Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
Aj my krasne rastieme, uz mame aj tehotensku knizku, tesiiim sa strasne 🙂)) predpokladany termin 23.11.
@penelope1 20.4. idem aj ja prvy krat do poradne....len mam troška obavu aby bolo vsetko v poriadku..aj tu si to možeš prečítat..ja mam termín porodu 11.11....som teda cela nedočkava čo mi povie lekar
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/velkost-gestacneho-vacku-na-zaciatku-tehotenstva/
ahojte kočky tak ja som bola včera na UTZ a drobček ma 4 cm takže je už velke babatko 😀 😀 😀 a už mam aj tehu knižku 😵
vejula a v ktorom si tyzdni?
ahojte aj ja sa pridavam 😀 som v 7mom tyzdni cize termin mame 27.11. neviem sa dockat 😀
no ja vidím že pôrodnice budu praskať 😀 😀 😀
@lia018 jeeej 😉 ja mam termin zatial 22.11, tak sme na tom skoro rovnako 😉
@tinushka13 Podobne kokos ja sa asi zblaznim 😢
@aprilka9 Tak sa s prepáčením teším že v tom nie som sam ☹
Maminky, chcem sa opýtať, pijete kávu?
@stastna ja ano....mne neprestala chutit...len som ju na tyzden prestala piť ked som si prečítala čo kava može sposobiť...zlakla som sa...ale v praci som bohuzial od 5:50 do 18:00...mavala som mikrospánky čo bola katastrofa....som sa s tym zverila rodicom a moj otec mi narovninu povedal, že pokial sa hodím do karantény...tým myslel, že som prestala fajčiť a uplne prestala piť alkohol...ašte aj kavu tak sa nečuduje že sa rodia buzeranti 😀 😀 😀 😀 ...tak som sa narehotala že som si porat tu kavu urobila...pijávala som dve denne...a to len nescu...ale tu rannu kavu o 6:00 si proste musim mat...inak som v kuse unavena....
@koldun1 otec má v tom teda jasno 😀 ... ako vravíš, aj ja v robote zomieram, chodím síce na pol ôsmu a tebe tú pracovnú dobu ani trošku nezávidím, ale mam na kávu 100 krát väčšiu chuť ako pred tehu. Fajčiť som tiež hneď prestala, alkohol nehrozí, ale včera a dnes som si to kafčo neodpustila....a dneska som si vzala pol dňa dovolenky, lebo po príchode o pol piatej nie som schopná ani len navariť a povysávať...dnes doháňam resty poobede, tak mi to dobre padne! 😅
@stastna Ja tej kavicky trochu popijem ale uplne slabucku a s mliekom.. takze len take kakalko 🙂)) ale ked mam chut si dam.. asi tak 2x do tyzdna.. 😅
@tinushka13 švagriná mi vravela, že keď pridáš do kávy mliečko, že sa tým sťahuje kofeín (vraj) 🙂 si myslím, že sem-tam nejaká tá kávička neuškodí 😉
ja čo som sa bavila s babami tak pili kavu a v inych mnozstvacha aj bez mlieka.. takze taka velvetka polovica lyzicky a 1:1 mlieko tak to mi nemoze ublizit.. teda dufam.. 🙂))
@stastna ja pijem ráno takú ako tinushka 😀 ale keďže to je pomali jedniné teplé, čo do seba dostanem, už si ani nelámem hlavu, ču to je ok, v prvom tehu som kávu nemohla, lebo mi s nej bolo zle, ale od dr. som mala dovolenú 1-2 kávy denne, jasné, že nie silné, ale pri mojom tlaku sa čudujem,že ešte chodím o jedne slabulinkej káve a to mi je v skoro v kuse zle, už len nech to prejde, lebo už začínam nevládať 😒
Aspoň že mi tá káva chutí.. bo na čo sa pozriem z toho mi je tak zvláštne že radšej ani nepozerám na jedlo.. ja som nemala rada sladkosti.. strašne som bola na slané a pikantné.. zo začiatku som musela mať jedla solené a správne okorenené teda ochutené.. a pikantne čipsy.. mnam.. teraz do seba nič také nedostanem a idem len po sladkom a to na kvantá.. voľakedy mi bolo ťažko len z horalky že aké je to sladké a teraz aj kartón.. 😅 😅 😅 accch tie naše chute.. stále sa mi menia
@jahodka55 aj ja som alergička a mávam takéto usoplené stavy v jari, ale teraz je to dosť intenzívne a ani v noci nemôžem spať len fúkam a fúkam... Švagrinka mi tvrdila, že teraz nesmiem dopustiť, aby som mala alergiu, ale ako sa jej vyhnúť? To by som musela byť vákuovo balená 🙂 A myslím, že to je alergia spojená s nejakou nádchou...
@stastna paradááááá.....tak potom ako keby som fakt pila kakafko...lebo mlieko do nej dávam 😉 ale inak...vzdy som si myslela, ze ked otehotniem ze budem mat velky problem prestat fajčiť a ked som to zistila (//na teste) nevedela som si to poriadne uvedomiť...a tak som si este par dni potiahla ale tie vyčitky čo som mala 😀 😀 to bolo strasne...odvtedy na cigaretu ani nepomyslim...dokonca mi to smrdí 😀 😀 a dokonca uvazujem ze sa k cigaretam uz ani nevrátim...mam pocit, že mam bez nich dajaký lahší život...
@koldun1 to som si aj ja myslela, že ako je prestanem fajčiť a pri prvom tehu som sekla hneď ako som našla // 😀 😀 ale po tehu a kojení som sa nechala zlákať, zapálila som sem-tam cigaretu mužovi, potiahla si a už som bola tam kde predtým, teraz sa tomu chcem vyvarovať, nech sa k cigaretám už nevrátim v žiadom prípade, lebo sama pre seba som prestať nedokázala 😝 😅
Inak ja som niekde citala ze co sa tyka tej nadchy.. toho soplenia.. ze to je nejaka tehotenska nadcha.. ze niektore zeny ju maju cele tehu a po porode zmizne tak ako sa objavila.. ja mam hrozne sopliky.. ale cire.. ziadne hlieny nic take ale vecer je to tazke.. aj chrapat som kvoli tomu zacala.. (zevraj) 😀 nuz nie co na tom asi bude.. bo som zacal brat aj homeopatika a nic stale ju mam..:(
@tinushka13 no podla vsetkeho by si mala mať dievčatko ked ti takto chutí sladké

Ahojte baby,
ja hlasim, ze sme v poriadku, sme v 8.tyzdni, krpec sa uz vcera pekne ukazal a bolo vidno, ako pulzuje srdiecko, juuuj, taku radost som mala, a termin porodu zatial 19/11
😵