Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
joj dievky zvedava som ktora z nas to bude mat najskor za sebou 🙂
ahojte už sa neviem dočkat čakame to 16.11. 😀
ja by som chcela! mne by nevadilo uz zajtra, alebo aj dnes v noci kludne 🙂 dnes mi prisla swaddleme zavinovacka pre babu tak sa vytesujem, uz len babiku do nej 🙂 co ste kupovali pre bambuchov - zavinovacky, klasicke, stvorcove, alebo spacaky? ja som mala pri prvom stvorec ale strasne mi liezol na nervy lebo mi z neho maly "vypadaval" cez spodok a nedali sa mu don zapravit poriadne rucky a budil sa, tak som si povedala ze skusim toto a uvidime 🙂
ja som tiež na tom tak....že keď chce von tak aj hneď...predoperačné už mám, tak už by som len zvolala haloooo ..... skalpel prosím....🙂....fakt sa už cítiť zle....keď sedím tak cítim, že mi možno už aj nožička trčí von a zároveň mi niečo tlačí do rebier...nepríjemný pocit...inak máte tu niektorá opačnú polohu?
@ywula a co vsetko sa robi ako predoperacne vysetrenie?
@ywula haha som sa zasmiala na tej nožičke 😀 ja mám klasiku - dole hlavou, ale cítim aj ja už riadne tlaky dole, no ako sa posunula tak už mi aspoň do rebier nekope, čo je super, lebo to teda bolelo riadne. Mám pocit, že moja má zadok presne tam teraz, kde ja mám pupok 🙂 a otočila sa z polohy "riť na ľavo nohy na pravo" tak dako na rovno nohami dnu 🙂
@weissrose no tak to hej, veď ja by som tiež radšej aby krpec vedel kedy idem preč, nie že sa zobudí a nikoho doma chudák, to by mal asi trochu šok. mňa sa stále chlap spýta večer že: dnes večer ešte nejdeš rodiť však, aby si mohol dať štamprlu - trochu nezvláda svokru doma 😀 a ja uý si vôbec nepamätám či som to pri malom nejak cítila vopred alebo nie.
ahojte kočky, tak čo? ešte nerodíme? žiadna? ja už chceeeeeeeeeeeeem 😒 😉 už sme pár "vyvolávačov porodu" vyskúšali, no zatiaľ žiadna reakcia. brucho tvrdne, no malý má evidentne zábavu v brušku, keďže von sa mu nechce a namiesto toho ma obšťastňuje riadnymi kopancami. nech je pondelok-poradňa-čo mi povie gyn. ja tak nechcem ísť ležať na vyvolávačky ☹ ☹ kamošky mi tvrdia, že on určite čaká na moje narodeniny, že mi chce spraviť zo seba darček 😀 tak uvidíííme
žienky, pekný večer a šup šup rodiť zaradom podľa termínu.
ahojte , chcela by som sa opytať ako zistim , ze mi odteka polodova voda , alebo je to unik moču .... lebo ked sa idem vycikať tak sa poutieram a behom 10 -20 min citim , ze mam vlhke nohavicky ako keby som mala vytok a ked idem zase na wcko sa poutierať je to vodove a neviem to rozoznat ... :( uz som s toho na nervy neviete mi niektora poradit ? dakujem
@siposova ja som to mala minuly tyzden tak.tiez som sa bala ci to je plod.voda...ale teraz to nejako preslo 😕
no prave ja som to nemala predtým to teraz začalo 3-4 dni dozadu ... tak preto a pondelok mam termín ...
@siposova - kamarátka mala taký pocit, že jej uniká moč, ale keď to trvalo 3 dni, radšej šla ráno na kontrolu do pôrodnice a tam jej potvrdili, že jej postupne odteká plodová voda - hneď v ten deň aj porodila - 2 týždne pred termínom 🙂
@tinuska1112 len praveže ja som bola vcera u gyndoša ale nepovedala som mu o tom ..nejako mi to vypadlo z hlavy a jak mi robil sono tak si vyprval , že plodovej vody mam dostatok tak ja neviem ...asi by to zbadal nie ?
@siposova tak neviem... škoda, že si mu to nepovedala.. Ale ak by Ti to neprestávalo, iď sa radšej ukázať do pôrodnice.. ak by to nebola voda, tak OK, ale pre istotu.. veď jej to tiež odtekalo 3 dni a určite jej neodtieklo toľko, aby to ohrozilo bábo, takže lekár si to nemusel na úbytku vody ešte všimnúť.. od včera Ti mohlo zas dosť odtiecť..

@hanka123x mne ho sice nemenili len satle ropravaju ze podla ultrazvuku uz mala byt vonku 🙂 ale satle nic :( a myslim ze to nieje vela mne hovorili ze ma 3100 gramov este v 38 tyzdni sa mi zda, ale to uz presne neviem... ja mam dilemu ci mala nebude moc velka ked podla nich uz akoze prenasam :(