icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

moonlightka
10. sep 2012

@danielaaa212 dakujem 😉

maruskamolny
11. sep 2012

@vi3ka stal sa zaaaaaaaazrak, dnes som mala hemoglobin 95, tak som nadmieru spokojna, ze zaber liecba, ktovie, mozno zabera ten sirup, som taka happy ze az 🙂

vi3ka
11. sep 2012

@maruskamolny jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to sa teším s tebou a veľmi. len tak ďalej a uvidíš do konca budeš mať hemoglobínu na rozdávanie! super.neviem ako dnes s prípadným stretkom, lebo sme dnes vstali až o 9tej a tak za polhoďku chcem dať malú spať. dám ti vedieť ak by sme boli schopné 😉

maruskamolny
11. sep 2012

@vi3ka oki, budem to tu sledovat

tinuska216
11. sep 2012

@m37 ja mam termin 7.11 a tiez sa chystam v NR rodit 😉

tinuska216
11. sep 2012

@siposova ja mam termin 7.11 a tiez v NR tak sa mozno stretneme 🙂

maruskamolny
11. sep 2012

@vi3ka ako to s vami vyzera?

vi3ka
11. sep 2012

@maruskamolny o druhej mi zaspala, takže ešte spí. uvidíme.

maruskamolny
11. sep 2012

@vi3ka dobre, ved ked tak aspon na chvilku by som sla, no teraz lezim s vylozenymi nohami lebo mi tvrdne brucho

vi3ka
11. sep 2012

@maruskamolny ešte sa ti chce ísť von? už je najedená, ideme sa obliecť a možme sa stretnúť. navrhni kde, ale asi tam do tej cukrárne by bolo fajn. či? lebo v parku pri fontáne sa mi nechce stáť na slnku. ani tebe by to nerobilo dobre. hm?

maruskamolny
11. sep 2012

@vi3ka vies co, asi uz idem len na nakup s manzelom s autom, lebo akonahle chodim, tvrdne mi brucho....ja dufam ze to je len chvilkova zalezitost, tak ked tak sa stretneme inokedy, ok?lebo nechcem sa namahat ked to je tak ale velmi rada by som sla, mozme to odlozit na stredu aleo stvrtok?

vi3ka
11. sep 2012

@maruskamolny ofkej,no problem 🙂

dulkagabulka
11. sep 2012

@maruskamolny blahozelam k uprave krvneho obrazu...berieš aj ten Betavital?

maruskamolny
11. sep 2012

@dulkagabulka aaano, beriem, dakujem za super radu, mysllim ze toto mi pomohlo...chcem si este objednat dalsie balenie lebo pomaly sa to mina...ale myslim ze toto pomaha, snazim sa aj stravou, aj trosku cerveneho vinka si dam niekedy

domenique
11. sep 2012

@maruskamolny Ahoj a beries aj magnezium ked Ti tvrdne brusko? Mne tiez tvrdlo, doktorka mi dala magnezium 3x 500mg.

tinuska1112
11. sep 2012

@ivikuska28 aj ja sa chystám rodiť v PP, termín mám ale až 15.11.2012..ale tak ktovie,možno sa stretneme 😉 . A dali Ti v pôrodnici nejaký zoznam veci, čo si treba vziať so sebou? Lebo ja som naposledy rodila pred 10 rokmi, tak sa už určite odvtedy veľa pomenilo...

maruskamolny
11. sep 2012

@domenique ahoj, no ja beriem magne B6 k inym liekom este co mi dal hematolog, tak neviem ci to staci ci nie....

ivikuska28
11. sep 2012

@tinuska1112 Ahoj, no kto vie možno ano 🙂 ano dali mi zoznam pre mňa aj pre bábo bol tam ochotný personál . Chcela by som ísť pozrieť aj na oddelenie ako to tam vyzerá .

poseidonka
12. sep 2012

Ahojte kočky tak mi dnes ideme na sono srááášne sa teším že si uvidíme drobca 🙂 dúfam, že bude všetko v poriadku a budem mať dobrý tlak, lebo inak ma pošlú asi do nemocnice, nechápem to doma mam tlak v pohode a u lekára sa šplá čím dalej tým vyššie :(
a všetkým babenkám a detičkám želám krásny deň

poseidonka
12. sep 2012

@tinuska1112 ahoj v každej porodnici je to iné ja som rodila pred tromi rokmi a nepotrebovala som pre babo nič, len veci pre seba, a somoška veci pre babatko domov, ale aj teraz o tom písali v časopise, ale tak v skratke to najdeš tu http://www.femibion.sk/do-porodnice.php?gclid=C...

vi3ka
12. sep 2012

@poseidonka ahoj, tak nech vám to sono ukáže ten najkrajší obrázok 🙂 a s tým tlakom....možno sa len stresuješ, alebo na to velmi sústrediš, tak preto ti stúpne. ved nech ti i na 2x zmeria s odstupom či ho máš stále vysoký. mne minule dr. hovorila, že ludia si doma merajú a tlak je ok a keď prídu k nej tak 300/200. držím palce-pekný deň

poseidonka
12. sep 2012

@vi3ka dakujem

siposova
12. sep 2012

@tinuska216 budem rada 🙂) no dúfam že pojde malý skor von ako 5. novembra lebo ma uz picne 🙂) a co budete mat chlapčeka či dievčatko ?

gabikaadam
13. sep 2012

Ahojte kočky. Tak poradňu v 32. týždni máme za sebou. Moč v poriadku, tlak nízky, ale som zatvorená a drobec je otočený dole hlavičkou, tak sa teším. Dúfam, že už tak ostane a nebude robiť obraty 😉 . O týžden mám volať o výsledky ohľadom sterov z krčka, tak verím, že aj tie budú v poriadku. Tak sa držte. Pekný deň prajem.

maruskamolny
13. sep 2012

@vi3ka ahooooooj, tak dnesna poradna za mnou 😉 doktor povedal, ze na 100percent dievcatko 🙂 a nejaka sa mi zda velka, uz ma zevraj 1500gramov. akurat ze je otocene zadockom dole, ale dufam ze do porordu sa este otoci...ty ides zajtra, ze?poinformujes ma, co vsetko ti robili?mne len doktor spominal ze nabuduce beru krv na protilatky...zajtra uz neskocime vonku?dnes nemozem, ale zajtra by som sla...

vi3ka
13. sep 2012

@maruskamolny jeeeej takže nakoniec sa ti splnilo to dievčatko 🙂 🙂 sa teším
1500g...no vidíš a ani na to nevyzeráš s bruškom, že malá je už taká veľká. neboj ona sa ešte pootáča a bude tak akurát. moj sa tak vrtí, že mám pocit, že každú chvíľu je nejak inak pootáčaný. 🙂 jasné infošky dodám, len s tým stretnutím neviem ako. mám to zajtra trochu komplikovane, ale dám ti večer, alebo zajtra vedieť, že ako. jo? pekný deň

maruskamolny
13. sep 2012

@vi3ka oki douki 😉 vies co nakoniec mi to s pohlavim uz bolo jedno, taka uz som vystresovana zo vsetkych zlych vysledkov a strasenia okolia, ze uz som sa pomaly zabudla aj spytat na pohlavie....bola som stastna ze je zive a zdrave.... ja musim zacat brat lieky aj na stitnu zlazu mam tam zle vysledky....to brucho stale tvrdne, doktor hovoril ze to je v pohode, zase ini mi vraveli ze to nie je, ze hrozi predcasny porod, uz ani neviem koho mam pocuvat...ale snazim sa pocuvat nasho optimistu doktora... 😉

niquska
13. sep 2012

Ahojte maminy...mate niekto skusenost s tym ked doktor povie ze babo je hlavkou otocene dole ale je az priliz nizko?? co to pre mna znamena??? 😖

katy1984
14. sep 2012

ahojte, tak aj ja sa k vám pridávam, termín máme stanovený na 30.11.2012 🙂))

vi3ka
14. sep 2012

@maruskamolny ahojjky, aj mňa sa furt pýta, či mi tvrdne brucho, tak vravím, že občas, že načasy neviem, či to tvrdne brucho, alebo malý je tak nasáčkovaný a našpanovaný, že brucho jak kameň. ale ako hovorí, je to relatívne v pohode a teraz to bude častejšie, lebo to už sa telo pripravuje na porod. predčasný porod.....hmmm....iní sú kto? nelekári? tomu sa hovorí aj poslíčkovia. objavujú sa pred koncom tehu. veď sme už krásny týždeň, už len 2 mes. a je to tu!!! a nestresuj, ale teš sa, že už čoskoro tu bude vaša princeznička. 🙂 živá a zdravá!! myslím si, že radšej taký gyn. optimista, než taký čo by len strašil, alebo by sa vobec nezaujímal. no nie?
no a moja poradňa.....u sestričky klasika, ale bez odberu krvi. u gyn. pokec a pochvala za váhu a počúval bábatko-srdiečko. nabudúce nevravel nič, ale pozerala som do tehu knižky a tam v 34.tt. robia odbery na protilátky, tak možno že to bude robiť. inak nič. a kedy ideš nabudúce? ja na svoje meniny 😀 😀 😀 tak dúfam, že niečo od neho dostanem 😀 😀 he he smejem sa.
no a dnes sa asi nestretneme, lebo ideme do našich, pretože robia prerábku v byte a ideme pomoct. tak nabudúce.

pekný deň