Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
dievky nie ste samé ktorým býva zle 🙂 mne teda ráno a doobeda statočne, poobede totalna únava asi tak do tej šiestej a potom dve hodiny obrovská aktivita a o osmej som už v posteli 😀 režím ako hrom!... pri prvom tehu mi nebolo NIČ! A teraz...hrôza
@stastna Mne byva zle rano a vecer. Nezvraciam, ale mam zaludok na vode a a napina ma. Zacinam mat pocit poriadne nafuknuteho bruska.. a to som len 10 tt. :(
@tinushka13 aj ja beriem duphaston 2x. Ale to je dobre, to je kvôli babetku, aby neodišlo 🙂
inak mne prestáva byť zle. normálne jem, až sa napchávam, slané, sladké, mäsko všetko môže byť. až mi to je čudné. dúfam, že bude vše o.k.
Babenky, kto ma na starosti pridavanie do sukromnej temy? ako budem vediet, ze som tam bola pridana?
@lillinka01 tiež to máš teda veselé 🙂 dúfam nás to do toho 12tt prejde a bude už len dobre
@lillinka01 ahoj, bambi2 je adminkou súkromky, ale je na dovolenke akurát... treba vydržať, mala by sa vrátiť do konca týždňa a potom šup šup do súkromky 😉
@fifitko25 dobre, uz tesim 🙂
@poseidonka ja som ju kupila v hypernove v KE v Optime ... ale sestra si ju kupuje v Terne, myslim, ze je to Jednota... a obcas ich maju aj v malych obchodoch. To je taka mala flasticka sklenena....
Kočky tak ja som bola včera na kontrolu a všetko je v poriadku, srdiečko bije ako zvon 🙂 Bábätko má už 3,5cm a máme ďalšiu fotku a vidno už aj ručičky a nožičky, Bože aká som šťastná 🙂 A ďalšia kontrola o 3 týždne to už budú tie veľké vyšetrenia. A máme už tehu knižku 😀
@tinushka13 neboj sa rychlo ti to prejde, bola som v tom, že sme 10+4 a vidis podla utz. 11+2
baby a uz ste aj nieco pribrali? ja asi 1-1,5 kg
ahojte kočeny, takže máme dnes za sebou UZV, tehotenstvo potvrdené, 7 tt a obrovský šok...zlatý pán doktor nám tam našiel až dvoch červíkov 🙂 tak pomaličky predýchavame....
Ahojte baby,tak ja som uz skoro tyzden v nemocnici kvoli krvacanie:( sice od nedele nekrvacam, ale preventivne ma nechcu este pustit domov, ze tu som pod dohladom ... babatinko krasne rastie, som v 10tt + 1, mame krasne 2 rucicky, 2 nozicky, hlavicku a telicko primar povedal a urobil nam foto na velky A4 format 😀
takze ak sa chcem pridatdo sukromnej temy mam napisat bambi2?
drzte sa a pekne tehulkovanie 😲

@poseidonka tak mne nebýva zle.. doteraz mi bolo iba raz.. nuž ale ako som dočítala tvoje riadky a doobedovala. tak prišlo aj druhý raz.... a to som sa chystala von.. nuž až mám strach niekam ísť.. 🙂