Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@vi3ka joooj moja zlata, znova toto...je mi to luto, tak dufam ze teraz ked uz beries antibiotika ze tu neplechu vyzenies zo seba, neboj sa, uvidis, ake budeme mat silne a sikovne deti ked uz teraz bojuju ako draci 😉 tu edicinku som zacala brat az v stvrtoklebo vtedy mi to prislo domov, to znamena ze % dni som to brala kym mi nebrali krv, myslis ze za tak kratku dobu to mohlo pommoct?naposledy som bola pred 2 tyzdnami pri hematologovi a nasadli mi ine lieky tak hadam sa to aspon trosku zlepsilo, fakt sa mi nechce ist lezat do nemocnice 😖 zajtra sa ozvem ako som dopadla...ak tu nebudem tak vies kde som ☹
@siposova my sa chystame len priezvisko vybavit aby malo po otcovi
Ahoj, nieje tu mamička čo ma termín začiatkom novembra a bude rodiť v Poprade? 🙂
@maruskamolny držím palec nech ti dnes všetko dobre dopadne 🙂
@vi3ka ahoj moja, tak ako som tusila vysledky sa nezlepsili, hematolog ma poslal do nemocnice, a bola som aj u gynekologa jemu som povedala ze nechcem ist, tak povedal ze ma nemoze donutit...zajtra rano idem znova ku hematologovi na odber, ide sa zistovat kde sa mi to zelezo straca....no, uvidim co prinesie zajtrajsok, snazim sa setrit...nas doky povedal ze kebyze som 2 tyzdne pred porodom tak uz lezim v nmocnici lebo nemozem mat pred porodom hemoglobin 86 ☹
@poseidonka dakujem tak nie velmi dobre to dopadlo 🤐
@maruskamolny juuuj moja zlatá. ☹ tak to mi je ľúto,že ten hem. nie a nie stúpnuť. dúfam, že ti zajtra zistia, kde sa stráca. a čo by ti v tej nomocnici urobili? len by si tam ležala a 1000x by ti brali krv, dali nejaké lieky a inak nuda. to fakt, keby si mala pred pôrodom, tak to určite choď, ale takto, jedine že by ti povedali, že je to fakt už rizikové, tak choď. ale verím v pozitívne správy, že bude dobre. držím paľuchy
@vi3ka dakujem vierka....len sa bojim hematologa ze co zajtra povie ked ma uvidi ze som nesla do nemocnice 😢 gynekolog mi akurat pocuval ozvy babatka, ze vsetko ok....a do karty mi napisal ze odmieta hospitalizaciu, tak sa bojim vies ci neriskujem....zajtra este uvidim ze co ale ked to pojde takto dalej tak sa ebudem uz branit, lebo ide aj o babatko nielen o mna
@maruskamolny počuj a skúsila si už aj surovú cviklu, má veľa železa 😉
@poseidonka odstavovali sme cviklu a pila som to, n zrejme nepomohlo 😒 aj 100percentmu stavu si kupujem z tesca,doktor vravel ze mne sa tam niekde straca zelezo
ivikuska28, ja mám termín až 27.11., ale tiež sa chystám do PP, ak stihnem...Bola si už na obhliadku oddelenia alebo sa chystáš? ja by som chcela ísť, ak sa podarí, tak ešte teraz v septembri, uvidím, či mi to vyjde. Veľmi som chcela ísť do LE, tam som rodila pred 2 rokmi, ale žiaľ, zatvorili ju.
@maruskamolny a to si mala aj pred tehotenstvom????
@poseidonka ved to, ze neviem....nikdy som nechodila k doktorom a prvykrat v zivote mi brli krv ked som otehotnela, ale unav ena som bola uz aj predtym a tiez son mavala zavraty
@jojka1 Ahoj, bola som sa iba popýtať čo si mám so sebou priniesť do pôrodnice na oddelenie som nešla ale boli tam príjemné sestričky aj doktor s ktorím som sa rozprávala tak dúfam že to tam bude ok 🙂
ahojte dnes mi povedali ze sme o 2tt tazsi,podla utz a vahy babatka.Posuva sa tym aj termin porodu, ci ide len o trosku vascieho papkaca?
@moonlightka my sme podla vahy o tyzden popredu, ale termin mi nechal dr. rovnaky
@maruskamolny To je tak, že ked im rad dáš prst už sa z toho nedostaneš :( želám ti aby ste sa úspešne donosili dokonca a hlavne nech sa dobre narodíte a nech ste obaja zdraví
@moonlightka nam to povedali tiez, kamoske tiez :D .. mne termin nemenila.. lebo povedala.. ze to moze byt nielen tym,ze je dva tyzdne skor urobeny :D .. ale aj tym,ze niekto v rodine je vyssii alebo sirsi :D. ja osobne by som sa riadila terminom, ktory bol stanoveny podla menstruacie, pretoze aj nase mamy sa riadili podla toho a bolo to tak najlepsie aa dalsia vec. ak si to v hlave posunies.. budes len stresovat , ak ti to posunie lekar na skor, budes stresovat este viac.. kamoske tvrdili ,ze prenasa... ze uz ndobre... pchali do nej nakoniec vyvolavacky .. a mozno vobec neprenasala.. len dietatko malo po muzovi geneticky viac.. kedze chalanisko ma 195 cm a 110 kil 🙂. a v podstate porodila na povodne stanoveny termin, no lekari z toho robili vedu aaa strasne ju potrapili ...
@maruskamolny ahoj Majka, no ako? už niečo vieš? či? už sme doma, tak ak budeš chcieť ísť von, tak sa ozvi, kludne možme niekam vybehnúť.
@poseidonka dakujem, si zlata 😉 aj tebe a drobcovi vsetko len to naj 🙂
@vi3ka ahoj, zajtra budem mudrejsia 😒 v piatok som bola znova na odber, tak uvidime ci zistia kde sa to straca.... ja sa velmi bojim na zajtra, ze co mi povie hematolog ze som nesla do nemocnice, lebo uz predtym hundral.... 😒 vitajte opat v bj 🙂
najnovší nadherný porodny pribeh zo stranky Ženských kruhov
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...
želám vám také zažit, aj v porodnici (čo je nateraz ešte utopia 😀 😀 😀 ) ale len dovtedy,kym to nezačnete pytat- teda prirodzeny fyziologicky porod bez zasahov 😀
@vi3ka ja mam vyhadzky od 15-17, isla by som aj dnes, no teraz momentalne som velmi unavena, neviem v akom budem stave poobede ale keby bolo dobre isla by som..Vam y to vyhovovalo?
@maruskamolny no tak to som na zajtra zvedavá aj ja. veď máš právo odmietnut hospitalizáciu, tak čo ti má čo hovorit.
myslím, že aj nám by to vyhovovalo. všetko záleží podla toho, kedy mi vstane dieta,ktore ešte ani nespí. teraz sme prišli z vonku. keď ti nie je dobre, tak sa nebudeme nikam trepat. ved ani mne sa nie velmi dobre po takom teple chodí. dáš vediet ako sa cítiš a ja dám vediet, či mi bobko ešte spí či nie. jo? zatial pa a dakujeme za privítanie 😀 😀
@vi3ka jeeej vy ty tiez pouzivas nazov "bobko", my sme sa tak dlho volali s manzelom a teraz tak volame nase drobatko 😀 uvidime podla situacie, som dnes akasi mrtva, ale mozno prechadzka a vy dve by ste mi dali viac optimizmu a energie, dame si vediet, ako sme na tom, ok? 😉
v@vi3ka ahoj, tak ako to s Vami vyzera?mne je uz lepsie, polezala som si a mozno by som zvladla aj nejaku prechadzku, len ja mam limit do tej 17 byt von, tak neviem ci vy este nespinkate...
@vi3ka Vierka, ja som sa rozhodla, ze idem na nakup do tesca, lebo musim vyuzit vychadzku aby som sa doma nezblaznila...v tescu budem do tej 17, potom pride po mna manzel s autom,,tak ak by ste mali cestu okolo nahodou tak sa zastavte 😉 myslim si, ze dnes ti bude asi mala dlhsie spat ked isla neskor...
@maruskamolny no nedávno mi vstala a ešte sa mi aj mama ohlásila, takže asi nič z toho, ked tak sa mozeme na zajtra predbežne dohodnut. ok? tak si uži vychádzku 😉
@vi3ka oki, teraz som prisla domov, ved kedykolvek sa dohodneme, len nech ma znova neposle do nemocnice lebo ptoom uz nebudem moct ☹ mavam vychadzky od 9-11 a od 15-17, pekny zvysok dna prajem

@maruskamolny neboj bude dobre. a už berieš tú medecínku čo ti tu radila jedna žienka? ja zase nemám dobré správy. dnes som si bola pre výsledky z moču (po mesiaci skoro) a zase tam mám tú háveď jednu baktériovú. 😠 😠 😠 internistka to konzultovala s našim gyn. po telefóne a ten súhlasil s jej odporúčanou liečbou. čiže už ostanem na antibiotikách do konca tehu. no hurá, ale tak radšej takto ako by malo niečo malému byť. už keď som to vydržala doteraz, tak už tých pár týždnov do finále vydržím. ale ma to normálne zaráža, že ako sa tam tá hnusoba dostala...pchám do seba urinal, pijem brusnicové džúsy, pijem urologický čaj, obliekam sa teplo a predsa je tam zas. fňuk
máme my ale problémy...... ☹ verím, že to všetko trápenie sa nám vráti v podobe zdravých detičiek