Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
Kočky,takto pred rokom som sa aj ja vytešovala z prvého UZV....po dlhom snažení prišli vytúžené //.Teraz máme doma krásneho 4-mesačného chlapčeka,ktorý sa rád smeje a má sa k svetu🙂Užívajte si tieto krásne chvíle a hladkajte brušká...mne to moje nenormálne chýba ešte teraz 😉
Ahojte baby, mne tiez byva stale zle, ale nevraviam, vsade pisu aka je strava dolezita, ale co mam robit, ked sa len pozriem na zeleninu sa mi dviha zaludok a o pitnom rezime ani nehovorim, nasilu vypijem za cely den max 1,5-2 l tekutin a chodim na zachod skoro kazdu hodinu.
A chcem sa spytat ste niektora nervozna? Ja strasne, vsetko mi vadi pomaly aj sama sebe zavadziam, niekedy mi je az do placu, je to normalne? Pritom na malinke sa velmi tesime... nechapem tomu...
@lia018 ja som na tom podobne, zle mi je skoro nepretržite a asi aj z toho som dosť podráždená..snažím sa ako viem, ale jednoducho niekedy mám problém sa ovládať, až mi je do plaču zo seba samej...ja sa len modlím, aby to na konci toho prvého trimestra poľavilo, lebo prežiť takto celých 9 mesiaco..to je nápor na psychiku jak šlak
@lia018 presne to co si opisala prezivam aj ja...tiez si uz aj sama vadim...neviem co s tym ...len dufam ze to prejde 😉
aj mne je otrasne, ale už nikomu ani nespomínam, lebo sa cítim ako magor.....
@lia018 asi je to tvoje prvé babatko, však?? To si predstav, že by si mala doma ešte nejakého malého anijelika a každých 30 sekund by na teba pokrikoval z druhej izby mama, maminka, mamina a každú minutu by sa ťa spýtal a čo je toto??? a kde ideme???
Ja si niekedy musím sadnuť a poriadne zhlboka sa nadýchnuť, asi tak 10x, aby ma neporazilo. a najlepšie na tom všetkom je, že sa nemožeš ani vycikať ani vykakať bez toho aby na tebe tvoj anjelik nesedel 😀 , tak a traja na jednom záchode to je už čo 😎
Fu baby no ako tu citam, nemame to teda lahke, ale tak dufam ze sa to coskoro zlepsi budeme si to tehotenstvo naplno uzivat 🙂 ja ked mi je najhorsie premyslam nad tym ako budem vyzerat s bruskom a ako sa uz na to tesim ked ho bude vidno 🙂
@eeska aj ja blahoželám k dvojičkám 😵
@lia018 si úplne normálna tehulka, ja som včera mm plakala do telefónu, že som o hlade a nemám čo jesť, hlavne, že chladnička plná, ale nebolo tam nič, čo by som vládala zjesť, tak vystrašene dobehol z roboty, že čo mi má ísť kúpiť 😀 a keď príde malá zo škôlky a mamííí toto, mamíííí tamto, tak len tak predýchavam, čo mám nervy ☹ dnes mi je ale lepšie trochu, tak som kľudnejšia 😅
@ivca82 ivča tak to sme na tom podobne akurát ja svojmu volám, že m má kupiť FATRU lebo vygc... aj vianočnú kapustnicu, ale dnes som obedovala opekané zemiaky tak som v poho, zistila som, že nemože jesť sladké jedlá lebo potom grcám
Jeeej baby ked toto citam tak sa smejem.. a nahlas a poriadne.. akoby som videla seba.. som schopná sa hodiť o zem aká som nervózna. Ako keď sa jeduje malé dieťa.. 🙂 všetko jedlo mi vonia /smrdí/ ako keby bolo skysnuté a pokazené. Do ladničky ani nejdem, bo ak si mam jedlo pripraviť sama. tak je to celkom zbytočné.. tie zápachy ma odradia od všetkého.. ale tak čo.. nevydržíme to, keď na konci nás čaká tá naj naj naj najúžasnejšia výhra? 🙂)) babizne.. hlavu hore (alebo dole?) a poďme bojovať.. :P
@eeska Jeeeeej to je úžasné.. a ete keby si mala pár tak to máš jedným vrzom.. 🙂 hlavne sa držte všetci traja a GRATULUJEM 😉
@eeska Gratulujeeeeeem 🙂 🙂 🙂 to je úžasné, ja by som si priala dvojičky 😀 hlavne veľa zdravíčka aby ste v poriadku došli do konca tehu 😉
@jajka68 aspoň že už nekrvácaš a ešte to trošičku vydrž v tej nemocnici 🙂
@lia018 Poradím ti snaž sa ten pitný režim dodržiavať, ja pijem stále čajíky lebo z vody ma napína. Aj ja som bola trošku nervózna, ale hlavne precitlivená stále som sa na priateľa urážala všetko mi vadilo, ale to bolo asi 6-9tt.
Som strašne šťastná že tie nevoľnosti už prechádzajú občas mi je zle viac, ale väčšinou je to už v pohode. Fakt je to pravda že okolo 12tt nevoľnosti prejdu, ja som v 11tt a už je to len občas tak dúfam, že v 12tt ich už mať vôbec nebudem 🙂
Babky a čo už aj priberáte, priberáte ? 🙂 ja hej, 1-2 kilka sa už na mna nalepili 🙂 mam z toho boja, pri Miškovi som dala úctyhodných 23 kg, uvidím čo to bude teraz
No ja uz priberam a to mi je stale zle a zjem len malo, mam tiez z toho strach ako budem za par mesiacov vyzerat, lebo uz aj pred tehu som mala takych 5-7 kg nadvahy...no uvidime
@ivca82 ďakujem 🙂
@tinushka13 no keby si už mám vybrať, tak by som rada párik, ale v poslednej dobe sa mi deje všetko úplne opačne ako by som chcela, takže dvaja chalani to istia...lebo vždy som túžila po dievčatku 🙂
@pufa ďakujem, ja sa zatiaľ akosi tešiť neviem, lebo stále mám pred očami ako to bolo u sestry, keď sa narodili malé, to bolo niekedy fakt o držku 🙂
@jahodka55 no vidíš, nevymeníme? 🙂
inak kočky, vás nenafukuje? mňa strašne, brucho mám jak balón, stále mi tam puká, praská, škvrká, no o nervy..idem to skúsiť začať riešiť espumisanom, či pomôže
Mne nic nepomaha ani espumisan ani banany ako mi radili, no nic
@eeska ja mám tiež v kuse nafuknuté brucho....ako balón. ale mne espumisan pomáha, teda zatiaľ. väčšinou som nafuknutá večer a vtedy si dám espumisan a do rána je to super.
baby myslite si že si môžem ľahnúť do vane? nie s úplne horúcou vodou, ale ja ľubim strašne super teplú vodu. trošku sa toho bojím
Baby aj vás tak strašne bolia kríže? Ja idem od včera umrieť od bolesti, ale dnes to bola totalka.. bolesť akoby ma išlo seknúť, tak sa bojím pohnúť a celkovo moja panva.. som od zúfalstva zaspala už o 17tej.. nervná som, brucho veľké že dnes som vypratala skriňu a v nedeľu sa chystám na nákupy niečoho pohodlnejšieho a trochu si spríjemniť náladu.. tak dúfam, že si ju aj spríjemním a nie že budem ete viacej zúfalá 😀 držte mi palce nech mi to trochu ustúpi.. 😅

@jajka68 áno bambi2 😉