Vytúžený poklad čakáme v novembri 2012
Ahojte je tu už nejaká maminka čo si našla vytužené // na teste? Mysme len 5 DPO,ale poctivo sme sa snažili takže okolo 7.3 sa dozvieme vysledok.
Teším sa na Vás a dufam,že tu ostanem s Vami aj ja.
aj ja sa cítim podobne ako vy, ja mám ten výtok najviac ráno a potom už menej preto si myslím že to nemôže byť voda (termín mám 16:11:)
Ahoj, v piatok mi doktor povedal, že mám menej plodovej vody ale že to je ešte v norme nemáte s tým niekto skúsenosť? Prenášam už pár dní.Malému sa nechce akosi na svet. V pondelok idem na kontrolu a vravel mi že ak jej bude zasa menej tak mi vyvolajú pôrod. Dosť sa bojím 😕
@ivikuska28 Raz som to citala v knihe...ze to vedia lekari "odhalit" aj ked to v skutocnosti nemusi byt pravda...vraj sa mame poriadne napit pred vysetrenim.....lebo ked vyslovi take podozrenie...hned sa priklana k vyvolavacke....skusim to este mrknut v tej knihe🙂 Nic sa neboj...ono to pride....mozno aj dnes🙂
@adel22 neviem sa dočkať kedy to bude za mnou už sa cítim ja veľryba 😉
@ivikuska28 Nasla som to- je to z knihy: Pruvodce premyslive zeny na ceste k lepsimu porodu🙂 Vyskusat mozes🙂
@ivikuska28 Babatko samo vie kedy je jeho cas...ono sa uz tiez tesi...tak bud trpezliva🙂
babule neodpisujem vam zvlast lebo cez telefon je to komplikovanejsie a ja som antitalent na vsetko. Dakujem vam. Tak uz je vecer a ja mam ist zase buvat sama. Dnes som si uz kvalitne poplakala. Priatel uz siel do CR a prijide az v utorok vecer, jasne ze ak porodim tak hned. Kontrakcie mam stale ale niesu taky brutal aby som nevydrzala, ale uz mi to aj tak dost vadi. Voda, zatka nic... Uz si len rano zistim ze co ten nestastny krcok. Majte sa pekne
@weissrose juj tak nech to frci, drzim palec, mna tiez dnes depka chyta ale z toho ako do mna vsetci rypu furt ci uz rodim a ako to ze este nerodim a uz by som mala porodit a tak dalej stale dokola uz sa citim jak na futbalovom zapase niekedy bo vsetci len povzbudzuju malu aby uz isla, nech si trhnu. Dufam ze ti to teda skoro pride, ked uz mas kontrakcie tak uz to urcite bude kazdu chvilu, drz sa! 🙂
tak mne uz sa to blizi. Dali mi tam dole tabletku aby sa to zacalo rozbiehat. Primarka povedala ze dnes alebo zajtra bymmali nastupit uz bolestivejsie kontrakcie. Inak dnes rano mi tu dali spolubyvajucu ktora ma zajtra sekciu koli babetku ktore je naopak, ale kedze ma mat sekciu tak ju dali na izbu kde chodia po operacii a mne tu dali druhu ktora ma uz babo oddnes pri sebe (tiez po sekcii). Tak dufam ze sa vam este stihnem ozvat pred porodom. Pa
@adel22 tak dnes mi namerali hraničnú hodnotu plodovej vody na kontrolu zasa o dva dni nejak sa nám ta voda stráca a to som sa pres vyšetrením poriadne napila. Doktor mi povedal že mám stále nedozreté pôrodné cesty, tak neviem čo so mou budú robiť ...
babule nebudete chciet niektora plienky pampers premium care jednotky. . . mne ich svokra kupila ale nevyhovuju nam balik otvoreny asi jedna tretina pouzita na cene sa dohodneme je mi luto to vyhodit. . .
@ivikuska28 No hlavne never vsetkemu co doktor povie....vsetko je tak ako ma byt! Ja som tiez prisla z poradne akurat...vsetko ok, len to moje zelezo nestastne, vysledky z minula len 9,7.....ale nevadi, to ma tiez svoj dovod...dnes som sa naladovala rano melasy, repovej stavy, voda s citronom...no hadam sa im to bude pacit🙂
Ajojte. Celú noc mi neuveriteľne tvrdlo bruško, pichalo ma silno v podbrušku a prechádzalo to až tam dole a boleli veľmi kríže. Ešte aj ráno o 8hod.to bolelo, ale pospala som si do 12hod.a všetko to prešlo.Ja už som myslela, že sa to začne stupňovať a čoskoro poletíme do pôrodnice.Aj priateľ je v pozore a každú chvíľu volá ako na tom som.Máte niektorá tiež takéto stavy? Do poradne idem až v stredu, ale najhoršie je, že tam mi Dr.pozrie len krčok a vypočuje ozvy malého a vybavená vec.Ja už by som chcela chodiť do poradne do pôrodnice ako mnohé z vás..Nechápem prečo nechodím termín mám 12.11.Držkajte sa všetky 😉
takze dnes po poradni - otvorena na spicku prsta, na pôrod to zdaleka nevyzerá 😒 ja sa asi nedočkám, tomu môjmu velkemu drobcovi sa nejak nechce.... ☹
@aliatko asi preto, ze tvoj lekar je porodnik, nie? ja tiez budem chodit ku svojmu lekarovi az do konca, cize ziadna nemocnica
@weissrose ja ti teda tu nemocnicu nezavidim... je to dost blbe, zacat postupne rodit na izbe ked si tam este s niekym, kto nerodi... ja som mala takto 2 nerodicky na izbe a bolo mi blbe si tam zastonat a zavzdychat. nech to mas cim skor za sebou!!!!
baby, je tu niektora, kto ma zamestnavatela v BA-Nove mesto? ako dlho vam trvalo kym vam poslali rozhodnutie o materskej zo SP? ja som svoje papiere zaslala zamestnavatelovi 4.10 a stale nic nedoslo... viem ze SP na to ma 30dni, ale aj tak. dnes som pisala do zamestnania, tak uvidime, ze kedy to oni zaslali na SP
@vicsstef ahoj, ja mam zamestnavatela BA-Stare mesto, nastup na matersku som mala 7.10., papiere z roboty poslali par dni predtym a tiez mi zatial nic neprislo. Tak som dnes volala do SP a tam mi pani povedala, ze na to maju 60 dni, cize este cely november.
@adel22 ďakujem za povzbudenie a radu 🙂 Držím palce aby sa železo upravilo a bolo všetko ako má byť. 🙂 pre tých drobcov sa oplatí vydržať asi všetko..
@vicsstef
@kristinka24 no myslím že to ozaj viazne na strane zamestnávateľa, ja som mala nástup na materskú 2.10. a rozhodnutie z SP mi prišlo 22.10. viem že môj zamestnávateľ to posielal hneď.
Naša Viktória váži 2900 g a tri týždne do pôrodu. Už sa nevieme dočkať 🙂.
@vicsstef ahoj.mne poslali rozhodnutie o materskej za 9dni 😒
@slady Niekedy je dobre byt v nevedomosti🙂 Ja idem v stredu do nemocnice na vstupne vysetrenia a este nie som rozhodnuta, ci si necham spravit ultrazvuk.....ked je vsetko v poriadku, tak nie je potrebny....a tiez nepotrebujem vediet ako je babo velke....ved to pocitim a uvidim pri porode🙂 A zelezo je nizke len na papieri a tie merania tiez nie su 100%-ne, inak sa citim super, nemam sa na co stazovat🙂 No jo, ale ty uz to mas zapar🙂 Tak sa drz! A dalsia vec je, ze sa staras o svoje prve dietatko....ja este ziadne nemam, takze nemam byt z coho vycerpana 😒

babenky, ja mam vytoky viac ako doteraz, ale plodova voda to urcite asi nie je ... poslickov mam tiez, ale niekedy sa citim ako keby som vobec nebola tehotna 😉 Akurat ze sa maly sem-tam dost pohmyri, to mi pripomenie ze ten malinky si tam v pohodke hovie a este sa nechysta na svet ... aj ked by som to mala niekedy uz najradsej za sebou, iste momenty to citim ze mozno je dobre, ze este si tam hovie. Ved naco sa bude ponahlat do tohto sveta, ktory pomaly nas stat rozkrada .. 😉