icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

dajulik
24. apr 2012

@trish22 ale nieeee 😠 ☹

dajulik
24. apr 2012

@trish22 moja drz sa, jedneho krpca mas doma, ktory Ta potrebuje a dalsie pride uz coskoro... ja som o takej diagnoze nepocula, az do tej doby, co to hrozilo aj mne ☹
fakt je mi to velmi luto...

koldun1
24. apr 2012

@trish22 ja som skoro teraz umrela...a som nahnevana na cely svet.....presne tohto som sa bála aj ja..lebo vsade na nete som sa docitala o tejto diagnoze....sama som bola z toho vysrata, že sa to stane aj mne....mam chuť sa vyrevať s tebou....ale ja ti dám tiež ešte troška nádeje...prečítala som modreho koníha snať asi od predu od zadu...z prava z lava a cítala som práve o tom...baby tu písali vselijake možné svoje story...ale zhodovali sa na jednom...ak pojdes do nemocnice...trvaj na tom aby ti urobili znova sono...vela tým žienkam až v nemocnici zistili že to neni žiadna anembryomola...nevzdavaj sa...a ked ti aj lekar povedal, ze tomu dava malu šancu tak tam šanca je....

koldun1
24. apr 2012

@dajulik ja som sa o tej diagnoze dopočula ako som otehotnela...odrazu to tu na mna niekde na nete vybehlo a už som bola v strese...dovtedy ma ani nenapadlo že take nieco moze existovať ☹ je to nespravodlivé

trish22
24. apr 2012

@koldun1 ja revem odkedy som opustila ordináciu. ani neviem ako som trafila domov.
jasné, doky mi povedal, že v pondelok ráno my spraví sono a uvidíme. ak tam nič nebude tak ma vyčistí, ak tam bude tak samozrejme nie. ale to už budem v 10tt.

koldun1
24. apr 2012

@trish22 je to ale stale mala šanca..možno si mala ovuláciu dosť neskoro...ja vobec este tu šancu nezahadzujem...babenko rastie strasne rýchlo..do pondelka tam už može byť mala fazulečka....možno miminečko narastie za noc...príroda sa velakrat s nami zahráva...

trish22
24. apr 2012

@koldun1 uvidíme, ale už som sa s tým nejako zmierila, že to asi takto má byť. pre voľačo sa to takto stalo. možno bolo embryjko choručké, alebo bola tam nejaká genetická porucha. tak asi takto to je lepšie.
ved som ešte mladá, a jedno dieťatko už mám....

koldun1
24. apr 2012

@trish22 toto sa väčšinu stane ak nastane alebo ma v buducnosti nastať genetická porucha..cize najlepsie možné riešenie je potom už spomínaná diagnoza...telo mame dokonale nastavené...a osud vo hviezdach tiež vopred napísaný..dolezite je, že jedno babenko už máš...v dnešnej dobe je zázrak už to jedno ....tiež potrebuje svoju maminku a jej lasku...

dajulik
24. apr 2012

@koldun1 ja som o tom zacala citat, az ked som mala take iste podozrenie a tiez mi nebolo vsetko jedno... dokonca co mame jednu sukromku na konikovi, tak jednej sa to tiez stalo... je to svinstvo, ale presne, radsej teraz ako by sa malo prist na nejaku vadu neskor...
@trish22 len plakaj, ja Ta uplne chapem... ale si silna zienka, takze to urcite zvladnes... o vela veci sa dopocujes, aj ked sa to niekomu stane, alebo tebe samej... tiez som nepocula, ze existuje dajaky hellp syndrom a moja sestra ho pri druhom mala a prisla do porodnice presne o 12, bohvie ako by to dopadlo, boli to najhorsie 2 tyzdne v mojom zivote, nie nadarmo sa hovori, ze zdravie je najdolezitejsie a od tej doby viem, ze to nie je klise, ale ze to je fakt dolezite, bez toho nie je nic...

trish22
24. apr 2012

@dajulik dokonca som sa rozhodla, že po zákroku sa dohodnem s dokim a asi pôjdem na laparku aj kvôli tej cyste čo tam mám, na čo si mysleli najprv že je to mimomaternicové. dám sa do poriadku, nech mi pri laparke spraví aj prefuky, lebo ja som mala tú endometriózu, tak mám zlé vajcovody. a potom sa začneme znovu snažiť a verím, že sa ná to podarí a dotiahnem to do konca

dajulik
24. apr 2012

@trish22 spravny pristup 🙂

hrustik1
24. apr 2012

@trish22 velmi ma mrzi co sa ti stalo ☹ JA som si presne tym istym presla minuly rok koncom oktobra ☹ Nebudem ti klamat, ze to rychlo preboli a ze cas je najlepsi lekar... Mne je to stale luto a mnohokrat si poplacem, ze preco sa to stalo prave mne??? Ono casom to trochu otupi, ale nikdy nezabudneme ☹ Dolezite vsak je, ze mame pre koho zit ( i ja mam doma 4-rocnu bambulku) a kazdy den sa mame o koho starat. A prave to zamestnava nase telo i mysel ☹
Drzim palce nech vsetko dobre dopadne a nech sa ta tvoja dusicka z toho dostane 🙂

trish22
24. apr 2012

@hrustik1 určite na to nikdy nezabudnem. a najhoršie na tom bude asi to, že na vianoce si na to isto spomeniem, že sme mohli mať doma babätko, a nemáme. ☹ ☹
teraz to bolííííííí neskutočne. Ale mám tu rodinku, ktorá ma podporuje a teraz sa budem venovať iba im a nebudem myslieť na nič zlé. budem čakať, kým tá bolesť bude menšia. ☹

lia018
24. apr 2012

@trish22 aj mne je to velmi luto, sledovala som tvoj pribeh... Ale ako pises, asi to tak malo byt...

asshanti
24. apr 2012

@trish22 velmi ma to mrzi co teraz prezivas... ☹ ☹ ☹ ale mas doma svojho drobceka, anjelika a ten ti doda silu vsetko prekonat, trosku sa spamatas a bude druhe mimi, vsetko bude ok, neboj sa. myslim na teba a posielam pozitivnu energiu. 😉

koldun1
25. apr 2012

@trish22 hlavne v sebe ziadnu emociu nezadržiavaj...ked mas potrebu chod si dat horucu sprchu a tam poriadne plačkaj...len tak možeš očistiť mysel....
poznam pribeh jednej ženy...otehotnela prvy krat...v rannom štadiu potratila...ale museli urobiť kyret..po fyzickej stranke sa z toho dostala velmi rychle ale jej psychika tu kyret nezvladla..vzdy posobila silným dojmom a práve preto nikomu o svojich emociach nehovorila...nastala hlboka depresia...zienka sa do seba uplne uzavrela...po dvoch rokoch otehotnela znova...historia sa opakovla iba s tym rozdielom ze odmietla ist na kyret...niekde sa dopočula že ak odumrie embryjko v tele ženy vypudí sa do par dní možno týždnov same...a tak s lekarom čakali kedy to príde...jedneho dna sa zobudila na otrasne bolesti, zistila že krváca a taktiež si velmi rýchle domyslela že prišiel čas kedy začala samovolne vypudzovať mrtve embryjko z tela von...šla teda do sprchy a tam tolko plakala az nevyplakala zo seba celu depresiu....dnes uz ma táto žienka doma krasneho a zdraveho syna...

vzdy si hovor, že po burke víde slniečko...po červevej vždy príde zelená, tak ako je zlo je aj dobro, tak ako čierna je aj biela....myslim na teba

penelope1
25. apr 2012

@koldun1 Kedy máš vypočítaný termín pôrodu? Máš už aj tehotenskú knižku?

koldun1
25. apr 2012

@penelope1 ano mam už aj tehotensku knižočku a termín mam vypočítaný na 11.11.

penelope1
25. apr 2012

@koldun1 aky krásny dátum máš! Ja mám termín 7.11. 🙂

koldun1
25. apr 2012

@penelope1 tiež je pre mna krásny ale uvidíme či babeno bude chcieť na čas prísť na svet 😉

trish22
25. apr 2012

@koldun1 to si pekne napísala. ja si to ani neviem nejako zadržať, ani tie slzy nič.....včera som preplakala celý deň. a aby nestačilo, tak malý vracal celú noc, a chudák sa ani vody nevedel napiť, všetko hned vyvracal. Tak som už plakal s ním, a už som ani nevedela prečo plačem ☹ ☹ ☹ ☹ bolo mi to všetko tak ľúto. Dobré bude keď už budem mať po. Ale predsa uvidime čo v pondelok ráno ukáže sono. Určite mi ho spraví ešte.

gabinap12
25. apr 2012

@trish22 ....presne viem ako sa cítiš, tá bolesť sa nestratí nikdy... a plač ten nezadržuj len ti bude horšie...keď som prišla o dcérku myslela som že zomriem spolu s ňou, že to nezvládnem no potom som zistila že tu musím byť pre syna a to ma držalo nad vodou, 24.5. to bude rok a plačem stále síce už menej ale vždy príde niečo čo mi ju pripomenie.... vyplač sa, vyrozprávaj keď chceš a možno sa budeš cítiť lepšie ale zabudnúť sa nedá a myslím že to ani nechceme... myslím na teba, drž sa....

trish22
25. apr 2012

@gabinap12 dakujem pekne za povzbudivé slová. viem,že je to ťažké, aj bude, ešte dlho dlho a presne ako si napísala, možno ani nechceme zabudnúť. Ani ja určite nikdy nezabudnem.
Musela si to mať ešte ťažšie, je to hrozné, prečo sa takéto veci stávajú..... ☹ ☹ ☹ ☹

gabinap12
25. apr 2012

@trish22 ....to áno, najhoršie že nikdy nenájdeš odpoveď že prečo sa to stalo práve tebe...a dnes sa vytešujem z ďalšieho tehu len veľmi opatrne, viem že ma čaká ešte dlhá cesta a uverím že všetko bude v poriadku až keď tu s nami ten malý drobček bude zdravý...

bambi2
25. apr 2012

@koldun1 mozem iba potvrdit, tiez mam za sebou 2 sponntanne potraty, nemusela som ani raz na cistenie. telo si vsetko dalo do poriadku same. sice ten 2x to bolo trosku horsie, myslim, ta fyzicka bolest ale dalo sa zvladnut. po psychickej stranke to bolo lepsie, lahsie a rychlejsie som sa s tym vyrovnala. teraz cakam na prvu mrchu a dufam, ze do tretice to klapne!! ja sa nevzdavam len tak... 🙂

@trish22 to mi je luto co sa stalo ale nesmut... ono to bude casom dobre. ak ti mozem poradit, chod do lesa sa prejst, sama. naberes tam novu energiu a prides akoby ocistena... 😉 vyhladaj si stare stromy, tie daju viac energie...
a skus zabudnut aj ked to je tazke na to co sa stalo, hladaj radsej nove riesenie do buducnosti!

anaeveres
26. apr 2012

Ahoj, pridavam sa k vam do tejto uzasnej skupiny, lebo aj my cakame drobeka v novembri 🙂 🙂 🙂 konkretne hned 1. novembra, aj ked nasa buduca babicka dufa, ze nas den D nastane o nieco neskor, teda na jej narodeniny 🙂
uvidime, hlavne nech uz je to tu 🙂 🙂 🙂

aprilka9
26. apr 2012

@anaeveres tak vitaj 🙂 Uf obidve sme novembrovky, ale delí nás takmer mesiac. Aké to je 14tt ? 🙂

zuzicka1982
27. apr 2012

Ahojte maminky. Uz niekomu z vas ustupuju tehu nevolnosti? Mne sa to uz zda nekonecne dlho ☹

tetamondova
27. apr 2012

Ahojte baby=)tak aj my s manzelom cakame nase prve dietatko v novembri 2012 presnejsie 11eho na Martina=)takze ak bude chlapcek bude to Matko=)momentalne som v 12tt a posledne 2tyzdne uz konecne negrckam=(predtym to bola hroza=(grcala som aj 2x denne,fuuuuu...docitala som sa o tej Coca-cole no neviem ci mi prave ona pomohla.Zijeme v Sev.Irsku takze to bude aspon z pocutia viem easy tehotenstvo=)uz sme po prvom scane a bolo to nieco uzasne=)Manzelia sme ani nie rok a o babatko sme sa snazili presne tyzden na medovych tyzdnoch=)sranda,nie=)aj doktor sa cudoval=)pochvalil manzela=)I ked uz negrckam stale mi je dost tazko a posledne 2dni ma dost pobolieva hlava=(Som neverila ze zena ma naozaj take stavy=(fuuuu,aj chlapy by si to mali vyskusat=)Drzte sa vsetky a davajte si pozor=)Ahojte...

vi3ka
27. apr 2012

@zuzicka1982 ahojky, tak ja mám pocit, že je to už lepšie, ale zatiaľ každé ráno narýchlo pokecám s wc misou 😀 inak už čo to pojem, čo mi nerobilo dobre, ale zase to radšej ešte nepreháňam a nadúvať ma tiež už prestalo, čo som veľmi rada. ale ešte to všetko nie je 100%ne. samozrejme klasika z prvého tehu mi ostala i teraz-nemusím žiadne ovocíčko-je mi z neho zle a ani jogur-to je zabiják, ale nejak to prežijem. a teba čo konkrétne trápi? len nevolnosti, či aj niečo viac?

@anaeveres vitaj vitaj, prajem príjemné tehuľkovanie. mne vychádza termín na 11.11. ale uvidíme, či sa nevypýta na moje narodeniny (8.11.), ale skor si myslím, že to bude neskor ako termín. ale radšej nech má svoj vlastný deň.