Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@sajbi tak to mas uplne super, blahozelam! 😵 ide o meranie, ktore sa robi ultrazvukom, takzvane sijove prejasnenie, robi sa cca v 10.-14 tyzdni a u zdravych babatiek by malo byt do cca 2,5 mm. 😉 ak je vyssie, stupa riziko pritomnosti Downovho syndromu... 😒 takze mas to vynikajuce! 😉
Ahoj, ja mám termín 12.11, takže máme presne opačné 😀 Ja som potratila min. rok v júni v 17. týždni, je to dosť neskoro, neviem čo sa stalo, podľa výsledkov som nemala v tele žiadnu infekciu ani zápal, takže sa teraz bojím, teraz mi začal 15. týžden, zatiaľ je všetko v poriadku, tiež užívam duphaston, 2x1 tabletku. Dúfam, že to prekonám a všetko dobre dopadne. Verím tomu. Inak mi je fajn, len ked je zamračené a daždivo, tak mám nízky tlak ako dáždovka. 😀 Radšej mám slniečko. Poradnu a odber krvi v 16. týždni mám 23.5. Teraz cez víkend má syn pr.sv. prijímanie, tak dúfam, že to zvládnem. Tak zatiaľ.
@lillinka01 vobec sa neboj, do 2,5 mmm je to uplne v pohode. 😉 jedna baba tuna mala NT 3 mm a doki jej povedal, ze je to v pohode, takze u teba je to super! 😉
Ahojte maminky smiem sa pridať?
Čakáme druhé bábätko, termín máme okolo 28 novembra. Zatiaľ je všetko v poriadku. 🙂
@lillinka01 Neboj sa,ja som mala NT 2,2 a riziko Dawna nam vyslo na 1:3232 🙂
zuzicka1982 Zuzi to su vysledky toho prveho skriningu co sa robi v 1 trimestri?
Ahojte, rada by som sa k vám pridala, ak teda môžem. Nečítala som celú diskusiu, tak neviem, čo sa konkrétne rieši, rozoberá 🙂, ale ak si nájdem trocha času, určite si všetko preštudujem Náš pokladík sa má narodiť zhruba 20.11. a ak je tu niekto z TN a okolia, budem rada, keď budeme v kontakte a možno sa stretneme aj v pôrodnici 🙂
@eluska3180 Ano to je ten skrining.Robili mi to v 13 tt.
baby, vypisanie na rizikove je az do nastupu na MD, alebo moze tuto PN doktor ukoncit, ked sa nejavia ziadne problemy? ale asi ked som uz raz prekonala potrat, tak ma necha az do materskej, nie? nerada by som totiz isla na UP, predsa len za PN mam viac peniazkov mesacne
dakujem za infosky"))kedze som neskusena tak aspon viem co ma caka 😉
Ahojte maminky rada by som sa k vám pridala. Mám termín 7.11., ale podľa poslednej kontroly pred 3,5 týždňom mám termín 3.11. Rozmýšla niektorá z Vás s podobným termínom nad pôrodom v banskej štiavnici? Možno by sme sa tam stretli. Inak tehu mám úplne v pohode až na vysoký tlak, ale ten ubližuje vraj len mne, babatku nie. Tak dúfam, že ma nevykoprcne 😉 .
Ahojte, ja by som sa k vam tiez rada pridala, podla mojho doktora mam termin 2.11., takze by to mal byt maly skorpionik alebo skorpionka, este zatial nevieme 🙂
Som tu nova a spoznavam tuto stranku 🙂 ale je tu niekto z Ba v 15 tyzdni?
@adriana7510
Jee aj ja mam termin 7.11 🙂
@glienka
@lenuska200_22
@papuckam
@adriana7510
@gabikaadam
@vani kočky vitajte a pripojte sa k nám do súkromnej témy NOVEMBER 2012 😉 stačí napísať IP užívateľke bambi2 a ona vás k nám pridá... v rámci témy už máme rozdebatované kadečo, tak sa pridajte a budeme debatovať spoločne 😉
Holky mate uz niejake chutky? Viete uz niekto co cakate,ci dievcatko alebo chlapceka? Ako casto chodite na kontroly?Kolko ste pribrali a v akom tyzdni?Dakujem vam za vasu odpoved ,Lenka
@lenuska200_22 ahoj,ja som pribrala uz 4 kila 😉 ale za posledny mesiac som nepribrala nic .ty si tiez v 16tt? uz si nieco pribrala?
Ahoj ja som prave dnes v 15 tyzdni...pribrala som 3 a pol kila ale stale sa vaha pohybuje..a ja priberam postupne...prestalo mi byt konecne zle...a za tyzden idem na kontrolu... tak som zvedava ci sa zisti co to bude...a ci je vsetko v pohode...obcas citim take steklenie v podbrusku a obcas take neprijemne pichanie ale zatial to snad je v poriadku.. 🙂
@lenuska200_22 ja mam velmi podobne pocity, tiez 15tt 🙂
anulik12
Co ty , ako sa citis? Si predomnou tyzden ....tak mas lepsie skusenosti.... 🙂
@lillinka01
kolko si pribrala? Mas uz chutky?
@lenuska200_22 este som nepribrala ani kilo - ocakavam pocas 2. trimestra cca 5 kg.
ja som od prvej poradne (9tt) schudla kilo
@lenuska200_22 kedy mas termin? mne je uz dobre,uz ma nevolnosti netrapia,unava este pretrvava,ale inac sa citim uz dobre 😉 ja zatial necitim ziadne steklenie
ja postupne priberam pol kilo,kazde dva tyzdne...niejak tak to mam...ale vecer to je brautal aka som pribrata a nafuknuta 🙂

ahojte dievcence... pridavam sa k vam do temy, pretoze chcem byt muuudrejsia o infosky a skuusenosti 🙂)) ako som citala niektore vase prispevky, zistujem, ze niektorym pojmom vobec nerozumiem... 🙂