Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@vi3ka oki, jasne dam vediet 🙂 😎 aj Ty daj vediet pohlavie 😉 a opat budem od Teba vyzvedat co ti robil, ci len ultrazvuk alebo nieco viac 😀
@fifitko25 urcite uz cochvila to doktor prezradi 🙂 drzim palceky, nech je otocene babatko spravnym smerom :D
Oprava : V 17 týždni.
ahojte maminy, už aj viete, čo to bude ? kedy sa to dá zruba zistiť ?
Baby, chcem sa spýtať, ja som bola v tom, že keď som v 16+1, je to 16.týždeň a tu čítam, že to už je 17. 🙂. Som prvý krát tehotná, tak v tom mám ešte trocha zmätok. Ide o to, že som sa objednávala na ultrazvuk v 20.týždni a oni sa ma pýtali, v ktorom týždni som,aby ma objednali na ten 20. a ja som povedala, že v 16. Myslíte,že to vadí moc ? Mám sa ísť preobjednať ?
@vani Mne povedal doki, ze sa mam objednat medzi 19 a 21tt na morfolog.ultrazvuk.Tak si asi v limite 🙂
hej, ide o morfologický ultrazvuk, tak asi to bude ok . a aký to vlastne je ? aj sa zaň platí ?
@vani No ot je 3d a 4d ultrazvuk a ide o pozorovanie bábätka a zistenie vrodených vád, prípade nejaké iné poruchy ako rázštep chrbtice, pery, či má ručičky nožičky aj všetky pršteky, pohlavne orgány .....
nás v KE sa platí podľa toho akú máš poisťovňu. ja z dôvery budem platiť 39 eur, neviem ako to je s inými poisťovňami.
@topa Ahoj! Tak to máš super, že budeš vedieť pohlavie dieťatka. No ja som zas trošku schudla. Takže mám stále váhu ako pri prvej návšteve poradne. Tak vo štvrtok daj echo čo nosíš pod srdiečkom. A ideš na Masarikovu? Alebo do nemocnice? Rodiť budeš v Šaci, Starej nemocnici? Pekný deň prajem.
Ahojte kočky. Prosím vás chystá sa niektorá z Vás rodiť v Prešovskej pôrodnici? A v ktorej?
@gabikaadam ahoj,moja sestra rodila vsetky tri deti v monobloku,tak asi aj ja tam pojdem rodit.uz mas vybraneho aj porodnika?
@topa Ahoj! K akej gynekologičke chodíš? utrazvuk ti budu robiť v železničnej nemocnici? Platíš si zaňho? Ja pôjdem koncom mesiaca na Masarikovu kde platím 39 eur za morfologicky ultrazvuk. A rodiť sa chystám v starej nemocnici, kde som sa narodila aj aj a aj som rodila všetky moje deti. A čo ty kde sa chystáš rodiť? Ako zvládaš tehotenstvo?

@papuckam asi je to individualne.....len nech je nasim drobcekom fajn v nasich bruskach a hlavne nech su zdravucke 🙂