icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

maruskamolny
9. okt 2012

@vi3ka zajtra posledny den marodky 😉 a od 11. uz materska 🙂 juuuj tak to ma mrzi ze ste chorucki, len sa preliecte aby ste boli zdrave kym budete mat doma drobceka 😝 nenapises mi ako prebieha to vysetrenie v emocnici?som zvedava co to je zac....pekny dnik a skore vyliecenie

vi3ka
9. okt 2012

@maruskamolny tak dúfam, že to preliečime. no to vyšetrenie. to ti napíše gyn. do tehu knižky že máš ísť na ctg+prietoky-každý deň robia od 13:00hod. čiže kedykolvek. prídeš hore na gyn. tam, kde majú ambulanciu, utz - prístavba v nemocnici, výťahom na 3. (4.-podľa výťahu) posch. a tam cez drevené dvere na dlhú chodbu. bude sa tam niekde motať sestrička, tak ona sa ťa spýta, že čo tam chceš 😀 😀 dáš jej tehu knižku, že ideš na záznam aj utz. ona si ťa odvedie do tej miestnosti na záznam. tam si ľahneš na posteľ-vyzuješ sa, dá ti taký pás cez bruško a aj taký načúvač na srdiečko bábatka čo si budeš držať. a tam si poležíš cca 20 min. potom počkáš na ultrazvuk a tam ti pozrie prietoky cez pupočník ako vyživuje bábatko. potom to dr. tam zhodnotí a keby bolo niečo zlé, tak ťa pošle za našim dr. na ďalší záznam ťa potom zase pošle gyn. potom sa možme dohodnúť a možme ísť spolu. dáme si vedieť. 😉

maruskamolny
9. okt 2012

@vi3ka oki moja, dakujem pekne za podrobny popis 😉 rada pojdem s tebou, zda sa mi ze ma nejako neskoro na to posle prvykrat, ale hadam to bude v pohode 😎 25.idem k nasmu doktorovitak asi potom ma posle....no tak nic neprijemne ma tam necaka tak som spokojna, lebo ked vravis ze le lezis a potom aj lutrazvuk tak pohodicka 🙂 dakujeeem za infosky

moonlightka
10. okt 2012

ahojte trpnu vam niektorej ruky...ja som 34 a mam ich neskutocne napuchnute a trpnu. Neviete co na to pomoze?

hanka123x
10. okt 2012

@ankat ja mam pobalene cca 2 tyzdne, ale stale tam nieco prihadzujem..naposledy to boli tusim papuce 🙂 a aky kociarik ste kupili?

hanka123x
10. okt 2012

@moonlightka az mas vysledky ok, tak snad len nesolit a nepit mineralne vody..vraj po porode, resp do 3 tyzdnov po nom opuchy odidu..

ankat
10. okt 2012

@hanka123x no tak mna to balenie caka 🙂 ale uz sa tesim ..kupili sme cam dinamico 🙂 je lahucky a velmi sa nam pacil a k tomu sme kupili aj rukavnik na zimu je to myslim vyborna vec 🙂

gabikaadam
10. okt 2012

Ahojte kočky. Tak dnešná poradňa dopadla dobre, moč čistý, tlak v poriadku a zatiaľ sa neotváram, tak som rada. Dúfam, že už len dva týždne a pôjdem rodiť, lebo už mi je ťažko. A to prevaľovanie v noci a chodenie 3x na wc, tiež človeku nepridá 😢 Ešte v piatok na interné a potom sa objednať na ctg a myslím, že potom už žiadne vyšetrenia, len pôrod, tak to nejako zvládneme, nie? Držte sa a chorým prajem skoré uzdravenie. 😉

weissrose
11. okt 2012

poradte mi... je normalne ze sa uz neviem ovladat v jedle??? jedla by som od rana do vecera :( ale nic zdrave len same hovadiny :( viem ze tehotenstvo je take ze nuti babu vela jest, no az tak???

poseidonka
11. okt 2012

@weissrose ja to mam podobne, samí somariny, hranolky a fast foot, to asi preto, že cele leto som bola na zdravej strave ☹ a teraz toto, no najako to prehryzni jablkom a budeš mať aspon trochu lepšie svedomie, nejako to už vydržíme 😉

poseidonka
11. okt 2012

@gabikaadam to chodíš len 3x na WC no ja idem asi 7x za noc vobec sa nevyspím a ešte aj moj mangel chrápe ako slon

niquska
11. okt 2012

@moonlightka aj mne trpnu uz od cca 30-31tt vobec si prsty niekedy necitim a najhorsie je to rano ani najest sa neviem ...zevraj je to v tehu normalne ide o nejaky syndrom karpalneho tunela, ze po porode to zmizne , tak len dufam ze hej 🙂

weissrose
11. okt 2012

@poseidonka no ja som tiez cez cele tehotenstvo zdravo jedla ale posledny mesiac sa to zacalo kazit a teraz jem somariny same :( aj priberat som koli tomu zacala niak vela :( ale do porodu nezostava vela tak hadam to uz niak vydrzime 🙂

dulkagabulka
12. okt 2012

na pôrod sa môžete pripravit uz v predstihu- aby bol radostný , aby ste z neho mali posilnujúci zážitok
ako tieto ženy

http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/zenske-...

adel22
12. okt 2012

@ankat A aký si si vybrala? Ja ešte žiadny nemám:( a ani neviem aký chcem....už ma to nebaví ani pozerať :(
Ani do nemocnice ešte nemám zbalené, ešte máme čas, nie? 🙂

gabikaadam
12. okt 2012

@poseidonka Ahoj, tak to je fakt veľa, to z tej noci nemáš nič. ☹ Pospíš si aspon cez deň ?Ja si ľahnem ešte ráno na dve hodinky, ked vypravím dve staršie deti do , tak sa to dá potom zvládnuť 😉 .

gabikaadam
12. okt 2012

@poseidonka do školy som chcela povedať 😀

polacka
12. okt 2012

Ahojte chcem sa spytat ci aj vam tak strasne stuhne brucho ked vstanete z gauca. uz to mam asi tyzden. je to normalne ze?

vi3ka
12. okt 2012

@polacka ahojky, jasné to je normalka. Aj mne tak stuhne a nielen keď vstavam, ale aj keď niečo robím a prezeniem to. Predychaj a upokoj sa-to prejde.

slady
12. okt 2012

@weissrose no teraz to podla mna zvadza j castemu jedeniu aj preto, ze uz nemame v bruchu tolko placu, ja si myslim, ze jes stale a vela prave preto ze papas somariny, ak by telo dostavalo dostatok toho co potrebuje z riadneho jedla tak si nepyta vkuse koniny 🙂 mne sa uz nic nechce, ani varit, tak ak sa stane ze nemam nic poriadne tak ucekam von a normalne sa dakde najem aj s krpcom, inak by som tiez jedla same hluposti, cokolady a ja neviem co a maly ani nehovorim, ten ma motivuje viac ako babo v brusku... uz to treba dako vydrzat 🙂 drzim palce!

polacka
12. okt 2012

@vi3ka fu to som rada. posledny tyzden dva to mavam. 🙂

weissrose
12. okt 2012

@slady no ja musim mat kazdy den navarene a ked idem na poradnu tak chodime do restiky lebo by som inak zomrela hladom 🙂 ale okrem obeda su to same nezdrave veci :( aj ja tebe 🙂

ankat
12. okt 2012

@adel22 myslis rukavnik ? Emitex ,zbalene no mame este cas ale istota je istota ajj ked uz sa nato chystam asi 3 dni a stale niesom zbalena 🙂

ankat
12. okt 2012

No dnes ma nas maly drobec v brusku dobre tlaci 🙂 asi sa tam dobre natahuje 🙂

slady
12. okt 2012

ja zajtra nakupit hygienicke potreby a v nedelu balim, istota je gulomet 🙂

slady
12. okt 2012

@ankat ja niekedy nechápem kam až začiahne keď mi s kolenom štuchá až kdesi tam kde by som teoreticky mala mať žalúdok 😀 to tam v dutine brušnej teraz musí byť dobrý bordel 😀

ankat
12. okt 2012

@slady no ved to moj bol doteraz na lavej strane a dnes je cely natlaceny na pravom boku az to boli ,myslis ze sa moze otacat?

slady
12. okt 2012

@ankat ha, netusim, moja je dolu hlavou a bokom - zadkom vlavo a nohami vpravo, takže to schytávam všetko do pravoboku, sem tam do žalúdka a rukami mi usilovne masíruje mechúr 😀

laluchova
13. okt 2012

Ahojte ja som isla v utorok uz k nasim.do handlovej a v stredu na poradnu od pondelka som sa necitila nejako oki...v pondelok tvrdlo brusko v utorok stredu tlak 140/90 tak si ma nechali v porodnici preistotu lezat mala som aj bielkovinu v moci porobili mi interne vysetrenia.ctg ekg krv vsetko oki lieky na tlak dopegyt pomohlo a uz je to oki takze zajtra idem hura domov resp k nasim.ale.som rada ze som totu trosku spoznala.oddelenie sestricky lekarov je to tu super takze hadam pridem uz len rodit do ziaru a nie lezat....papa

ingeborgnicol
13. okt 2012

Ahojte, ja som sa k vam prihlasila, ale potom dlhsie neozvala lebo sme v nemocnici dlhsie uz. V pondelok by som sa chcela aspon na tyzden vypytat domov, najidealnejsie by bolo az do porodu🙂 Pozeram,ze balite tasticky, kociare nakupene, aj asi vybavicka, aj nastup na matersku🙂 ja by som uz tiez najradsej drzala malu na rukach🙂ide niekto rodit do ke? A ak hej, tak kam?