Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@mezike my sa dozviem epohlavie az o tri tyzdne a aj ci sa mi ta nizko polozena maternica dala do normalu lebo nemozem ani synceka brat na ruky a furt len lezim a krochnim sa.-) a uz mi to lezie na nervy.-)ale je to zazrak ze vy ste uz na sone vydeli pipika gratulujem ku chlapcekovi
@petka035 nam najprv povedal ze vyzera to na chlapca-ked mi robil cez brusko, a potom chcel nieco lepsie pozriet tak mi robil to vnutorne sono a tam uz to povedal naisto-"je to chalan urcite " tak uvidime no, mm povedal ze ak nebude tak pojde reklamovat cely ultrazvuk :D ale ved je to jedno len nech je zdrave babo 🙂 ja som bola 13+3 tt
ahojte maminky-čakateľky.....dnešná poradňa za mnou. na 2x mi brali krv-tripple testy a aj na krvnú skupinu, lebo na prvýkrát mi ju nevzala, keďže som prišla urgentne a ďalšiu ampulku krvi som už nezvládala. výsledky TT volať o týždeň-dúfam, že budú ok. ďalšia poradňa 18.6. aj s ultrazvukom-už sa teším. dúfam, že toto dieťa nebude také hanblivé ako prvé 😀 😀 a ukáže sa v plnej kráse
ahojte dievčatá, tie ktoré máte za sebou testy na AFP, treba ísť na odber nalačno...mám už dve tehu za sebou ale na toto si fakt nespomeniem...ďakujem...
@gabinap12 mne povedali, že netreba nalačno, idem vo štvrtok o 16-tej, to by som nalačno asi nedala 🙂
@gabinap12 nie netreba nalacno...
nam vychadza termin okolo polky novembra 😵
@jaruska118
@nevestickaaaa
...ďakujem baby, ja idem na 8.30 ale tiež by som nevydržala v poslednej dobe mi chutí stále...
ahojte, ja som tiez dnes bola na krv na tie tripple testy, ale na lacno som musela a jak naschval som sa zobudila uz pred siestou, takze ked som tam dosla, uz som bola 2 hodiny hladna jak drak 🙂 ale hned ako sestricka zobrala krv som vytiahla desiatu :D
ahojte baby, na odbery krvi nemusite ist urcite nalacno. 😉 to by nas tak tehulky nemohli tyrat... 😀 😝
dievcatka, neviete niektora, ako to je s materskou z DNP? ja viem,, ze toto nie je prave spravna tema na moju otazku, ale citat stovky stran sa mi nechce ☹ kedze mam TP koncom novembra a 31.1.2012 mi skoncilo DNP (nanovo som sa neodhlasovala a neprihlasovala, ale som od februara na PN), tak asi uz nespadam do tej ich karanteny a matersku uz z DNP mat nebudem, vsak? ☹
@cenculinka nie, nevyjde ti to...tych 8 mesiacov OL by si musela mat do nastupu na MD, takze este keby si vo februari bola poistena, mozno by ti to vyslo...
@poisonblu takze by som musela mat nastup na MD najneskor v auguste? 😠
@cenculinka mi to vychadza do konca septembra...od februara do konca septembra mas ochrannu...a nesmies nastupit na MD z DNP skor ako 6 tyzdnov pred porodom, takze nesmies ist uz na MD tych 8 tyzdnov...vtedy by ti to mozno vyslo
@poisonblu no ved oni velmi dobre vedia, co robia 😀 ale co uz, nevravim, ze by mi tych cca 200 eru mesacne navyse nepomohlo, ale cakala som na toto tehu rok, tak kaslem na tie prachy 😠 dakujem velmi pekne za odpoved 🙂
@asshanti u nas vsetky odberi krvi tehulky sa mozu najest . neje sa len ked sa ide test u diabetologa .
Ahojte kočky, ja som bola na tripple testy včera a nalačno. Ale zistili mi v moči hnis, ale len min. množstvo,tak lekár vravel, že s tým netreba nič robiť, že uvidíme o mesiac. Tak neviem, je to v poriadku? Bolesti v podbrušku nemám. Máte niektorá s tým skúsenosť?

@kiara138 my sme pohodlny, lenivy po tatkovi 🙂, nam vysiel prvy // test na 39. DC, ujovi doktorovi sme sa ukazali az na treti pokus, az musel krv brat, či sme tam, kde mame byť, tak nepočitam s tým, že porodím skor ako v termíne, určite budem prenásat. Ale pipíka predčasne ukazat nezabudol, to zas asi nebude hanblivy po tatovi 😀 !