Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@vladuska99 ja mam termin 7meho 🙂
@miroslawka2255 avidím že tiež budeš mať chlapčeka🙂
@vladuska99 ano,Olivera 🙂
@miroslawka2255 velmi pekné meno🙂 keby nebýva 5 domou od nás oliver tak by som aj ja rozmýšlala nad takým menom🙂 my budeme mať Damiínka🙂 už sa neviem dokať🙂 ako prežívaš tehotensvo:?
@vladuska99 peknucke meno mate 🙂 ja nastastie ziadneho Olivera nepoznam.ale vybrat pekne chlapcenske meno bol problem 🙂 tehotenstvo je v pohode,uvidime ako to bude pokracovat 😀 sice sa uz neviem poriadne zohnut koli brusku a zacali sa mi robit strie .. ☹ inak zvladam.v pondelok mam poradnu tak som zvedava 🙂 ty to ako prezivas?maly poslucha? 😉
@miroslawka2255 tak to teda bol problem vybrat meno,ani nehovor..moj chce strasne Tobiasa,ale mam krsnatko,tak ja som nechcela..a stale sme sa vadili..ja som stale chcela Damiana,ale uz sa stym zmieril🙂ja som strasne cela mat dievcatko,ale co uz😀moja,ja sa tiez uz neohnem,drahy ma obuva,a zachvilu mi zacne asi aj nohy holit😀😀😀 spanok uz je taky nijaky,kope celu noc,a ked nie tak musim cikat 😀ale inak tiez prezivam fajn🙂aj ja mam v pondelok poradnu,uz sa neviem dockat🙂bude mi robit aj sono,konecne ho uwidim🙂poslucha,az na to ze stale stikuta,a kope ma riadne pod prsia alebo do rebier🙂ale aspon viem ze je tam,no nie?🙂 len uz sa akosi zacinam stresovat porodom☹
@hanka123x len 11?😀ja uz vyse 20😀😀😀takze😀😀
@vladuska99 do rebier to je jeho specialitka 😀 stikuta iba obcas.teraz sme mali dobru noc,normalne ze prespal 🙂 ja som uz priatelovi oznamila ze ma zajtra holi 😀 tiez som chcela dievcatko,stale sme hovorili Eliska a nakonec bol pipik 🙂 juj dufam ze mi tiez bude robit sono,uz ho chcem videt aky je velky,chlapina nasa 😀 z porodu zatial nestresujem ale urcite to priiiide...ja sa desim skor toho ako sa budem obuvat a obliekat uz tesne pred porodom,ked teraz je to problem 😀
@miroslawka2255 ja som bola trosku sklamana ked som uwidela pipik,ale nevadi,hlavne ze je v poriadku😀 no ja neviem ako si uz lahnut😀tak neviem ako bude dalej😀😀ja sa tiez tesim ze ho uvidim ako narastol..v 24tt mal 653gramov tak uwidime aky bude teraz🙂uz aby bol november
ahoj je tu nekdo kdo bude rodit v Trnave a jde zitra na exkurzi do porodnice?
@zlaticko333 ahoooooooj, ja mam tiez termin 22.11
@miroslawka2255 ahoj no ako dopadla dnešná poradna.? náš drobec má 1700gramov🙂 a je otočený dole hlávkou:D
@vladuska99 pekna vaha 🙂 nas maly ma 1500g ale mozno Vas este dozenieme😉
@hanka123x no neboj sa určite nás doženie 🙂 ja som len zvedáva kolko bude mať ked sa narodí🙂
@miroslawka2255 cauko, vidim ze si z okolia ba, kde sa chystat rodit? ja som chcela ist na antolsku, ale nakoniec som sa rozhodla pre ruzinov..mam super doktorku a ta rodi len tam..tak dufam, ze chytim prijemnu sichtu sestriciek 😒
@hanka123x ahoj 🙂 ja som zvazovala antolsku a kramare,ale kramare vyhrali.mam to najblizsie a aj z prace ma mozu dojst kuknut hocikedy 😉 v ruzinove som rodila s kamoskou a moc ma to tam neoslovilo..ale ked tam mas mudr tak to bude ok 🙂
@vladuska99 ahoj 🙂 my sme tiez ok.mame 1830 gramov 😀 dufam,ze sa mi nenarodi sloníča 😀
@miroslawka2255 ojoj no vy ste teda pekne velký🙂 no aj ja tu dufam že nebude moc velký ked sa narodi🙂
@vladuska99 mne by stacili take tri kilecka 😀
@miroslawka2255 aj mne🙂 aby sa mi zmestil do oblečka🙂
@vi3ka ahojky, nechcete ist dnes s malou vonku?
@maruskamolny ahoj Majka, ja nie som doma. teraz sme na celý týždeň u svokry. strážime dom. ona išla na dovolenku. takže až budúci týždeň. ja sa ti ozvem a pojdeme von, lebo ma z tej mojej rooozy už picne. potrebujem odreagovačku. 😉
@vi3ka Oki, Vierka 😉 tak len pekne strazte domcek 😎 pekny dnik
@vi3ka este som sa Ta chcela spytat, ze kedy to ma dovolenku nas doktor...lebo zajtra idem ku hematologovi a neviem ci ma neposle k nasmu doktorovi aj, tak aby som nesla zbytocne...
@maruskamolny vieš čo neviem kedy majú dovolenku. či teraz, či až po 14tom. veď skús zavolať zajtra ak ťa pošle ku gyn. a keď ti ani na druhýkrát nebudú dvíhať, tak majú dovolenku.
Ahojte žienky. Tak sono máme za sebou a už vieme, čo to bude. Chlapček a má 1800 g, čo ma veľmi teší a všetko vyzerá byť v poriadku. Trochu viac som chcela dievčatko, ale hlavne nech sme zdraví. Len meno ešte nemáme vybraté, ale snád to do porôdu stihneme nie? 😉 O týžden poradna, tak dúfam, že aj tam bude všetko ok. Tak zatiaľ a držte sa mamičky. Bude to čoraz ťažšie. 🙂
@vi3ka ahojky, tak dnes mi brali krv a zajtra mam ist k hematologovi na vysledky, mam takyyyyyy strach, pevne verim ze sa to polepsilo, lebo ak nie on ma uz isto posle do nemocnice.....mam z toho depku... ☹
ahojte kočky už ste boli nejake papierovačky vybavovať pred porodom ohlaodm maleho ???

Ahojte dievcata, aj ja sa pridavam k novembrovkam🙂 a uz sme nabrali poctivych 11kg 🙂