icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

mezike
18. máj 2012

@kiara138 my sme pohodlny, lenivy po tatkovi 🙂, nam vysiel prvy // test na 39. DC, ujovi doktorovi sme sa ukazali az na treti pokus, az musel krv brat, či sme tam, kde mame byť, tak nepočitam s tým, že porodím skor ako v termíne, určite budem prenásat. Ale pipíka predčasne ukazat nezabudol, to zas asi nebude hanblivy po tatovi 😀 !

lenka47
18. máj 2012

@papuckam boli sme v 13+3 tt, v martine u dr. Grochala na tom skriningu tak tam mu spocital este aj prsteky na nozkach takze pipik a vajka boli jasne :D

papuckam
19. máj 2012

@lenka47 tak to je parada 🙂 ja sa dufam v tom juni tiez dozviem, co to bude 🙂

kiara138
19. máj 2012

@mezike my sa dozviem epohlavie az o tri tyzdne a aj ci sa mi ta nizko polozena maternica dala do normalu lebo nemozem ani synceka brat na ruky a furt len lezim a krochnim sa.-) a uz mi to lezie na nervy.-)ale je to zazrak ze vy ste uz na sone vydeli pipika gratulujem ku chlapcekovi

mezike
19. máj 2012

@kiara138 dakujem, ja tomu zacnem verit, ak ten pipik tam bude aj nabuduce. Drzim palce, aby uz bolo vsetko v poriadku

kiara138
19. máj 2012

@mezike no dufam ze bude a dakujem mne to potvrdili tri krat pri syncekovi🙂my sme modre dupky kupovali hned.-) inac prvu vec co som mu kupila bolo modre a to som ani nevedela co cakam🙂

petka035
19. máj 2012

@lenka47 ja som bola u Grochála včera, to som bola 12+5tt a nám veru pohlavie nepovedal,že to sa tak skoro nedá 😝

lenka47
19. máj 2012

@petka035 nam najprv povedal ze vyzera to na chlapca-ked mi robil cez brusko, a potom chcel nieco lepsie pozriet tak mi robil to vnutorne sono a tam uz to povedal naisto-"je to chalan urcite " tak uvidime no, mm povedal ze ak nebude tak pojde reklamovat cely ultrazvuk :D ale ved je to jedno len nech je zdrave babo 🙂 ja som bola 13+3 tt

petka035
19. máj 2012

@lenka47 mne robil len cez brusko.ale tak vydrzim do dalsieho utz🙂a jasne potom treba reklamovat😀aj ked urcite nebude treba🙂

vi3ka
21. máj 2012

ahojte maminky-čakateľky.....dnešná poradňa za mnou. na 2x mi brali krv-tripple testy a aj na krvnú skupinu, lebo na prvýkrát mi ju nevzala, keďže som prišla urgentne a ďalšiu ampulku krvi som už nezvládala. výsledky TT volať o týždeň-dúfam, že budú ok. ďalšia poradňa 18.6. aj s ultrazvukom-už sa teším. dúfam, že toto dieťa nebude také hanblivé ako prvé 😀 😀 a ukáže sa v plnej kráse

gabinap12
22. máj 2012

ahojte dievčatá, tie ktoré máte za sebou testy na AFP, treba ísť na odber nalačno...mám už dve tehu za sebou ale na toto si fakt nespomeniem...ďakujem...

nevestickaaaa
22. máj 2012

@gabinap12 mne povedali, že netreba nalačno, idem vo štvrtok o 16-tej, to by som nalačno asi nedala 🙂

jaruska118
22. máj 2012

@gabinap12 nie netreba nalacno...

niquska
22. máj 2012

nam vychadza termin okolo polky novembra 😵

gabinap12
23. máj 2012

@jaruska118
@nevestickaaaa
...ďakujem baby, ja idem na 8.30 ale tiež by som nevydržala v poslednej dobe mi chutí stále...

vi3ka
23. máj 2012

@gabinap12 čo sú to za testy? nič mi tá skratka nehovorí. ďakujem za vysvetlenie 🙂

gabinap12
23. máj 2012

@vi3ka ... test na zistenie Downovho syndrómu a rázštepu chrbtice ak myslím dobre a mám pocit že si ho absolvovala, takže si za vodou🙂)

vi3ka
23. máj 2012

@gabinap12 jaaj, ja to pod takouto skratkou nepoznám, len ako tie tripple testy. no mám to za sebou, len teraz čakať týždeň na výsledok.

gabinap12
23. máj 2012

@vi3ka neboj budeš ich mať dobré veď si mladá, tie výsledky sa posudzujú vzhľadom k veku tehuľky čím staršia tým vyššie riziko, takže sa nestresuj, držím palce...

papuckam
23. máj 2012

ahojte, ja som tiez dnes bola na krv na tie tripple testy, ale na lacno som musela a jak naschval som sa zobudila uz pred siestou, takze ked som tam dosla, uz som bola 2 hodiny hladna jak drak 🙂 ale hned ako sestricka zobrala krv som vytiahla desiatu :D

poisonblu
23. máj 2012

@papuckam no mne povedala, ze na tripple testy nemusim byt nalacno

asshanti
23. máj 2012

ahojte baby, na odbery krvi nemusite ist urcite nalacno. 😉 to by nas tak tehulky nemohli tyrat... 😀 😝

papuckam
23. máj 2012

@poisonblu ked som bola na krv co mi brali pri tom 3D ultrazvuku, tak som nemusela byt, ale ked mi beru u mojho gynekologa, tak mi stale hovoria, ze nalacno...

cenculinka
23. máj 2012

dievcatka, neviete niektora, ako to je s materskou z DNP? ja viem,, ze toto nie je prave spravna tema na moju otazku, ale citat stovky stran sa mi nechce ☹ kedze mam TP koncom novembra a 31.1.2012 mi skoncilo DNP (nanovo som sa neodhlasovala a neprihlasovala, ale som od februara na PN), tak asi uz nespadam do tej ich karanteny a matersku uz z DNP mat nebudem, vsak? ☹

poisonblu
23. máj 2012

@cenculinka nie, nevyjde ti to...tych 8 mesiacov OL by si musela mat do nastupu na MD, takze este keby si vo februari bola poistena, mozno by ti to vyslo...

cenculinka
23. máj 2012

@poisonblu takze by som musela mat nastup na MD najneskor v auguste? 😠

poisonblu
23. máj 2012

@cenculinka mi to vychadza do konca septembra...od februara do konca septembra mas ochrannu...a nesmies nastupit na MD z DNP skor ako 6 tyzdnov pred porodom, takze nesmies ist uz na MD tych 8 tyzdnov...vtedy by ti to mozno vyslo

cenculinka
23. máj 2012

@poisonblu no ved oni velmi dobre vedia, co robia 😀 ale co uz, nevravim, ze by mi tych cca 200 eru mesacne navyse nepomohlo, ale cakala som na toto tehu rok, tak kaslem na tie prachy 😠 dakujem velmi pekne za odpoved 🙂

katarina822
23. máj 2012

@asshanti u nas vsetky odberi krvi tehulky sa mozu najest . neje sa len ked sa ide test u diabetologa .

gabikaadam
24. máj 2012

Ahojte kočky, ja som bola na tripple testy včera a nalačno. Ale zistili mi v moči hnis, ale len min. množstvo,tak lekár vravel, že s tým netreba nič robiť, že uvidíme o mesiac. Tak neviem, je to v poriadku? Bolesti v podbrušku nemám. Máte niektorá s tým skúsenosť?