Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
@poseidonka aj si doma meriam,ani nohy mi nepuchnú zatiaľ...... presne aj mne toto napísal do papierov , ze syndróm bieleho plásta, ale aj tak mi dal dopegit a mam prist koncom mesiaca
a t
@tete a to si už v 36 TT? a máš prísť o mesiac????
ja este 6 tyzdnov... ale sa to vlecieee
Ahojte maminky.Možete mi poradiť, alebo ako vy riešite zimu?Lebo ja mám dilemu že čo obliecť ked sa narodí?Či len namiesto overalu vankušik?
@maruskamolny ahoj Majka, daj vedieť ako si dopadla dnes na poradni a kedy ťa objednal. lebo ak ma objedná na nepárny deň, tak by som sa preobjednala na párny-tie dni má mama voľno. 🙂 a možno by sme sa konečne aj na poradni stretli. hm? ja až zajtra idem, už sa neviem dočkať.
ahojte....ak sa nám to kráti....
@lienkad - túto dilemu riešim aj ja.. ale už som sa rozhodla, dám malej body, flaušový overálik , na to mikinu a na to takú huňatú kombinézu.., manžel príde pre nás s vajíčkom, tak myslím, že na tú cestu ku auto to stačí. Ak by bola nejaká veľká zima, tak ešte mám takú hrubú deku do autosedačky, ale nechcem, aby sa zbytočne spotila, kým prídeme domov s autom. Ale tak z nemocnici to máme cca 10 minút autom, tak to by mala vydržať 😉
@vi3ka Ahojky mojka, tak ja som objednana na 25.10, u gynekologa bolo super, perfektne ma povzdbudil a pozitivne naladil,, ale potom som sla ku hematologovi a znova mam pesimizmus v sebe....zhorsili sa o dost vysledky z krvnych dosticiek , tak mi dal urobit kompletne vysetrenie co posielal do kosic, dnes som bola a su zle vysledky zo zrazania krvi...musim si pichat kazdy den injekciu a aj beriem lieky co doteraz...som uz zo vsetkeho na nervy.... a to som sla od gynekologa taka kludna, usmievava a optimisticka, dokonca sme nakukli na babo cez utz rychlo aj ked to nebolo v plane 😉 brali mi krv na protilatky, to asi aj tebe budu brat...pocuj, pozeram v knizke ze v 36tt sa robi vysetrenie na streptokoka, robi to aj nas gynekolog?uz teraz mam z toho stres ze ako to bude prebiehat....napis potom aj ty ako si dopadla a s oblickami uz mas vsetko v poriadku?tak zatial sa drzkaj a piiis co nove 😉 papa
@maruskamolny až na 25.???? ejha, a ja že skor. hmmmm....no uvidíme. jooj moja, čo už narobíš. tehotenstvo dáva organizmu riadne zabrať a rozhádže ho teda riadne. tak len poctivo pichaj a papaj lieky, aby si bola na porod fit a pripravená. aby bolo všetko ok. už to musíme obe s tými liekami vydržať. ja ešte furt beriem atb a budem asi až do konca brať, lebo to boli opakované zápaly, no ale už som si zvykla. zajtra idem aj na interné, budú výsledky pečeňových testov aj moču, tak dúfam, že budú v poriadku. len dúfam, že drobec bude ok. ale akčný je teda riadne až to bolí. 🙂 i ja chcem vidieť malé, ale tak už čo bude robiť, to bude. hej hej robí to určite aj náš gyn. to musí každý. to je klasika dole bez 😀 a len výter ti spraví, tak ako sa berie výter na cytológiu. nič bolestivé. nemal by ti nič iné robiť. jedine, že sa pozrie ako si na tom, či nie si otvorená, alebo ako je na tom krček maternice. mne nič vtedy nerobil, len ten výter. ale teraz by mohol aj pozrieť, že ako som na tom, lebo mám pocit niekedy, že za pochodu porodím. 😀 zajtra dám info, že čo u mňa nové. pa
@vi3ka Oki, daj zajtra vediet ako si dopadla a co ti robil, podla mna teba objedna ovela skor lebo si predomnou skoro o 2 tyzdne, takze aj skor asi zacnes chodit do nemocnice...neboj sa skor ci neskor sa aj tak tam stretneme 🙂 ja idem na hematologiu 17.10 tak neviem ci nahodou neskoncim aj u nasho doktora keby bolo nieco zle alebo trebalo odniest papiere...ved uvidime, musime to uz vydrzat a dokopat do konca...ja uz sa zacinam fakt bat, ebo tie injekcie co zacinam brat su proti troomboze -cize riedia krv no a pred porordom mi to musia dat potom do normalu aby som nevykrvacala z tych injekcii, lebo bude pomalsia zrazanlivost....a tie dosticky no teraz mam 97hodnotu, lennze to ze stale beriem tie iste lieky tak neviem ci sa nieco zlepsi....som taka z toho dnes uplne bez nalady, uz od zaciatku tie problemy s krvou a este aj stitna zlaza zhorsnee vysledky beriem lieky a 11.10 idem na odber ci sa to zlepsilo tak som zvedava.....ale uz nechcem pocut nic zle 🤐 pozdrav nasho dokyho, on je najlepsi fakt vzdy ma upokoji a posilni 😝 dnes sme vela kecali, skoda ze som isla hned rano pred hematol. popytala by som sa na tie vysledky co dnes som mala...
ahojte .... mna cim dalej tým viac bolí celý spodok , ani chodiiť neviem poriadne a postaviť sa s postele je umenie ----- už to chcem mať za seboooooooooooou :(
@poseidonka ahoj áno vieš mam taky pocit ze Dr. si to asi neuvedomil....ja uz neviem, povedal mi ze ak bude nejaký problém tak mam prist aj skôr.
@tete No tak to ešte vydrž a o 2 týždne to možno už príde 🙂
@maruskamolny tak sa poslušne hlásim z poradne. 🙂 dnes to bolo bezbolestné-bez krvi. odbery až nabudúce a aj výter na streptokoka. objednal ma na 19.10. a na budúci týždeň už mám ísť na ozvy do nemocnice. keď budú ok, tak až na poradni sa uvidíme, ak nie, tak mám prísť. tak dúfam, že budú ok. počúval srdiečko bábatka a hmatal, že kde má hlavičku. tak ju má už poriadne nízko, ale povedal, že ešte je voľná, že sa hýbe, tak to znamená, že je ešte vnútri-no neviem ti to inak napísať, tak to povedal on, dúfam, že tomu rozumieš. povedal, že ešte 3 týždne by som mohla vydržať a možem rodiť. 😀 už by som aj išla, ale viem, že je ešte relatívne skoro. pečeňové testy mám OK, tak som velmi rada. moč tiež ok-podľa gyn. ale podľa internistky nie je až taký dobrý, tak teraz si človeče vyber. dnes i zajtra doberiem lieky a potom dúfam, že mi už nedajú. nemuseli by. papiere na materskú som nedostala a to preto, že som na rodičovskej, tak že vraj mi stačí zaniesť papiere až keď sa malý narodí. uvidíme. toľko mojich informácií
@poseidonka ahoj pozerám, že máš dieťa do 3 rokov. chodí už do školky, či si s ňou doma? pýtam sa preto, že ako to tebe poriešil doktor s materskou? resp. či ti o tom už hovoril. mna sa pýtal, či som na rodičáku a potom povedal, že papiere na materskú mi stačí dať až sa malý narodí. vobec som s takou variantou nepočítala, akože nevadí mi to, len to počujem prvýkrát, že niečo také sa deje. prosím daj mi info, čo o tom vieš ty. ďakujem 🙂
@vi3ka dakujeeem za infosky 😉 no mne povedal ze mozem rodit o 4 tyzdne 😉 tak pockaj na mna 😎 a pojdeme spolu 🙂 som rada ze aspon ty mas dobre vysledky, tak zrejme mna posle na ozvy po tom 25.10 o idem k nemu... tak moja uz sa nam to krati 😝 aj sa tesim aj sa bojim....zmiesane pocity.... 😖
@eejuska Ahoj 🙂 termin mame 6.novembra, ale tiez mam pocit ze pojdeme skor..vcera som zacala mat take bodave bolesti smerom do podbruska ale prestalo to..ale to asi viacere kocky tu na fore..esteze som si min. tyzden vybavila ten papier na epiduralku..zatial nechcem vyuzit, ale co ak nahodou predsa😒 A skor sa chystas kvoli sekcii alebo...? Aj ides rodit k niekomu konkretnemu?
Radšej nie :/ som taká nejaká cudna poslednú dobu nechám sa prekvapiť a na nadstandard by som tiež chcela uvidíme 🙂 epi mám tiež podpísanu tak po štvrtku uvidíme čo mi povie mozno pôjdem až v termíne ale už sa psychicky pripravujeme :D

@gabikaadam neboj, je to v pohode, mala som pri 2 tehu. Pri porode som dostala antibiotika do zily a nic viac. Nastastie vsetko ok. Streptokok je pre zenu neskodny, preto sa vacsinou nelieci. Mne ho teda nikto neliecil pred tehu a ani pocas. Ale asi zavisi od doktora.
drzim palce