Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@koldun1 v mojom prípade to vetry neboli 😀 Ja som takéto pocity mala aj pri prvom tehotenstve 😉 takže viem, že to boli pohyby... Aj teraz pociťujem taky slabý náznak pohybov. Teším sa, keď ich už budem tak poriadne cítiť 😉
V sukromke väčšinou píšem do témy " všetko co nám leží na srdci"
Od teba som si tam nevsimla príspevky 🙂
Ahojte kocky, snad sa este mozem pridat, sem tam som kukla vasu temicku len som nejako este chcela pockat, tiez cakame babo v novembri a podla posledneho usg by to mal byt chlapcek 🙂
Ahojte baby pridavam sa do témy aj my cakame babo 1.11. a uz sa nevieme dockat 🙂
@zuzicka1982 Vyzera to tak, ze ano, taky mierny sok, myslela som si, ze je to viditelne az okolo 20 tt, ale maly sa chcel ukazat mamicke uz skor, aby maminka zbytočne ruzove veci nekupovala 🙂 🙂 🙂 ! Mal strach, ze ho oblečiem do ruzovych veci, tak sa radsej velmi skoro ukazal 😀 😀 😀 , len tak roztahoval nozicky, ze mami, kukaj, som chlapcek 😉
@papuckam my sme vahali, či chceme vediet pohlavie, ale ked uz sa ujo dr. opytal, či mi moze povedat, čo to bude, neodolala som, zvedavost vyhrala 😉, nemas to nejak dlho? mne robi na kazdej poradni ultrazvuk, dalsiu mame aj s krvou uz 4. 6., uz budem chodit kazde 3 tyzdne, nie kazdy mesiac, ako doteraz
@papuckam mne tiež bude robiť utz až v júny, ale je otázne, či sa ukáže. pri prvej dcérke sme nevedeli na 100% až do 32.tt. kedy robil posledný utz. lebo sa za celý čas nechcela ukázať. a to sme aj na 4D boli. 🙂 vydržíš, jedine že veľmi chceš tak tiež choď na ten 4D alebo 3D aký máš poblízku a možno sa ukáže. teraz si v akurátnom týždni, že by to bolo vidno.
@mezike ja by som tiez neodolala, my aj chceme vediet 🙂 ja som sa sestricky pytala, ci mi na dalsej poradni budu tiez robit ultrazvuk, tak povedala, ze nie, ze len krv, ze potom az v 20tt....
@vi3ka no aj keby nebolo vidno, co to bude, ale aspon by sme videli babo, ze je tam, ze sa hybe, rastie a tak, lebo takto skoro 2 mesiace nebudeme vediet nic, jedine tie tripple testy.... na to 3D som objednana az toho 21.6., ku mojmu na dalsiu poradnu po buducej strede ma objedna asi 20.6., co je skoro to iste ako to 3D...
a zatial ani pohyby ziadne necitim, tak to len cakat a cakat a cakat...
@vi3ka nemyslim, zeby bol taky natresk, objednavala som sa pred 12tt a objednali ma na dalsi tyzden a ked som bola o tyzden nato po vysledky, pytala som sa kedy na dalsi, tak ma objednala na jun, ze v 20tt je dalsi 3D, takze asi preto, ze maju urcene ze robia okolo 12tt, potom 20tt a potom neviem...

@papuckam jeeej, mali sme rovnako poslednu ms 😉 . Len moj pokladik je o tyzden mensi podla sona ako podla ms, čo ti poviem, lenivec po tatovi od malicka 😀 😀 😀