Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@tinushka13 skús sa naparovat nad slanou vodou, mne to pomáha, mám podobne soplenie ako ty 😀
@fifitko25 to sme na tom nejako podobne. včera som mala prvý raz bolesti v križoch.. presne take ako keď mám menštruáciu :( prsia mam bolestivé ale nemyslím, že až tak veľmi, bo zo začiatku som mala teda riadne. Problém mať zohnať poriadnu podprsenku.. 😠
Smäd u mňa tiež na prvom mieste a popraskané pery akoby bola tuha zima..
@jahody11 Vitaj medzi nami tehulkami pupkáčkami.. 🙂))
Baby neviem ako vy.. ale mne to stale pride také neuveriteľné, že sa nám to konečne podarilo a žečoskoro budem mať bruško a potom babatko..ja by som už nakupovala a zariadovala izbičku ako šialená, veľmi sa na to teším. ALe tak musím rozdýchať a povedať si e je skoro.. ale je to tak úžasne.. 😵
@tinushka13 aj moje bolesti krizov su ako na ms, to sa panva pripravuje na mimco 😉 doma nenosim klasickú podprsenku lebo ma tlači 😀 nosim takú makku športovú bez vystuze 🙂 skús ešte tu slanu vodu na sopliky 😉 ulavi sa ti 😉
@tinushka13 je to úžasné, včera som bola na sone a videla som naše 1,5 cm mimco tak som revala od šťastia a teraz len cumim na fotku a hladkám ju 😀
@fifitko25 aj ja mam citlive prsia, poobede a vecer mi byva tazko na zaludok ale nevraciam nastastie , unava ma zabija ale neviem zdriemnut :-/
@tinushka13 berie iektora z vas duphaston???
@fifitko25 jeeej ty si uz bola.. zavidim tisko.. ja len v pondelok volam lekarke aby mi dala termin a myslim ze mi da 20.4. na piatok.. ja uz teraz neviem spinkat.. som hotova.. dufam.. vlastne verim ze vsetko bude ok.. a tiez budeme mat krasne a silne srdiecko a budeme velkí ! 🙂)))) juuuj aj ja chcem fotkuuuuu 😝
@jahody11 Ja neberiem.. bola som u lekarky zatial len na potvrdenie tehu a to 30.3. prvy raz pojdem az buduci tyzden.. takze zatial nic take nemam a ani neviem ci budem mat.. ale ak hej.. dam vediet.. 🙂
@tinushka13 no uz som bola 2krat, Kuk album 😉 je to úžasné ked uvidis bublinku, v nej machulku a blikajuce srdiecko 😵
@fifitko25
@tinushka13 mne ho nasadili koli spineniu v 6tt a to az 3x denne, ale tabl. mam len do bud. tyzdna a do poradne mam ist az 30-teho, asi zavolam dr. co dalej, ci si prist po recept alebo uz nebrat...
@fifitko25 jeej ja som si v Tescu tiez kupila lambadu 😀 jak pubertiacka, lebo ked vyvalim prsia z klasickej tam idem od bolesti odpadnut a tak tam sportovu cely den a je to super.... 🙂
Vďaka Bohu som zatiaľ žiadne špinenie ani nejaké príznaky namala.. len 5.4 som išla lekarovi bo den predtým som mala také silné krče že až dokolien. Tak ete neviem čo všetko akaá bolesť je v norme.. a ten mi iba kuk či nekrvácam dnu keď som enkrvacala von..a že všetko OK.. len srdiečko ete nevidel bo sme mali iba 2mm.. tak si musíme počkať.. ale lieky veru nenasadil žiadne.. a inak papáte všetko? bo tu na nete je toho toľko popísané, žw podľa toho by som nemala jesť skoro nič.. 😠
@tinushka13 to s tym jedlom je tak ze co mozes to jes, mala by som jest v tehu kpu zeleniny ale ked neviem do seba nic dostat tak jem len to co chuti mojmu zazraku 🙂 no a nedporuca sa VRAJ petrzlen, skorica, bazalka, alchemilka, alkohol (aj ked mne teraz netravi tak si dam hlt cierneho piva), cigarety, kávu vraj aspon v prvých mesiacoch, tonik, a plesnive syry, a ja by som urcite aj klobasu a polosurove maso...inak si myslim ze vsetko mozes
@jaruska118 Jarka ja som vcera podlahla pivu.. nevime preco ale namna normalne prisla chut tak som si dala poharik nealko .. ale normalne som citila taku chut.. a dobre mi veru padlo.. 🙂
@domenique Fíha vy ste tak velikansky.. tak na tieto rozmery sa tesim uz aj ja.. ale ja mam pred sebou ete dlhu cestu.. 🙂)) drzime palceky.. 🙂
@domenique Jéj super aj ja pojdem na kontrolu v nejakom 10TT alebo tak a uvidíme čo budeme robiť, teším sa spolu s vami kočky.
A otázka pre všetky, už priberáte???
@jahody11 Tak mi grcáme ako najatí, ale inak mala som aj den že nič a na druhý deň znova to isté, ble začala som piť FATRU ale bojím sa aby som si neprekyslila žalúdok. Tak to už omedzujem, čo pomáha tebe???
@poseidonka cigelka a lezanie 😀 poobede sa snazim co najviac prechadzat ale teraz ked je nizky tlak a vsetko vonku smrdi, tak ma to von nelaka... Inak pri prvom tehu mi vobec nebolo zle a teraz idem vecer umriet ako mi je tazko na zaludku :-/
Ahojte, aj ja sa pridávam, som v 10tt a narozdiel od väčšiny nemám žiadne nevoľnosti až mi je to divné, lebo pri prvom som ich mala a teraz nič, ale tehotenstvo je potvrdené u doktora. Tak čakám až začne rásť bruško, nech mám aspoň nejaké príznaky....
@jahody11 Cigelka no to som ešte neskúšala vyskúšam a a kde to dostať kúpiť???
@poseidonka tak ja ani neviem.. tym ze som prd tehu fajcila a hned som prestala ako som zistila ze som.. tak teraz miesto cigaretky mam bodovu dietku.. zbodnem vsetko co vidim.. moja vaha sa pohybuje zatial tak ze 2kg plus.. 🤐
@tinushka13 no vidíš tak to je v pohode, to si zlatý priemer. 😠 to je super že si prestala fajčiť to máš u mn a velké plus 🙂 ja mám taký pocit, že som ako balon ale na váhe to zatial ešte nie je také hrozné že plus 1 KG 😀 , ale aj tak už ma všetko začína tlačiť, asi to je tým, že furt len ležím lebo mi je blbo fuuuuuuuu už nech som v 4 mesiaci 😅
@poseidonka tak ja sa tiež cítim ako balón.. a najviac som nervózna keď si mám obliecť rifle... všetko ma tlačí keď sedím a som z toho taká podráždená. Ale príde mi skoro aby som si kupovala tehotenské gaťušky.. 🙂
@tinushka13 prepáč ale smejem sa, lebo presne viem, ako ti je, sa idem zblazniť 😔 , ale o tom asi tehotenstvo je 😅 no nič tak idem sa tešiťa dúfať, že mi dnes nebude zle 🤐

CAute babky, tak s ak vam pridavam, som v 10 tt a termin mam 11.11.2012 do poradne idem az 30.4. tak ma ide porazit :-/ ale srdiecko mame uz potvrdene, dokonca 2x, kedze som v 6tt spinila tak som si polezala par dni v nemocke...
tak sa drzte babky ...
Inak, mate nejake tehu nevolnosti?????