Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
Ahojte ... tak ako sa máte? ... opäť som mala hroznú noc, že ma naháňali srny aj medveď a nakoniec ma ja uhrizol 🙂 akože jaká haluz ???? 🙂 ... a ráno som mala BT 37,2 a takú kovovú chuť v ústach ... ale stále také bolesti jak na mrchu, ale intenzívne, tak neviem čo si mám myslieť ... ale zaujímavé je, že ma vôbec nebolia prsia ... a to takto 5 dní pred mrchou vždy neskutočno bolia ... uvidíme ... jáj ešte 4 dni ...
cristi ... graf nie ale zapisujem ... tento cyklus som mala ovulku skoro a odvtedy stále BT 37,2 - 37,4 už 17 deň ... tak dúfam
@janka369 aj ja som mala ovu 23.2 isto podľa hlienu aj BT kedy ideš skusiť testnuť ja chcem v utorok
@keischa isto budeš tehu
@lucinka1104 aj ja buď v utorok alebo v stredu,dúfam že dovtedy sa nedostaví ms. Baby,ja tak veľmi chcem zostať v tejto téme 😀
@keischa a ty si ešťe netestla prečouž musíš mať//
@janka369 noja čakam až voštvrtokalemam isť na RTG takže musím testnúť skôr do stredy nevydržím takže v utorok
@lucinka1104 a na rtg musíš ísť?Ja by som neriskovala. Ale keď už tak by som testla aj štvrtok ráno
no včera som testovala a ešte nič ... počkám ešte aspoň do prvého dňa očakávanej M ... mávam tak 30 -31 dňové ... väčšinou 5, 6 v mesiaci už tak 2 rôčky previdelne mám mršku ...
@lucinka1104 skus sa miesto rontgenu vypýtať na magneticku rezonanvciu je to bezpečne ak by si bola tehotná🙂
ale ja nan nepôjdem vôbec ak som tehu mam veľmi odvapnené zuby lamu sa mi rad radom a ten ktorý sa nezlomí sa urobí zasekaz jasom obe tehu veľa zvracala apotom skoro 3 a polroka kojila...ach jaj odniesli si to zuby lebosomaj strašne schudla ja mlieko nepijem.....no čo musí mi ho potom vytrhnuť aj bez RTG len aby sa mi to tak strašnepotom nezapálilo ako teraz lebo to bysom sa bez liekov a ATB zbláznila
@ijanka27 dakujem pekne, snad mam spravny pocit 😉
@elise tak to drzim palceky 🙂 uz si sa testovala?
@bukvickaaa zatial som predvčerom nevydržala ale bolo to negativne - bolo to ešte skoro idemskusiť v nedelu den pred odberom🙂
@elise tak drzim strasne silno palceky, aby ti to vyslo 🙂 ja by som na tvojom mieste nevydrzala az do nedele, skusila by som uz v sobotu 🙂 ja som ale velmi netrpezliva 🙂
@angelika_2 Ahoj 🙂 my sme sa snazili od minuleho roku od februara, podarilo sa nam po 9 mesiacoch, ale v 7tt sme potratili. ☹ To bolo minuly rok na konci novembra, zaciatok decembra. A teraz mi mala prist 3 menstruacia od potratu, ale uz neprisla. 🙂 A nejake rady? 🙂 Ja neviem, my sme to robili docela dost casto 🙂 Kazdy den niekedy kazdy druhy, ak nebol cas, v podstate od konca menstruacie az do terminu pred dalsou 🙂 A hlavne sme to nerobili preto, lebo sme chceli babo, ale preto lebo nam to spolu chuti 🙂 Takze skoro cely mesiac.. A brala som a stale berem iba Femibion 800, ten som zacala brat pri prvom tehu. Ale este som nebola u lekarky, takze sa uvidi co nam povie a az potom to bude definitivne potvrdene, alebo aj nie. Uvidime.. A vy ste na tom ako?
@lucinka1104 mne sa tiež zuby lámu🙂 nasadila som si šumivý vápnik a pijem jednu tabletku ráno a jednu večer🙂
@elise aj ja som začala ale len teraz ked su uš takmer všetky nalomené
@lucinka1104 ja ešte berem vitamin E ale chystám sa na jedenie listovej zeleniny
ja beremlen kyselinu listovu cca 5 dní až do 4 mesiaca
@stojdulka inak najmladšia ma krásnemenomy chceme dať Olívia Zoe tak sa mala volať Timeika až do pôrodu... 😀
@lucinka1104 dakujem, mená sú špecialitou môjho mm, on ešte počas tehu podľa toho ako sa ktorá správala im vyberal on je taký trochu "strelený" v týchto veciach a Laura Olívia vybral pretože laura sa spája s vavrínom a olívia je pestovateľka tak si vymyslel že to bude dobré spojenie pretože naša malá bude "pestovateľka vavrínov" čiže "strááášne" úspešná 😀
@stojdulka Pekné meno Olívia aj Laura, mne sa tiež páčia 🙂 Len s Olíviou som na 1x neobstála, možno mm teraz zmení názor... 🙂 Včera strelil medzi rečou z ničoho nič, že čo keby sa chlapec volal Patrik? Kukám, že ty nad čím už rozmýšľaš 😀 a najlepšie, uvedomil si, že to počúva moja segra a hneď začal kamuflovať, že budeme robiť teda na Patrikovi ( lebo je to ešte tajné 😉 ) 😀 😀
nám sa zatial páčia mená juliana a markus

@janka369 a mala si tento cyklus ovulku?