icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

barbora21
21. apr 2012

@alka127 Tak to su dobre spravy, ze si v pohode a zdrava 🙂 No nam to trvalo 7 mesiacov a podarilo sa to v mesiac, kedy sme vobec nic neriesili - ziadne meranie bazalnej tepltoty, ziadne ovulacne testy - nic 🙂 V pondelok spravim znovu testik, tak dufam, ze bude ciarocka uz silnejsia 🙂

barbora21
21. apr 2012

@lusyla1 Dakujem velmi pekne 🙂 Chce to len cas a vela, vela lasky 🙂

zuzik1983
21. apr 2012

@alka127 aj mna vcera nenormalne bolela hlava, az som si musela dat tabletku, co ja si davam, az ked je velmi zle
@lusyla1 dakujjem, dufam, ze ano

juranka
21. apr 2012

@barbora21 jeeej aj ja chcem 😉

juranka
21. apr 2012

@lusyla1 ja si myslim, ze to neposkodi ked zacnes skor 🙂 ja som zacala od aprila brat calibrum baby plan, keby nieco 🙂 tiez chceme zacat snazilkovat v lete ale uz sa ani nechranime ale ani na to netlacime 😉

juranka
21. apr 2012

@barbora21 urcite bude 🙂 drzim palceky nech bude vsetko ok.

barbora21
21. apr 2012

@juranka Dakujem 🙂

erika26277
21. apr 2012

@barbora21 gratulujem....... a držím palce, aby to vyšlo..... 😵

barbora21
21. apr 2012

@erika26277 Dakujem velmi pekne 🙂 V pondelok robim druhy testik, tak uvidim ake tam budu ciarky 🙂

erika26277
21. apr 2012

@barbora21 budú určite.... a silnejšie....píšeš že už máš jednú zlú skúsenosť za sebou, tiež si po potrate?

barbora21
21. apr 2012

@erika26277 Ano, pred dvoma mesiacmi - ale bol to mikropotrat v 5 tyzdni, nastastie vsetko zariadilo moje telo a na druhej strane som s odstupom casu bola rada, ze to bolo takto na zaciatku. No vtedy som nemala ziadne priznaky... nic a teraz mam aspon priznaky, tak aspon take male plus 🙂 A vy sa uz snazite... alebo len planujete?

erika26277
21. apr 2012

@barbora21 ešte nie...... ja som 16 dní po kyrete.....potratila som v 10 tt missed abort..... chceli by sme začať nejak v júni, teraz čakám na mrchu, vraj by mala doraziť 4-6 týždňov po zákroku, tak čakám.....a chcela by som počkať ešte na druhú a po nej sa začneme znovu snažiť....... ja sa na to už v podstate cítim, aj po fyzickej aj po psychickej stránke som v poriadku...... len tá mrcha ešte nedorazila....vidím že aj ty si otehotnela po dvoch mesiacoch, tak som si myslela aj ja, že tie dva mesiace počkáme..... dúfam že sa zadarí..... jedno dieťa už mám, prvé tehu som mala absolútne bezproblémové....... inak aj teraz vo februári sa zadarilo na prvý šup...... 😀 😀 😀 , hádam sa zadarí znovu..... 😀 😀

erika26277
21. apr 2012

@barbora21 inak príznaky tehu som ja pri malom nemala tiež žiadne...... ani raz za celé tehu mi vtedy nebolo zle..... a teraz pri druhom tehu mi bolo asi pár dní aj zle......vracala som asi dva krát.......tak neviem..... čo sa stalo..... 😒 😒

barbora21
21. apr 2012

@erika26277 Tak to mi je luto, ale vyzeras podla toho ako pises, ze si sa s tym uz vyrovnala.... No nam sa to stalo pred tymi dvomi mesiacmi a aj gynekolog mi povedal, ze je mala pravdepodobnost zeby som bola tehu hned na dalsi mesiac a ze ked tak snazit sa od toho druheho. My sme sa snazili oba mesiace a tento druhy vyzera zatial uspesny. Inak toto je nas siedmy pokus, takze sa zatial malinko tesime 🙂 A priznaky mam - unava, bolest prs a druhy den jem len surovu uhorku 🙂

barbora21
23. apr 2012

@juranka
@erika26277
Takze dnes som po piatku opat robila testik a ciarka je vyrazne silnejsia, takze sa tesime i ked stale tichucko 🙂

juranka
23. apr 2012

@barbora21 a kolky to bol den po ovulke ked si to uvidela?

barbora21
23. apr 2012

V piatok asi 11 a dnes asi 14...ale neviem to naisto, lebo tento mesiac som nerobila ovu testiky, nemerala bazalnu teplotu - nic - jednoducho sme sa na to vykaslali. Cez Velku Noc sme isli na taku mini dovolenku na Slovensko a myslim, ze tam sa podarilo 🙂 Lebo potom sme uz mali sexik len dvakrat - hned ako sme sa vratili 🙂

misena01
23. apr 2012

@luka21 dakujem za povzbudenie 🙂 urcite to tak bude a bude to krasne 🙂 planujete treti prirastok?

lusyla1
23. apr 2012

no tak dnes som bola gynde a vsetko dopadlo dobre 🙂 a zajtra si idem posediet na hematologiu, uvidime co nam tam povedia, ze co bolo pricinou straty nasho anjielika 😒

maryennn1
23. apr 2012

@lusyla1 no mňa ide poraziť, ja sa neviem už druhý týždeň dovolať na hematológiu, aby som sa objednala, furt tam je buď obsadené, alebo nezdvíhajú a to som tam už aj mail posielala 😠 neviem ako teraz, ke´d na termíny sa niekedy aj dva mesiace čaká...

janka9900
23. apr 2012

@barbora21 drzim palce, nech to tentokrat dobre dopadne 😉

janka9900
23. apr 2012

@lusyla1 aj ja idem zajtra na hematologiu, som zvedava, co mi budu robit. asi iba krv brat, ze? 🙂

bambi2
23. apr 2012

pridavam sa aj ja do klubu a dufam, ze v lete alebo po lete to vyjde na treti krat 🙂

bambi2
23. apr 2012

@zuzik1983 ahoj ako sa mate?? uz zacinate pomaly snazilkovat??

luka21
23. apr 2012

@misena01 Zatial nie,ale strašne túžim po dcérke neviem či sa mi to v mojom živote splní,ale jak sa hovorí do tretice všetko dobré 🙂 tak možno po 30-tke vtedy už budú aj moji dvaja chlapi o niečo starší a múdrejší 😉

erika26277
24. apr 2012

@barbora21 gratulujem, je to isté......teším sa s tebou..... 😵 😵

erika26277
24. apr 2012

@bambi2 neboj vyjde nám to......musí.....ja tomu verím...... 🙂 🙂

bambi2
24. apr 2012

@erika26277 to dufam aj ja. Musi to vyjst!!!!! A ja sa uz nemozem dockat, teraz cakam na prvu mrchu a potom sa uvidi co a ako...

lusyla1
24. apr 2012

@maryennn1 noo moja to je zle ja som sa tam dovolala po tyzdni a u nas sa zapisuje poradie a este ze ma teta zapisala, rano isla na ortopediu a ja som bola druha tak super uz som teraz konecne doma noo vysledky krvi mam dobre som zdrava ako rybka, ale musim cakat este dva mesiace na vysledky priciny potratu

lusyla1
24. apr 2012

@janka9900 noo uz si to absolvovala tak asi vies noo ja som uz konecne doma a vysledky krvi su v poriadku uz len cakat este dva mesiae na dalsie vysledky tej ppriciny ☹