icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

nevestickaaaa
20. júl 2012

Ahojte dievčatá, veľmi som sa do vašej diskusie nezapájala, nemala som čas to tu veľmi sledovať, ale mala som s mnohými z vás rovnaký termín pôrodu 9.11.
Chcela som vám iba napísať, aby ste sa o svoje nenarodené malinké bábatká starali s láskou a prijímali všetky neresti tehotenstva a kopance od krpcov s úsmevom na tvári. Ja som o túto možnosť prišla minulý týždeň, kedy som predčasne porodila a prišla tak o svojho prvorodeného, nenarodeného synčeka. Ide o naozaj traumatizujúci zážitok a verím, že som z novembroviek jediná, ktorej sa niečo podobné prihodilo, aspoň v tomto nešťastnom štádiu tehotenstva...
Všetkým vám držím palce, aby ste mali šťastný pôrod a v novembri vysmiate tváričky, verím, že v novembri už budem opäť vysmiata aj ja 🙂

dzaaja
20. júl 2012

@nevestickaaaa to mi je velmi luto az mi stahuje hrdlo.posielam pusku anjelikovi do nebicka. ani neviem ako by som ta utesila alebo povzbudila, musi to byt velmi tazke, ja vzdy hovorim, ze to tak asi malo byt, ze to tak osud zariadil uz s tym clovek nic nenarobi uz je to tam, hlavku hore, prajem ti co najrychlejsie zotavenie aj tvojho teraz bolaveho srdiecka. 🙂

maruskamolny
23. júl 2012

@vi3ka ahoojky, co dnes planujete, nepojdete dnes niekde na prechadzku, vyzera to, ze bude pekne pocasie...

aprilka9
23. júl 2012

@drobec87 ahoj, je mi ľúto čo sa ti stalo, budem silno držať palce, aby druhé bábo vydržalo a všetko šťastne skončilo. Pozerám, že si okres Trebišov a ja tu práve bývam, tak ak by si chcela niekedy pokecať, tak sa môžeme stretnúť, hm? Držte sa

osicka36
23. júl 2012

@nevestickaaaa ahoj je mi veľmi ľúto čo sa stalo ☹ ...takéto slová sa ťažko čítajú a nieto ešte píšu 😔 .... prajem ti veľa sily a dúfam, že ti to čoskoro druhé bábinko vynahradí...moc držím palčeky

vi3ka
23. júl 2012

@maruskamolny ahoj, až teraz čítam tvoju správu. vieš čo som teraz na 2-3dni u mami, lebo mi neni dobre, tak sa mi stará o malú aj o mňa. v stredu pravdepodobne by som mala prísť domov, tak keď tak potom možme nekam vyraziť, ak bude dobré počasie. hm?

maruskamolny
23. júl 2012

ahooj, oo, tak len si davaj pozor na seba a hlavne oddychuj aby si bola fit....ja som mala predtym tiez take obdobie ked som odpadavala a bola velmi slaba, ale uz mi pomahaju lieky na krvne dosticky, lebo ich mam malo....hlavne sa zotav a pojdeme inokedy to je jedno kedy....drz sa 🙂

gabikaadam
23. júl 2012

@nevestickaaaa Ahoj, je mi to ľúto, čo sa ti prihodilo. Niečo podobné som prežívala ja min. rok v júni, ked som v 5.mesiaci prišla o dieťatko. prvé dni som preplakala, ale potom som si povedala, že pre niečo sa to muselo stať a asi to tak malo byť. Je to ťažké, ale časom to prejde, uvidíš. Po 3-4 mesiacoch sa môžete začať snažiť znova a potom to už vyjde uvidíš. Držím ti palce a prajem všetko dobré. Máme anjelikov v nebi, ktorí na nás dávajú pozor.

sejbry
25. júl 2012

ahojte maminy ,už máte mená pre bábo? Ja vôbec neviem 🙂 Nemáte nejaký ´´tip´´ kde by som si nejaké pekné mohla popozerať? na babynameworld sa mi fakt hladať nechce 🙂

sejbry
25. júl 2012

@dzaaja ahoj,chystaš sa do porodnice v myjave? 🙂

dzaaja
25. júl 2012

@sejbry ahoj, nie nie rodit budem vo svajciarsku tu pracujem a mam tu aj poistovnu, ale keby ze som doma tak hej urcite na Myjavu, a co ty?poradnu mas na Myjave?

erika1111
26. júl 2012

@momyka drzime palce 🙂

vi3ka
26. júl 2012

@sejbry ahoj...no ľahko-ťažkú otázku si dala 🙂 tak mi už máme vybraté Ľudmila a Adrián. v hre boli aj Michaela, Radko, Juraj, Mário, ale tiež je problém sa poriadne rozhodnúť.
ja som sa inšpirovala aj tu: http://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php

sejbry
26. júl 2012

@vi3ka dakujem popozeram a vy sa nechate tiež prekvapiť,či date si zistiť pohlavie? 🙂 mame rovnaky termin 🙂

sejbry
26. júl 2012

@dzaaja jáááj ,no to by sme sa tam možno aj stretli 🙂 nemam tam poradnu až posledny mesiac,bola som tam už 2x tak vyzerá to,že pojdem aj tretí 🙂 tak vo švajčiarsku to bude asi fakt lepšie 🙂))))

vi3ka
26. júl 2012

@sejbry no vidíš, ani som si to neuvedomila keď som pozerala tvoj pas, že kedy máš termín 😀 pekný máme že? he he no my by sme chceli vedieť, že čo to bude, len sa nám nechcelo ukázať. keď som bola teraz na pohotovosti a robili mi utz, tak dr. povedala, že miestami sa jej zazdal chlapec, tak uvidíme v septembri-najskor. ale osobne mi je to max. jedno čo to bude, hlavne nech je zdravé.

dzaaja
26. júl 2012

@sejbry vidis skoda 🙂 nemyslim si ze tu je to pre mna lepsie, na My poznam vsetkych doktorov , byvala som tam varena pecena, a hlavne im rozumiem a tu ma bude rodit niekto uplne cudzi co sa dozviem az v den D, to je nevyhoda tak sa toho aj trosku obavam. a uz viete co to bude?

sejbry
28. júl 2012

@dzaaja nie,nie,my sa necháme prekvapiť 🙂 ale keby som vedela,že dievčatko,tak sa v nákupoch neudržím 🙂))) božské vecičky pre malé slečny 🙂 a vy? heeej?poznáš doktorov,no daj tipa na najlepšieho? 🙂 čo povieš na primára? a čo si tam bola pečená varená? vo švajčiarsku sa nemožeš dohodnut s nejakým doktorom,kt.chceš k porodu?

sejbry
28. júl 2012

@vi3ka pekný veru,ale pochybujem,že sa trafíme 🙂 či ty myslíš,že áno? 🙂 mne pri malom vyvolavali o tyžden skor a pri prvej malej som tyžden prenašala 🙂 v auguste nejdeš k lekarovi? nerobi ti sono každú poradnu?a jasne aj nám je jedno,nech je zdravé 🙂

vi3ka
28. júl 2012

@sejbry tiež pochybujem. ja mám pocit, že to bude neskor, ale nechám sa prekvapiť. 🙂 ja som pri prvom tiež mala vyvolávaný porod od termínu, ale narodila sa až 5 dní po. idem aj v auguste, ale nerobí mi stále utz. môj robí len klasicky 3-4x za tehu. viem, že v 32.tt. sa robí posledný u dr., tak mi to na september vychádza. pri malej sme boli aj na 4D lebo sme boli zvedaví, ale teraz sme neboli. je to aj pomerne drahá záležitosť. radšej za tie peniaze kúpim niečo malej. 🙂 hlavne, že viem, že je ok a cítim ho.

vi3ka
28. júl 2012

@maruskamolny ahojky, čo robíš v pondelok? ak nebude pršať, tak by sme mohli niekam skočiť na kafčo, koláčik a tak. hm? zatiaľ nemám žiadne povinnosti v pondelok, takže sa možme stretnúť. daj mi vedieť. viac by mi to vyhovovalo asi až poobede, aby bola malá vyspatá. inak možem ktorýkoľvek deň okrem stredy-ak sa niečo nezmení. 🙂

ankat
29. júl 2012

Ahojte 🙂 tak a ide sa na 4d ultrazvuk 🙂 sme velmi zvedavy ci sa nam ukaze 🙂

jana444
Odpoveď bola odstránená
sejbry
29. júl 2012

@vi3ka tiež som rozmyšľala nad 3D na 4D som nebola,ale nebude tam vidiet pohlavie???teda ´´pipíka´´by sme asi videli,nie? 🙂)) išla by som koli tomu,či je všetko ok,tak uvidíme,vlastne to už by som asi aj mala,kedy sa to robí,pri malom som bola neskoro.s tým termínom uvidíme,bude sranda ak sa trafíme .-)

vi3ka
29. júl 2012

@sejbry tak my tu v BJ máme len 4D 🙂 vidno tam všetko ak sa ukáže. pri prvom keď sme boli tak to boli pózy-gymnastické 😀 aj bolo pekne vidno ksichtík. keby to bolo lacnejšie tak idem aj teraz je to krásne a máme z toho aj dvd. no neviem ako 3Dčko, ale na to u nás je najlepšie ísť od 14.-21. tt. ak sa nemýlim, najneskor do 27.tt. čím je menšie, tým lepšie ho vidno.

ankat
29. júl 2012

ahojte 🙂 tak budeme mat chlapceka 🙂 tvaricku si skryval zato vybavicku ukazal bez problemov 🙂 😀

maruskamolny
29. júl 2012

@vi3ka ahojky, velmi rada s Vami pojdem, tiez mi to vyhovuje poobede 😉 zajtra upresnime cas, oki?

vi3ka
29. júl 2012

@ankat jeeej, gratulujem k chlapčekovi. 🙂 to bude odvážlivec asi. naša prvá si zase výbavičku skrývala, ale zato ksichtík pretŕčala jedna radosť. 😀 tak nech ste zdraví

vi3ka
29. júl 2012

@maruskamolny už sa tešííím. zajtra si dáme vedieť.

binka79
30. júl 2012

Ahojte, babenky, viete mi poradit? Hrozne ma bolia prsniky na dotyk (po sprchovani este dlllho potom) a aj ich mam suchsie - teda ten jeden stale, asi sa mi uz vytvorilo mliecko, bo sem tam sa mi prilepi prsnik o nocnu koselu ... pomoze k tomu kremik bepanten ked si kupim? mate uz niektora tento problem?