Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@nevestickaaaa to mi je velmi luto az mi stahuje hrdlo.posielam pusku anjelikovi do nebicka. ani neviem ako by som ta utesila alebo povzbudila, musi to byt velmi tazke, ja vzdy hovorim, ze to tak asi malo byt, ze to tak osud zariadil uz s tym clovek nic nenarobi uz je to tam, hlavku hore, prajem ti co najrychlejsie zotavenie aj tvojho teraz bolaveho srdiecka. 🙂
@vi3ka ahoojky, co dnes planujete, nepojdete dnes niekde na prechadzku, vyzera to, ze bude pekne pocasie...
@nevestickaaaa ahoj je mi veľmi ľúto čo sa stalo ☹ ...takéto slová sa ťažko čítajú a nieto ešte píšu 😔 .... prajem ti veľa sily a dúfam, že ti to čoskoro druhé bábinko vynahradí...moc držím palčeky
@maruskamolny ahoj, až teraz čítam tvoju správu. vieš čo som teraz na 2-3dni u mami, lebo mi neni dobre, tak sa mi stará o malú aj o mňa. v stredu pravdepodobne by som mala prísť domov, tak keď tak potom možme nekam vyraziť, ak bude dobré počasie. hm?
ahooj, oo, tak len si davaj pozor na seba a hlavne oddychuj aby si bola fit....ja som mala predtym tiez take obdobie ked som odpadavala a bola velmi slaba, ale uz mi pomahaju lieky na krvne dosticky, lebo ich mam malo....hlavne sa zotav a pojdeme inokedy to je jedno kedy....drz sa 🙂
@nevestickaaaa Ahoj, je mi to ľúto, čo sa ti prihodilo. Niečo podobné som prežívala ja min. rok v júni, ked som v 5.mesiaci prišla o dieťatko. prvé dni som preplakala, ale potom som si povedala, že pre niečo sa to muselo stať a asi to tak malo byť. Je to ťažké, ale časom to prejde, uvidíš. Po 3-4 mesiacoch sa môžete začať snažiť znova a potom to už vyjde uvidíš. Držím ti palce a prajem všetko dobré. Máme anjelikov v nebi, ktorí na nás dávajú pozor.
ahojte maminy ,už máte mená pre bábo? Ja vôbec neviem 🙂 Nemáte nejaký ´´tip´´ kde by som si nejaké pekné mohla popozerať? na babynameworld sa mi fakt hladať nechce 🙂
@sejbry ahoj...no ľahko-ťažkú otázku si dala 🙂 tak mi už máme vybraté Ľudmila a Adrián. v hre boli aj Michaela, Radko, Juraj, Mário, ale tiež je problém sa poriadne rozhodnúť.
ja som sa inšpirovala aj tu: http://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php
@sejbry no vidíš, ani som si to neuvedomila keď som pozerala tvoj pas, že kedy máš termín 😀 pekný máme že? he he no my by sme chceli vedieť, že čo to bude, len sa nám nechcelo ukázať. keď som bola teraz na pohotovosti a robili mi utz, tak dr. povedala, že miestami sa jej zazdal chlapec, tak uvidíme v septembri-najskor. ale osobne mi je to max. jedno čo to bude, hlavne nech je zdravé.
@dzaaja nie,nie,my sa necháme prekvapiť 🙂 ale keby som vedela,že dievčatko,tak sa v nákupoch neudržím 🙂))) božské vecičky pre malé slečny 🙂 a vy? heeej?poznáš doktorov,no daj tipa na najlepšieho? 🙂 čo povieš na primára? a čo si tam bola pečená varená? vo švajčiarsku sa nemožeš dohodnut s nejakým doktorom,kt.chceš k porodu?
@sejbry tiež pochybujem. ja mám pocit, že to bude neskor, ale nechám sa prekvapiť. 🙂 ja som pri prvom tiež mala vyvolávaný porod od termínu, ale narodila sa až 5 dní po. idem aj v auguste, ale nerobí mi stále utz. môj robí len klasicky 3-4x za tehu. viem, že v 32.tt. sa robí posledný u dr., tak mi to na september vychádza. pri malej sme boli aj na 4D lebo sme boli zvedaví, ale teraz sme neboli. je to aj pomerne drahá záležitosť. radšej za tie peniaze kúpim niečo malej. 🙂 hlavne, že viem, že je ok a cítim ho.
@maruskamolny ahojky, čo robíš v pondelok? ak nebude pršať, tak by sme mohli niekam skočiť na kafčo, koláčik a tak. hm? zatiaľ nemám žiadne povinnosti v pondelok, takže sa možme stretnúť. daj mi vedieť. viac by mi to vyhovovalo asi až poobede, aby bola malá vyspatá. inak možem ktorýkoľvek deň okrem stredy-ak sa niečo nezmení. 🙂
Ahojte 🙂 tak a ide sa na 4d ultrazvuk 🙂 sme velmi zvedavy ci sa nam ukaze 🙂
@vi3ka tiež som rozmyšľala nad 3D na 4D som nebola,ale nebude tam vidiet pohlavie???teda ´´pipíka´´by sme asi videli,nie? 🙂)) išla by som koli tomu,či je všetko ok,tak uvidíme,vlastne to už by som asi aj mala,kedy sa to robí,pri malom som bola neskoro.s tým termínom uvidíme,bude sranda ak sa trafíme .-)
@sejbry tak my tu v BJ máme len 4D 🙂 vidno tam všetko ak sa ukáže. pri prvom keď sme boli tak to boli pózy-gymnastické 😀 aj bolo pekne vidno ksichtík. keby to bolo lacnejšie tak idem aj teraz je to krásne a máme z toho aj dvd. no neviem ako 3Dčko, ale na to u nás je najlepšie ísť od 14.-21. tt. ak sa nemýlim, najneskor do 27.tt. čím je menšie, tým lepšie ho vidno.
ahojte 🙂 tak budeme mat chlapceka 🙂 tvaricku si skryval zato vybavicku ukazal bez problemov 🙂 😀
@vi3ka ahojky, velmi rada s Vami pojdem, tiez mi to vyhovuje poobede 😉 zajtra upresnime cas, oki?
@maruskamolny už sa tešííím. zajtra si dáme vedieť.
Ahojte, babenky, viete mi poradit? Hrozne ma bolia prsniky na dotyk (po sprchovani este dlllho potom) a aj ich mam suchsie - teda ten jeden stale, asi sa mi uz vytvorilo mliecko, bo sem tam sa mi prilepi prsnik o nocnu koselu ... pomoze k tomu kremik bepanten ked si kupim? mate uz niektora tento problem?

Ahojte dievčatá, veľmi som sa do vašej diskusie nezapájala, nemala som čas to tu veľmi sledovať, ale mala som s mnohými z vás rovnaký termín pôrodu 9.11.
Chcela som vám iba napísať, aby ste sa o svoje nenarodené malinké bábatká starali s láskou a prijímali všetky neresti tehotenstva a kopance od krpcov s úsmevom na tvári. Ja som o túto možnosť prišla minulý týždeň, kedy som predčasne porodila a prišla tak o svojho prvorodeného, nenarodeného synčeka. Ide o naozaj traumatizujúci zážitok a verím, že som z novembroviek jediná, ktorej sa niečo podobné prihodilo, aspoň v tomto nešťastnom štádiu tehotenstva...
Všetkým vám držím palce, aby ste mali šťastný pôrod a v novembri vysmiate tváričky, verím, že v novembri už budem opäť vysmiata aj ja 🙂