icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

yvkay
20. apr 2012

@slecnalu ahoj 🙂preco si myslis ze b mohli byt dva?vies pytam sa preto,lebo minuly tyzden som bolanaSono a povedal mi ze som cakala dvojicky,ale uz je tam len jedno.dakujem za odpoved.

yvkay
20. apr 2012

@trish22 Ako vies ze bol prazdny?povedal ti to doktor?Inac drzim palce aby sa vydarilo podla tvojich predstav.ahoj:)

trish22
20. apr 2012

@yvkay no videla som to. aj on povedal, že ešte sa tam musí objaviť žltok a plod. a potom mi dal ďalší termín. dokonca mi povedal že gestačný vačok musí byť raz taký veľký aký som ho vtedy mala, aby tam bolo niečo vidno. ☹

dajulik
20. apr 2012

@trish22 tak to Ti verim, ze si na nervy, to sa Ti necudujem... a urcite bude vsetko tak, ako ma byt, uvidis, ved som to tiez zazila...

trish22
20. apr 2012

@dajulik vôbec sa nemôžem ani tešiť, ani nič. ☹ Ale tak hádam víkend prejde rýchlo a bude bez problémov.
Inak sa cítim dobre, sem-tam mám blbý žalúdok. Okrem toho nemám žiadne ťažkosti. Tak sa snažím si nahovárať, že je všetko v poriadku. A hovorím si, že keď mňa čakala moja mamina, tak tie UZV ani neboli, a ked boli tak neboli vôbec také dobré ako dnes. A tiež museli vydržať 🙂

aprilka9
20. apr 2012

ahojte tehuľky, joooj konečne som doma. V sobotu ráno ma manžel odviezol na pohotovosť, že silno kašlem, cítim sa ako pri horúčkach (aj keď žiadne neboli) a nič som nevládala... na pohotovosti (diagnóza vírusové ochorenie) som spomenula, že pri kašli a kýchaní ma pobolieva pravý vaječník, tak ma pre istotu poslali na ultrazvuk na gynekologické odd. A tu sa začal kolotoč... najprv ultrazvuk, bábätko je o.k, ale je tam hematóm, tak musím hneď ostať v nemocnici a manžel mi mal doniesť veci... ááá PANIKA! Potom bolestivé injekcie, každodenná kontrola vložky od rôznych lekárov 😕 aj keď som vôbec nešpinila, ani bolesti som nemala... NO a ešte som musela byť sama na izbe, aj jedlo mi nosili, aby som ostatné pacientky nenakazila... Povedali, že v stredu pôjdem domov a potom to primár zmenil na dnes(piatok), tak som sa nudila, lebo mi vlastne nič fyzicky nebolo. Neskôr som už chodila jesť k ostatným a dali mi aj iné pacientky na izbu, tak som sa konečne mohla vykecať 🙂 Len ma mrzelo, že nemám ešte tehu knižku, lebo som ten čas bola v nemocnici. Ale poviem vám, že som taká rada, keď mi dnes povedali, že už som celkom ok a hematóm sa vstrebal 🙂 🙂 🙂 Aj keď môj gynekológ tvrdil, že nechápe načo ma tam držali, že keby naozaj išlo o hematóm tam špiním aj mám bolesti a ja som nič z toho nemala... Ale baby musíme si vážiť čo máme, bolo tam toľko ubolených žien po operáciach, kyretáži a toľko problémových pacientiek, že som vďačná za ten maličký zázrak s 22 mm telíčkom v 8tt+5 🙂

ivca82
20. apr 2012

@jaruska118 @vi3ka aj ja mám bruško, už pár dní, a nieje to len tukové, ako som si najprv myslela, lebo to som predtým v pohode stiahla 😀 toto zostáva, tak sa včera mm s malou vytešovali večer 😵 ja tiež, len predtým som mala takéto bruško až koncom štvrtého mesiaca 😅 😅 ja mám skôr obavy s toho, či nebude ešte väčšie nakoniec ako to prvé, lebo som mala fakt obrovskéééé brucho 😒

@trish22 neboj sa, všetko je ok, máš sa tešiť a nie stresovať, otehotnela si poroste neskôr a nie tabuľkovo, tak ako ja, tiež mám 3 týždňový posun, už by som bola podla ms 12tt 😉 a pri prvom sone bol len mini gestačný vak a to som mala byť vtedy taký 6-7tt 😉

ivca82
20. apr 2012

@poisonblu rifle si kúp, určite to oceníš hlavne keď je chladnejšie 🙂 ja by som ich nedala za nič na svete pri prvom tehu, aj keď v lete som v inom ako v sukni nechodila 😀

poisonblu
20. apr 2012

@ivca82 asi si ich kupim az na jesen, lebo teraz sa mi to zda zbytocne, ked za chvilku budem behat v leginach a sukni, a zatial mam brusko male...no uvidim

sanyk
20. apr 2012

ahojte babulky, ale pisete jak najate:o) ja nic nestiham vecer si vas precitam a ked chcem odpisat v momente odpadnem:O) no ved tri deti, dve roboty domacnost pripravy na svatbu.... a ta unava neskutocna uz nech mam za sebou prvy trimester pri ostatnych som tak znicena nebola. pisali ste tu o svatbe ci ano ci nie. mi sme mali svatbu naplanovanu od decembra a uz sme to nechali tak akurat mi budeme mat malinku svatbu a doma iba pre najblizsich ale aj tak toho na mna bude dost kedze vsetko chystam sama ale tesim sa a verim ze si to spolu uz s mojimi styrmi ( bublinkou v brusku) detmi uzijeme.
@trish je mi luto, ze stale nevies nacom si ale sama citis na sebe ze v tebe ten zazrak je tak verim ze to bude ok.
inak co sa toho bruska tyka ja som na vahe nepribrala ale citim sa sfuknuta jak v 6mesiaci minimalne dcery sa furt smeju ze budu dvojicky no zaplat panboh ale to snad nie :D

no a este som mala dnes uzasnu skusenost s jednou predavajucou poslala mi vysielacky okrem toho ze mali byt v original krabici a s navodom a ani jedno nebolo miesto jedneho adapteru poslala 6 bateriek. no baterky vydrzali jednu noc a dve hodky poobede ked som jej napisala ze balik prisiel ale som sklamana odpisala mi ze pestunky nie su urcene nato aby boli pustene celu noc no skoro som skolabovala tak naco asi pestunky su ked su to strazcovia ked niesu rodicia priamo v izbe dietata no des... tak sa somnou chvlu natahovala a ze ked sa mi nepaci nech jej ich poslem spat jej posledna ponuka no konec nechapem normalne niekedy

pandula
21. apr 2012

@koldun1 ako si dopadla????? s tym utz..

inak zadne kmsky tymto smerom. mam sem vobec chodit ?? 😀 😀 😀 😀 😀

niky1984
21. apr 2012

@slecnalu ahoj čakáš prvé či druhé bábo bo ja druhé a som na tom nápodobne bruško ako v 5 mesiaci 🙂

slecnalu
22. apr 2012

@niky1984 ahoj, cakam praveze prve babo...
@yvkay neviem, len tipujem hlavne preto, lebo tehu test mi vysiel pozit. tyzden pred mrchou, otec mojho dietata je z dvojiciek, byva mi zle rano naobed aj v noci proste nonstop a hlavne to obrovitanske brucho ktore mam uz tak od 7tt...no som zvedava na tom 3D co mi povedia

yvkay
22. apr 2012

@slecnalu Nerobil ti lekar este SONO?Ja by som isla k nemu skor,a poprosila by som ho ze aby mi to urobil,ze chces vediet ci nahodou necakas dvojicky.

niky1984
22. apr 2012

@slecnalu ale ja som mala také aj pri prvom kamoška bola o mesiac po mne a na jej oslave ja som už mala riadne bruško a ona plochá doska to je od postavy ja aj pri prvom po 6t. som nemohla nosiť normálne gate všetko mi vadilo a cítila som sa veľmi nepríjemne v tesnom oblečku

fifitko25
22. apr 2012

@pandula novembroviek je veľa, len sme v súkromnej téme 😉 všetky, ktoré tam chcete, napíšte IP bambi2 a ona vás pridá 😉 😉

pandula
22. apr 2012

@fifitko25 uz som jej pisala 2 x neviem ci som ignorovana alebo co 😔 no skusim znova ale nevidim to ruzovo 😒

fifitko25
22. apr 2012

@pandula určite nie si ignorovaná, bambi pridala všetky kočky, čo jej napísali, ale ona neodpisuje späť, že už si pridaná 🙂 skús pozrieť, či keď klikneš na fórum, nemáš medzi diskusiami takú diskusiu s kľúčikom s názvom Novembrovky 2012

pandula
22. apr 2012

@fifitko25 tak to ma ani nenapadlo 😀 😀

slecnalu
23. apr 2012

@yvkay robil v 7tt ale nič mi nepovedal len že všetko je v poriadku... o 3 týždne ma čaká 3D usg tak toľko už vydržím....

@niky1984 no presne ako ja, tiež nemožem tak od 7tt nosiť normálne nohavice... a teraz už ani nehovorím jediné čo oblečiem sú tepláky alebo tehu nohavice... na mne to vidno možno aj čiastočne preto, lebo som chudučká a maličká ale nepomožem si, stále mi vŕtajú v hlave tie dvojčatá 😕 Ty si mala aj nejaké zvláštnosti kvôli tomu brušku? Ako napr. že sa ti narodilo väčšie bábo alebo podobné veci?

niky1984
23. apr 2012

@slecnalu no bolo tam len jedno ale za dvoch 🙂 malý mal 4,20 kg a 53cm boli sme druhé najvačšie dieťa v nemocnici do 5 mesiaca som mala skôr len bruško priberať som moc nepriberala každý mesiac kg a potom sa to spustilo a to som nejedla za dvoch ale podla sona bábo bolo tak akurát mala som strašne veľa vody a do pol roka som bola na svojej pôvodnéj váhe išlo to rýchlo dolu kojila som a nedržala som žiadne diety inak podla mňa ak by si čakala dvojíčky už by ti to bol povedal bo by si mala dva žĺtkové vaky

slecnalu
23. apr 2012

@niky1984 no to som si myslela aj ja, že by mi to už povedali... ale som na pochybách hlavne kvôli tomu, že mama môjho priateľa sa dozvedela že čaká dvojčatá týždeň pred pôrodom a podobných prípadov je viac, kedy sa vlastne jedno skryje za druhé a tak nejak.... tak snáď to bude fakt len to jedno a o trocha väčšie... 😎

niky1984
23. apr 2012

@slecnalu len v tej dobe kedy sa ti narodil priateľ ešte nemali tú vybavenosť ako dnes 🙂 aj moju svokru postrašili že sú tam dve a nakoniec tam bol jeden valibuk

jaruska118
23. apr 2012

mozem sa spytat...tehotensku knizku dostanem az v 13tt alebo je sanca ze mi ju da uz vo stvrtok ak bude vsetko OK, co budem v 10tt??? 🙂

slecnalu
23. apr 2012

@niky1984 no tak to je pravda... takže to mám chápať že keď mi pri prvom USG nič nepovedali, len že je všetko v poriadku, na 99 percent to bude jedno, áno?

slecnalu
23. apr 2012

@jaruska118 asi podľa toho či už bude mať pozapisované výsledky, tak to spravila napr. moja doktorka... dala mi zatiaľ len obal z teh. knižky s ultrazvukom pre istotu, ale samotnú teh. knižku mi dá v priebehu mesiaca od odberu krvi, nech si tam pozapisuje výsledky a tak...

niky1984
23. apr 2012

@slecnalu podla mňa hej bo si tak isto ako ja. myslím že máme aj ten istý termín pôrodu :D ja som bola na odbery 13teho a robila mi aj ultrazvuk a krásne bolo vidno že je tam len jedno neukazovala ti bábo? @jaruska118 ja som dostala knižku v 8t+5

slecnalu
23. apr 2012

@niky1984 no práveže mne neukázala nič, pretože moja gyn. sedela za stolom a sono mi robil nejaký úplne iný gyn. čo jej diktoval nejaké údaje ktorým som vôbec nerozumela, potom som sa postavila, doktorka mi povedala že je všetko v poriadku a mám ísť za sestričkou dohodnúť odbery a teh. knižku... jediné čo som z toho celého pochopila, bolo 7/0 že som bola presne v 7tt

slecnalu
23. apr 2012

@niky1984 no a samozrejme že som videla aj ja niečo ako veľké vajco v ktorom bol nejaký mini mimozemšťan 😀 , ale viem ja? som prvýkrát tehotná, takže nemám to s čím porovnať

niky1984
23. apr 2012

@slecnalu teraz si ma pobavila 😀 mne ho doktorka opisovala že je momentálne ako gumi maci