo všetkého mi bolo zle. tak som vynechala aj kávu. vtedy som schudla 5 kg za mesiac.

tinushka13
12. apr 2012

Inak ja som niekde citala ze co sa tyka tej nadchy.. toho soplenia.. ze to je nejaka tehotenska nadcha.. ze niektore zeny ju maju cele tehu a po porode zmizne tak ako sa objavila.. ja mam hrozne sopliky.. ale cire.. ziadne hlieny nic take ale vecer je to tazke.. aj chrapat som kvoli tomu zacala.. (zevraj) 😀 nuz nie co na tom asi bude.. bo som zacal brat aj homeopatika a nic stale ju mam..:(

koldun1
12. apr 2012

@tinushka13 no podla vsetkeho by si mala mať dievčatko ked ti takto chutí sladké

koldun1
12. apr 2012

@aprilka9 skus si kupit Vincentku nosný sprej do nosa...malo by ti to prejst...a toto možeš ked čakaš mimčo..špeciálne som sa na to zamerala....odkedy to používam (raz dva tri ...si zaklopem) tak mi vsetko to soplenie prestalo