icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

dulkagabulka
24. aug 2012

@maruskamolny nech ta nevylaka, bude tam napisane, ze nie je vhodne pre tehotne a dojciace- nikdy to nebolo skusane na nich...a na tychto doplnkoch to napisane tym padom musi byt
myslim si, ze je to vzdy lepsie,ako umele lieky 😉
a samozrejme je, aby si jedla plnohodnotnu zdravu pestru stravu

maruskamolny
24. aug 2012

@dulkagabulka no ale ja musim brat aj lieky, mam to predpisane od lekara, tak neviem ci to mozem kombinovat aj s tymto alebo nie...

dulkagabulka
24. aug 2012

@maruskamolny možeš to uživat
to je ako keby si mala pochybnosti, či mozeš uživat tabletky zeleza a či pri tom mozeš jest červenu repu
🙂
, ale mame to odskušane už na silnej anemii, ze som brala iba toto a velmi to pomohlo- mne bolo totiž od železa (tabletiek) velmi zle
ak mas pochybnost, spytaj sa lekara

maruskamolny
24. aug 2012

@dulkagabulka vies co, vyskusam to 😉 a ked uz budu lepsie vysledky obmedzim lieky a uz len tento sirup budem pit

vi3ka
24. aug 2012

@maruskamolny no vidíš maji, že sa tu našla dobrá duša,čo ti poradila. sa teším z toho. držím prsty nech ti to zaberie a nemusíš sa strachovať.

maruskamolny
24. aug 2012

@vi3ka aj jaa dufam, nech uz to mam doma....zatial pijem stavu z cervenej repy tak hadam zaberie,...no co kupila si nieco na jarmoku?ja som dnes taka v elmmi unavena, ale chcem ist potom s manzelom

m37
24. aug 2012

@siposova ahoj, ja mám termín 6. novembra, tiež obrovské bruško, a všetci sa pýtajú či čakám iba jedno 🙂)) ale zatiaľ som vždy čakala jedno a bruško bolo veľké...vadia mi skôr tieto teplá, som nemožná a nič sa mi nechce, tiež sa chystám rodiť v Nitre

vi3ka
24. aug 2012

@maruskamolny vieš čo nič také prevratné. krásne veci majú v stánkoch-lepší výber ako minulý rok, ale toho roku nemám žiaden nákupný cieľ. len tak míňam euriky na kolotoče pre Peťku,nech má radosť a na cukrovú vatu pre mňa. dnes sa chystám dať si niečo fajnové pod stánkami a inak mám pocit, že porodím, tak ma bolia z toho chodenia kríže, nohy všetko. ale snažím sa na takom počasí neísť nikam až večer. zajtra nás čaká svadba, ale to bude masaker na takom slnku. fúúúúúúj.

maruskamolny
24. aug 2012

no vies co ti poviem, aj mna boli vsetko, a tiez ked chodim tak krize a pobolieva ma aj podbrusko niekedy, no darmo, uz sa na to krati a musime sa setrit 😉 ja som strasne nevladna, to asi z nedostatku hemoglobinu, velmi tazko sa mi aj vari upratuje a aj celkovo funguje, dufam ze sa to rychlo zlepsi

vi3ka
24. aug 2012

@maruskamolny tak tak musíme sa šetriť. ty sa možeš, len ja ako keď mám na starosti aj malé šidlo? 🙂 určite to bude z toho hem. pevne verím v čo najskoršie pozitívne výsledky 😉 jo? kráti sa to kráti, ale aj tak ešte je to ďaleko.

maruskamolny
24. aug 2012

@vi3ka tak tak, musime sa setrit, viem ze to musis mat tazke okolo malej behat a tak.....ja by som to asi nezvladla s takym krvnym obrazom akym mam, len trosku doma nieco robim a som na smrt unavena a nevladna, neviem si predstavit este utekat okolo dietata....

vi3ka
27. aug 2012

žienky zajtra poradňa, už teraz sa neviem dočkať. tak držte palce, aby sa nám to naše bobčo ukázalo, či je chlapec a či dievča. a dúfam, že bude ok a všetko tak ako má byť. pekný deň

siposova
27. aug 2012

@m37 teraz je mmi dobre tieto dva dni ...neni take teplo ... a kd už mas babo a mala si velike brusko aky bol velky krpec ??? ja sa bojjim ze bude moc veliky a nevytlačím ho a že mi budu muset robit cisarsky a to by som nechcela .... a co kedy chystas vecičky prať , žehliť , izbu mu nachystat :D :D mna to uz chyyta ale este si pockam lebo potom nebudem mat co robit :D
a možno sa aj stretneme v tej nemocnici ...odkial si ?

vi3ka
27. aug 2012

@siposova ahojky. ja som tiež mala pri prvom bruško ako pre dvojičky minimálne-každý sa ma na to pýtal, ale hlavne že drobátko pekne rastie a má sa fajn. no nie? a keď ti možem aj ja odpovedať na otázku aké bolo pri porode velké dieťa, tak moja mala 3,85kg a 52 cm. myslím, že veľkosť bruška nemusí zodpovedať vobec porodnej váhe a dĺžke. všetko závisí aj od toho akej stavby tela si ty, alebo manžel. prípadne v rodine. so mnou bola na izbe jedna čo mala prvé 4kilové a bruško také akurátne-žiadne obrovské.

prajem pekné tehulkovanie

dulkagabulka
27. aug 2012

@maruskamolny ked sa upraví krvný obraz, ta unava pominie 😉

maruskamolny
27. aug 2012

@vi3ka ahojky mojka, dufam ze si sa mala dobre na svadbe 😉 zajtra myslim na Teba a isto daj vediet ako bolo na poradni a ci sa to Vase drobcatko ukazala v plnej vystroji 😀 drzim palceky

vi3ka
28. aug 2012

Ahojte kočky,tak poradňa dopadla skvelo 🙂 gyn.ma len chválil. Krvný obraz mám ukážkový,že akoby som klince jedla🙂 vahovo som na tom výborne, bábätko je veľké na daný týždeň (29.tt), má cca 1300g a je hlavičkou dole. A to najhlavnejsie je, že je zdravé a bude to CHLAPEC. Keď som to zavolala mužovi,tak bol totálne vedľa z toho,až zabudol čo mi chcel povedať. 😀

@maruskamolny na svadbe bolo fajn,len ráno som bola úplne rozbitá. 🙂

maruskamolny
28. aug 2012

@vi3ka jeeeeeeeeeej, moja 😉 tak sa tesim s Tebou, tak predsa Ta Tvoja zenska intuicia nesklamala 😉 mna to aka 13.9, uz teraz sa neviem dockat 😖 a robil ti este nieco okrem ultrazvuku?

vi3ka
28. aug 2012

@maruskamolny no vidíš😀 dúfam,že aj tebe výjde dievčatko ako si želáš.hlavne nech je zdravé. Nič mi nerobil,len ultrazvuk.a ja idem nabudúce o deň neskor ako ty. 14.9.:-)

maruskamolny
28. aug 2012

jooj, skoda ze nam nevyslo spolu ist ☹ tak uvidime ake pohlavie bude u mna, ale skutocne zaklad je aby bolo zdrave, ci bude chlapcek alebo dievcatko, budeme sa tesit, len taaaaaaa zenska zvedavost, uz nech je 13.9 😎

vi3ka
28. aug 2012

@maruskamolny veď pod 14.9. Povieš sestricke, že si nemohla prist 13. Lebo si mala niečo naliehavé a v pohode ťa vezmú aj tak.veď to len o deň neskor.ja by som išla aj tak skôr o týždeň,ale majú dovolenku,tak preto idem takto.ale do ničoho ťa nenutim.😉

maruskamolny
29. aug 2012

@vi3ka no ja neviem, bojim sa ci to tak mozem, ked mi kazali prist 13. a nechces ist ty radsej skor, vzdy je lepsie prist skor ako neskor 😉 a ja sa uz neviem dockat toho ultrazvuku, najradsej by som sla uz dnes 😎

miriem
Odpoveď bola odstránená
zlaticko333
29. aug 2012

Ahojte mamičky 🙂 ja mám termín 22.11.12. Máme 7 mesiac, zatiaľ som pribrala len 4 kg a cítim sa výborne. Mám pocit, že malý sa zavesil na pupočnú šnúru a v tom mojom bruchu sa húpe hore - dole 😀

gloria9
29. aug 2012

ahojte mamičky nemáte záujem o vecičky pre chlapčeka?mám veľkosť od 0-7 mesiacov rodila som tiež v novembri. Mám všetko možné len pridávať tu na bazárik je trošku zložite. Ak máte záujem napíšte pošlem foto e-mailom. Držte sa závidim vám tie bruška mne to kopkanie chýba....

alyze
30. aug 2012

@zlaticko333 ahoj, ja mam termin 20.11.2012 cakame dievcatko, no a ja som s tou vahou na tom horsie, z 12 kg 😀

zlaticko333
30. aug 2012

@alyze U kazdej maminy je to ine 🙂 mozno Ta aj ja dobehnem v 8 mesiaci, xiix. Zatial mi vsak rastie len brusino.

alyze
30. aug 2012

@zlaticko333 to mas fajn ja rastiem cela 😠 , nevaadiiii hlavne nech sme v poriadku 😅

miroslawka2255
30. aug 2012

@alyze ja uz mam na sebe tiez 12kileciek 😕 ale moja mama ma zo mna radost,ze som konecne pribrala 😀

vladuska99
30. aug 2012

Zdravím tehulky🙂 pridávam sa k vám 🙂 termín mám 6 novembra🙂