Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@barbora21 gratulujem....... a držím palce, aby to vyšlo..... 😵
@erika26277 Dakujem velmi pekne 🙂 V pondelok robim druhy testik, tak uvidim ake tam budu ciarky 🙂
@barbora21 budú určite.... a silnejšie....píšeš že už máš jednú zlú skúsenosť za sebou, tiež si po potrate?
@erika26277 Ano, pred dvoma mesiacmi - ale bol to mikropotrat v 5 tyzdni, nastastie vsetko zariadilo moje telo a na druhej strane som s odstupom casu bola rada, ze to bolo takto na zaciatku. No vtedy som nemala ziadne priznaky... nic a teraz mam aspon priznaky, tak aspon take male plus 🙂 A vy sa uz snazite... alebo len planujete?
@barbora21 ešte nie...... ja som 16 dní po kyrete.....potratila som v 10 tt missed abort..... chceli by sme začať nejak v júni, teraz čakám na mrchu, vraj by mala doraziť 4-6 týždňov po zákroku, tak čakám.....a chcela by som počkať ešte na druhú a po nej sa začneme znovu snažiť....... ja sa na to už v podstate cítim, aj po fyzickej aj po psychickej stránke som v poriadku...... len tá mrcha ešte nedorazila....vidím že aj ty si otehotnela po dvoch mesiacoch, tak som si myslela aj ja, že tie dva mesiace počkáme..... dúfam že sa zadarí..... jedno dieťa už mám, prvé tehu som mala absolútne bezproblémové....... inak aj teraz vo februári sa zadarilo na prvý šup...... 😀 😀 😀 , hádam sa zadarí znovu..... 😀 😀
@barbora21 inak príznaky tehu som ja pri malom nemala tiež žiadne...... ani raz za celé tehu mi vtedy nebolo zle..... a teraz pri druhom tehu mi bolo asi pár dní aj zle......vracala som asi dva krát.......tak neviem..... čo sa stalo..... 😒 😒
@erika26277 Tak to mi je luto, ale vyzeras podla toho ako pises, ze si sa s tym uz vyrovnala.... No nam sa to stalo pred tymi dvomi mesiacmi a aj gynekolog mi povedal, ze je mala pravdepodobnost zeby som bola tehu hned na dalsi mesiac a ze ked tak snazit sa od toho druheho. My sme sa snazili oba mesiace a tento druhy vyzera zatial uspesny. Inak toto je nas siedmy pokus, takze sa zatial malinko tesime 🙂 A priznaky mam - unava, bolest prs a druhy den jem len surovu uhorku 🙂
@juranka
@erika26277
Takze dnes som po piatku opat robila testik a ciarka je vyrazne silnejsia, takze sa tesime i ked stale tichucko 🙂
V piatok asi 11 a dnes asi 14...ale neviem to naisto, lebo tento mesiac som nerobila ovu testiky, nemerala bazalnu teplotu - nic - jednoducho sme sa na to vykaslali. Cez Velku Noc sme isli na taku mini dovolenku na Slovensko a myslim, ze tam sa podarilo 🙂 Lebo potom sme uz mali sexik len dvakrat - hned ako sme sa vratili 🙂
no tak dnes som bola gynde a vsetko dopadlo dobre 🙂 a zajtra si idem posediet na hematologiu, uvidime co nam tam povedia, ze co bolo pricinou straty nasho anjielika 😒
pridavam sa aj ja do klubu a dufam, ze v lete alebo po lete to vyjde na treti krat 🙂
@barbora21 gratulujem, je to isté......teším sa s tebou..... 😵 😵
@bambi2 neboj vyjde nám to......musí.....ja tomu verím...... 🙂 🙂
@erika26277 to dufam aj ja. Musi to vyjst!!!!! A ja sa uz nemozem dockat, teraz cakam na prvu mrchu a potom sa uvidi co a ako...
@maryennn1 noo moja to je zle ja som sa tam dovolala po tyzdni a u nas sa zapisuje poradie a este ze ma teta zapisala, rano isla na ortopediu a ja som bola druha tak super uz som teraz konecne doma noo vysledky krvi mam dobre som zdrava ako rybka, ale musim cakat este dva mesiace na vysledky priciny potratu

@alka127 Tak to su dobre spravy, ze si v pohode a zdrava 🙂 No nam to trvalo 7 mesiacov a podarilo sa to v mesiac, kedy sme vobec nic neriesili - ziadne meranie bazalnej tepltoty, ziadne ovulacne testy - nic 🙂 V pondelok spravim znovu testik, tak dufam, ze bude ciarocka uz silnejsia 🙂