Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
tiež to tak vidím :( ale čo zvladneme to.v ktorom týždni si? ja som mala asi tak do 9tt strašnu zápchu potom som mala na chvíľu pokoj a od 13tt znova
jj dievcata jak mne dnes je som sa tesila ze ma ta crevna pliaga obisla a od noci sa bije s dcerou o zachod zvraciam vsetko nic neudrzim chudatko moja bublinka ma dnes dietu 😀
no ja sa len bojim ze je to crevna chripka mali ju vsetci okrem mna tyzden bol pokoj a v noci zacala aj najstarsia dcera aj ja zvracat a dnes cely den ledva som im s prestavkami navarila lebo mi to strasne smrdelo ani suchy rozok som neudrzala len sa modlim aby to preslo dnes o tyzden mame svadbu a este kopu treba toho zariadit
och,tak to ma mrzi..snad ta to rychlo prejde a nebude to ziadna crevna chripka.pi vela vody,aby si nebola dehydrovana.prajem skore uzdravenie celej rodinke 🙂
znie to blbo, ale na take veci je dobre acidofilne mlieko.. to ukludnuje zaludok a creva... ovela rychlejsie sa dostavaju do normalu potom...
ja nastastie nezvraciam, ale napne ma velmi lahko 20x na den.. neda sa mi jest, dve susta a dost.. potom zase hladna ako hroch a nejde to do mna.. chcelo by to domacu stravu, a nie tie polotovary od kuchara, bleee
no co narobim, sama si varit nemozem, tak chleba, jogurty, kasicku, a hlavne ovocieee, to mozem asi najviac 🙂
mne ovocie chuti tiez najviac 😀 .teraz som uplne sialena do melonu 🙂 nevolnosti ma uz netrapia cely den,ale zacala som pred dvoma tyzdnami zvraciat :( ale chvalabohu nie casto.
Ahojte, som tu nová, čakám svoje tretie dieťatko a termín mám 12.11.2012. Rada by som spoznala mamičky z okolia Lipian, Sabinova, ktoré majú približný termín ako ja. Nájdu sa nejaké?
@gabikaadam ahoj,ja som tu tiež nová. 🙂 ja som z prešova.. čakám prvé dieťatko,termin mám 8.11.2012
Ahojte 🙂 Spavate este na brusku? Alebo neviete do ktoreho tyzdna sa to este moze?Lebo ja spim na brusku a na chrbte stale..som v 14 tt a bojim sa ci tym drobcovi neublizim 😒 Dakujem 🙂
Ahoj, ja som sa 8.11. narodila, tak uvidíme či to bude ďalší škorpionik alebo nie. 😀 : Čakáš svoje prvé dieťatko? A tiež som najradšej spala na bruchu, ale odkedy som tehotná, vyhovuje mi ľavý bok, nejak automaticky je mi na nom lepšie ležať. Inak nezvraciam, ale zapchu mám od začiatku, pomáham si sušenými slivkami.
@gabikaadam ja som narodena 12.11 takze budeme doma dvaja skorpioni 🙂 toto je moje druhe tehotenstvo,ale prve skoncilo zamlcanym potratom.bolo to uz pred dvoma rokmi.ja by som mala aj teraz chut spat na brusku,ale asi by som uz tak zo strachu nezaspala.spim tiez väcsinou na lavom boku.slivky na zapchu papam aj ja 😉 ty mas kedy termin?
@penelope1 nooo presneeee..moje babenko bude mat tie najuzasnejsie fotečky od svojej maminečky 😀 😀 😀 už teraz vídím svoju budúcu závislosť až ma moje vlastne dieťa znenávidí...lebo ho budem v kuse fotit 😀 😀 😀 ...nieje doležitá profesionálna uroveň ale zachytenie okamihu...toho správneho...vtedy sa fotografia stava profesionálnou a taktiež...netreba zabúdať na to že EMÓCIA = fotografia... 😅 😅 😅 tak len foť foť foť...konkretne fotim vsetko...teda halvne portretove fotografie..kohokolvek a až do pôrodu fotím same svadby....len tu moju svadbu nemá kto nafotiť 😀 😀 😀 😀 😀 sila čo?
@koldun1 to je smola fotografa, že svoju svadbu si nemôže pofotiť 😒 Ale hlavne, že to bábenko bude mať krásnu pamiatku 🙂 Ja tiež rada veľa fotím, ale teraz máme úplne zlý fotoaparát, tak dúfam, že kým sa malé narodí už budeme mať lepší 😉 V poslednej dobe fotím len mobilom a to je o ničom... 😠 Ale ja potrebujem nafotenú každú akciu a všetko, co sa deje 🙂 Držím palce, aby si teda mala tiež vyborneho fotografa na svadbe, lebo taká udalosť sa koná len raz za život ! Teda mala by byť iba raz 😀

sus.svestky jsem zkousela ale vysledek nic moc....tak asi musime vydrzet.