Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@slecnalu ak uz bolo aj srdiecko tak by diktovala sestricke alebo komu ze vitalna gravidita... 🙂 a pocitala Ti tep srdiecka, aspon moj to robil 😉
@jaruska118 áno, aj také niečo tam padlo, že vitálna gravidita 🙂
@dajulik
@trish22
no baby ja som dopadla takto...sla som pod UTZ a lekár..."ježišííí to je maličkéééé" ja? šok....skoro som mu tam skolabovala....ja že néééééé...a jeho reakcia bola len preto taká..lebo sestrička co ma objednávala na UTZ ma objednala o 3 tyzdne skor a on chcel merať alebo skor povedane robiť ten screening co sa robí okolo 13-14 tt.....a ked sa moje obavy rozprchli mi začal hovoriť kde to ma hlavičku...a nožičky, ručičky....som sa mu tam skoro rozplakala ked som videla ako majinkému bije srdiečko....tie nervy za to stali... neboj trish22 bude vsetko v poriadku...ja som mala aspon rande so svojim špuntíkom...i ked vlastne o 3 tyzdne idem znova na sono na meranie maleho...podla sona (povedal lekar) som 10tt + 3
ahojte,mozem sa kvam pridat
vyzera to na novembrovciatkoo🙂)sme trosku vacsiii,ale nevadii
vsetko vporiadku,videli sme rucky,nozky,ritku,hlavku,uzastne niecoo,mame uz aj knizockuu
@jaruska118 ja idem po tehu knižku zajtra a to budem v 9tt+4 🙂 ale už som ju mala mať pred týždňom, len som bola v nemocnici.
Baby ešte sa chcem opýtať, čo všetko obnáša : DOSTAŤ KNIŽKU. To je nejaký pohovor, alebo ultrazvuk, alebo odbery? To mám prísť bez raňajok? Som objednaná na 8, tak neviem či vydržím, ale nevraveli nič. Ako to u vás prebiehalo s tehotenskou knižkou????
Ahojte kočky, po troch rokoch snažilkovania sme sa konečne dočkali vytúženého bábätka. Máme za sebou prvý ultrazvuk, kde sme videli len malú "olivku" - ale srdiečko už bilo ako o život, bol to neopísateľný pocit.V 12 TT nás čaká 3D ultrazvuk a Trisomy test, veríme že bude všetko v poriadku. Gratulujem každej nastávajúcej mamičke ku krásnemu predvianočného darčeku. Držme sa 🙂 !
@trish22 tak tomu ver...bol to otrasny pocit už som sa videla pod skalpelom....najhorsi bol pohlad do doktorovej tvare...neznačila nič dobre....žiadna mimika len tupy pohlad na monitor....ježiši toto neprajem ani svojmu najväcsiemu nepriatelovi...aleeeeeeeee ako som pisala...nakoniec to dopadlo na jednicku...a cakam že ked budeš vedieť viacej....tak v tu ranu nam to napises...som strasne moc zvedava a samozrejme držim prsteky nech je všetko v najlepsom poriadku 😉 😉 😉 😉
@aprilka9 no záleží od toho či ti predtým brali krv...myslím tým viac ampuliek na testy ako je RH faktor...testy na AIDS, rubeolu, cukor atd....u mna to bolo tak, že som najprv prišla na potvrdenie tehotenstva...ked sa to UTZ potvrdilo tak mi vzali krv...a to som bola az do 11:00 na lačno...o par dni ked boli prvé testy som si prišla pre knižočku, tam mi sestrička povysvetlovala určite veci....nadiktovala som výšku, váhu, choroby v detstve atď...to už nebolo žiadne vyšetrenie...len ma poučila...
@koldun1 no tych doktorov by som dakedy pozabijala 🙂 ale super, ze to takto dopadlo, len tak dalej a @trish22 myslim zajtra na Teba a cakam na spravicky, aj ja idem zajtra, idem aj na odbery (krv.skupina, RH faktor a tieto volovinky 😀 ), tak som zvedava, ako dlho tam budem cakat, chcem tam byt hned na 7, ale sestricka by preco mala chodit na 7, chodi tak na pol 8, neznasam ju za to, ale je fakt, ze ona je schopna mi krv zobrat, doktor to skusal raz, trapil ma 20 min. a potom to vzdal, nepodarilo sa mu najst zilu 😀 tak som na to zajtra zvedava, lebo s odberami maju so mnou vzdy problem 🙂
tak sa zatial drzte baby...
@trish22 jeeeejda nenky...dostanes po riti....toto nemozes robit...to malinke si to zafixuje na hlavičky a bude nervave...ja viem že su to strasne stavy...ale urob to aspon kvoli tomu malinkemu...pozri...hlavku hore..sme tu s tebou cize niesi v tom sama a zajtra rano podávaš správu ako si dopadla....
@dajulik no nieco mi hovor...ja som sa z toho este chvilenku otriasala a ostali vo mne take blbe otazky po tej vete co zadrel...či je fakt vsetko v poriadku ale keby nebolo už by to so mnou davno konzultoval a nedaval by ma na sono az o 3 tyzdne...tak sa aspon trošinku ukludnujem
@trish22 dakujem 😉 viem ake je dolezite ostat v klude a hlavne s pozitívnymi myslienkami a v hlave....a o to sa snazime s @dajulik ...lebo pozitívne myslienie je na nezaplatenie...robí velakrat zazraky...a vies co? normálne by som šla aj ja na to sono dnes poobede za teba....by som sa tešila jak male decko...lebo to je kvazy rande s našimi špuntíkmi 😅 😅 😅 ...takže žiadne nervy ale začni sa tešiť....ak by si mala nejake komplikacie ver tomu, že už by si to ako "matka" vycítila...ak nič take necitiš len obavy je to normálne...lebo sa o svoje či už narodene alebo este len vyvíjajuce sa detičky bojíme....je to pre nás prirodzene....
@trish22 Ty si koza, chod sa najest a nenervuj sa ako Ti pise @koldun1 potom si budes bit po hlave, ze na co som sa tolko stresovala, ked je vsetko v poriadku 😀... keby nieco v poriadku nebolo, tak telo uz Ti to da najavo!
a ja som si precitala tu Tvoju spravu zo vcera dneska, tak som si poplietla dni, takze cakame na infosky - pozitivne 😀 o ktorej tam ides?
@koldun1
@dajulik baby, vy ste fakt úžasnééééééé!!!!!!! ďakujem Vám za všetko 🙂 ja viem, že pozitívne myslenie robí zázraky, len niekedy to už neide....inak som vždy pozitívne naladená baba, len teraz je to trošku ťažké. ale sľubujem Vám, že už budem DOBRÁ! 😀 😀 😀 😀
Som objednaná na 13:15, takže okolo 12:45 padám z domu 🙂
Malého mám doma, hrali sme lego, aby som trošku vypla mozog 🙂 🙂 🙂 🙂
Ozvem sa Vám a ešte raz ďakujem 😀
ahojte, tak dnes som bola po tehotenskú knižku a veľmi sa teším 🙂 Máme 3 cm a všetko je o.k. Akurát váhu mi namerali o 3 kg viac ako som mala pred 2 týždňami, tak neviem či to je inou váhou, raňajkami v bruchu, topánkami a oblečením, alebo som sa tak pekne rozpapala. No nevadí, zatiaľ sa cítim dobre 😝 Najbližšia poradňa až 22.5, už teraz som nedočkavá. Najviac sa teším, že knižka je ako hmatateľný dôkaz, že budeme mať bábo 🙂
Ahojte baby,
tak som doma po sone. Záver: anembryomola. Prázdny gestačný vačok 2,2cm. Na kyret idem v pondelok ....teda dáva tomu ešte malú šancu, ale nie je tam vôbec nič. Ani len bodka. Tak som sa vyrevala, a je mi strašne. ☹ ☹ ☹
Nebudem Vám tu kaziť náladu. takže asi takto to malo byť. Už aj začiatky boli ťažké, a nejako som vedela, že to nedopadne dobre. Matka to vycíti. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
prajem vám by ste to nikdy nemuseli zažiť a aby ste mali kráne, pohodvé, bezproblémové tehotenstvo.
Som rada, že som Vás spoznala aspoň tak trošku 😉

@niky1984 tak ono to fakt vyzerá zaujímavo a fantázia niektorých ľudí vrátane mňa nemá medze... 😀