icon

Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012

lucinka1104
28. feb 2012

Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.

ankat
15. okt 2012

@dulkagabulka dakujem za radu 😉

ivka228
15. okt 2012

@ingeborgnicol velmi drzim palce, aby ta pustili. je to neporovntelne doma a v nemocnici. My uz mame chvalabohu 3000g (v nemocke mi robili 2xUTZ a na jednom vyslo 3055g ana druhom 2850g, ale to bolo pred tyzdnom, tak uz verim, ze mame viac ako 3kg). Mozno sa fakt o 2 tyzdne stretneme 🙂

ivka228
15. okt 2012

@ingeborgnicol to je fakt blbost zakazat mandle iba kvoli soli. Treba jednoznacne vysvetlit, ze maju byt ciste a hotovo. Super, ze si zistila 🙂

slady
15. okt 2012

😀 tak to hej, to je dobry dovod 😀 juj ako sa netesim do spitalu! uz nech som aj naspat 🙂

binka79
15. okt 2012

@slady diky, idem v stredu, tak sa spytam 😉

ivka228
15. okt 2012

@slady tak som sa vratila z mesta a ja sprosta som na mandle zasa zabudla 😠 ☹ 😠

ivka228
15. okt 2012

@ingeborgnicol tak ako si dopadla? pustili ta alebo si este stale v nemocnici? som zvedava.

slady
15. okt 2012

@ivka228 😀 joj to je klasika aj u mna, ja som teraz v meste chcela kupovat x veci v lekarni a ked som tam prisla ani za nic som si nemohla spomenut co som to tam chcela 😀 ani som nic nekupila 🙂 dala by som ti z mojich keby to cez kona slo 🙂

ivka228
15. okt 2012

@slady si zlata, dakujem 🙂 no na dnes si budem musit pomoct mliekom ako obvykle. niekedy to zaberie, niekedy nie.

slady
15. okt 2012

vraj aj pukance zaberaju, aj som si ich kupila, aj som ich do vecera vsetky zjedla, takze neviem potvrdit...

ingeborgnicol
15. okt 2012

A skusili ste ten maalox? Je to na cmulanie a aj pre tehulky a naozaj okamzite zabera aj polovicka. My sme dopadli dost zle. Pustili ma na otocku troska domov, ale budeme musiet ukoncit tehu o dost skvor. Kvoli placente preavii a miomom a inemu co mam pojde aj maternica na 99%a nasledna sterilizacia kvoli mojmu zdr. Stavu. Babo pojde von cca ked bude mat 2500-2800kg, ak to nezmenia. Dlhsie nebudu riskovat. Cize ivka sa stretneme pravdepodobne.....teaz mame 2260 a sme v 34tt co je dobra vaha...

ivka228
15. okt 2012

@ingeborgnicol jeminenky, tak to ma mrzi. Budem na vas mysliet, drzt sa este obe a mozno sa naozaj stretneme aj osobne.

slady
15. okt 2012

@ingeborgnicol fuu, tak to je brutal, ja som mala previu tiez ale len zaciatkom tehotenstva, potom sa vytiahla vdakabohu, tak nech vam to dopadne vramci moznosti pozitivne, hlavne nech je zdrave babatko aj mamina, drzim palec.

ingeborgnicol
15. okt 2012

Slady a ivka velmi pekne vam dakujem, ste mile🙂urcite zvladneme aj horsie sme zvladli🙂alemkazda podpora sa zide. Slady, mne sa niekolko krat uz aj vytiahla, ale nakoniec nejak nie.....som rada ze tvoja dostala rozum🙂 ivka no ja tam budem mat net takze napis ked prides a ja ked budem niekde tam tak si napiseme a dame stretko, mozno uz aj s babatinkami🙂

vi3ka
16. okt 2012

ahojte žienky...ja mám novinu...včera som už už myslela, že idem rodiť! 😲 chodím si po obchode a zrazu tlaky dole a pocit, že už už mi praskne plodová voda. myslela som, že to rozchodím, ale pretrvávalo to, tak som hneď zdrhala z obchodu, lebo som mala dieťa so sebou a ešte som bola autom.... dala som malú spať-celý čas ten zvláštny tlak-a potom som už len sedela a sedela a dumala, že či je to tu, či ako. trvalo to asi 3-4 hodiny. žiadne také bolesti, len tlaky a pocit, že mi praskne voda. až som sa na wcko bála ísť. potom to prešlo. dúfam, že ešte nepojdem nikam do porodnice, veď na nedeľu mám ešte plány 😀 😀 nech ešte do konca toho 37. tt. vydrží a potom kedykoľvek. v piatok poradňa, tak dúfam, že ma pozrie či sa to už náhodou nerozbieha a neotváram sa. tak také malé vzrušo na začiatok týždňa 🙂
kočky držte sa pa

ivka228
16. okt 2012

@ingeborgnicol ja net asi nebudem mat, tak teraz dumem ako sa spojime 😒

ingeborgnicol
16. okt 2012

@vi3ka pocuj, nechcem strasit, ale ja si myslim,ze cochvilku dnes zajtra pojdes🙂 ale to len ja si myslim.ja zelam babatinku aby este ostalo v brusku.

Ivka, net je v nemocnici, pripojenie je za 2,4 na den spoplatneny, alebo si mozes nisit svoj router. Ja si nosim stale.

ivka228
16. okt 2012

@ingeborgnicol ja uz nieco vymyslim.

misinka26
16. okt 2012

Ahojte mamičky čakateľky 🙂 chcela by som sa opýtať či už aj vy pociťujete také divné zťahy, lebo ja som v 37 tt a mám taký divný pocit ako keď majú prísť krámy a nie a nie sa pustiť ... včera som bola na poradni a tam mi nič nepovedal tak neviem a taktiež mi už odišla hlienová zátka pred 3 dňami ... tak či to má nejaká tiež takéto podobné ...

ankat
16. okt 2012

tak zajtra nas caka poradna 🙂 .uz aj ja mavam bolesti ako na menzes ale zatial len tak 1 x niekedy 2x za den .tak uvidime co na to povie doktor ...

slady
16. okt 2012

mne len tvrdne klasicky zatiaľ 🙂

vi3ka
16. okt 2012

@ingeborgnicol no uvidíme, ja tiež dúfam, že ešte vydrží v brušku, ale pri tej mojej divoške malej čo stále vystrája neviem neviem🙂 už nech je piatok, nech ma pozrie a povie že ako som na tom.

ingeborgnicol
16. okt 2012

@vi3ka no neboj aj moja je divoska ako sa patri🙂🙂🙂🙂drzim palce🙂

Ivka neboj nejak sa skontaktujeme🙂
Este sme domka.

Baby opisujete to tu vsetko ako zaciatok porodu, az po mne mraz prechadza...ako vyzera hlienova zatka?mne pri synovi nic neodislo tak netusim.....

Misinka a tebe co povedal lekar, ked si mu povedala ze ta zatka uz odtiekla?

weissrose
16. okt 2012

baby poradte, aky zimny overal kupit malej ked sa ma narodit na zaciatku novembra???? neviem ci ten zimny nekupim 62, ale vsade pisu ze je to velkost 0-3 mesiace, nieje to blbost??? bojim sa ze v v januari budem musiet kupovat dalsi a je to dost draha vec, nerada by som zle kupila :(

vicsstef
17. okt 2012

@weissrose ja som mala 1x62ku, ten nam vydrzal kratko a potom sme hned presli na 74 a ten nam vydrzal veeeelmi dlho, hadam aj pocas chadnej jari, po nom som uz nic take teple nepotrebovala. vramci uspor by som si rovno kupila 74, aj tak prvy tyzden si v porodnici, druhy tyzden sa neodporuca chodit s malym prilis von, ak by sa koncom novembra vyrazne ochladilo tak tiez ten overal prilis nevyuzijes.

slady
17. okt 2012

ja som mala 0-3 ale netusim ake to bolo cislo s malym a samozrejme fusak a posluzilo celu zimu tak ako malo, a ked bola chladna jar tak uz som pouzivala len fusak a obliekala som tusim body, potom overal a na to este teply svetrik/bundicku a gatuse, papucky na nozky, rukavice a ciapku a to cele do fusaku, tak som to robila, aj ked bolo v zime teplejsie, teda okolo nuly, a malemu to stacilo, ale mam riadne teply fusacisko 🙂

weissrose
17. okt 2012

@vicsstef
@slady nasla som tu na MK inzerat kde mamicka predava overal 0-3 a aj zimnu bundicku 3-6 🙂 takze uvazujem ze ak bude aktualny tak jej napisem a budem mat postarane 🙂 teda aspon dufam ze mi to niekto nevyfukne 🙂 dakujem za rady 🙂

slady
17. okt 2012

ja mam presne taku istu zostavu aj pre dceru, maly narodil v septembri a krpana bude v novembri, podla mna by nam to malo stacit 🙂 asi zalezi aj od velkosti dietata aj ked moj skriatok bol dost velky (54cm)

weissrose
17. okt 2012

@slady mne ani nenapadlo to takto skombinovat, ale je to super napad 🙂 a ked uz bude mat niake tie 3 mesiace tak bundicka je uz ok 🙂 uz len napisat na izerat a je cochvila to mam doma 🙂 esteze sa da takto rychlo nakupovat 🙂

maruskamolny
17. okt 2012

@vi3ka ahoojky, tak mojaaa, este nechod, este ma pockaj 😉