Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@bambi2 ahoj, no pomaly sa na to pripravujem, 20 maja idem este na kontrolu na endokrinologiu a potom sa uvidi, ale lieky velmi dobre zaberaju, tak dr povedal, ze ak to takto pojde dalej, tak sa mozeme snazilkovat uz v lete.planujem zacat v juni, ale keby som uz nevedela vydrzat, tak aj v maji, len chcem predsa len pockat na tu kontrolu, co mi dr povie.
a je mi ozaj luto,ze uz druhy krat.snad do tertice ti to vyjde 😉
@janka9900 oni mi este zistuju pricinu lebo asi som mala zle zrazanie krvi sa mi upchala cievka a ta asi sposobila ze mi odumrelo babatko tak neviem mam ist aj tak na kontrolu o dva mesiace tak mi aj povedia vysledok z toho a ked budem potom v buducnosti tehotna tak mi musia preto nasadit liecbu proti zrazanlivosti krvi aspon tak dnes hovorila 😒
aha 😒 tak ak to bolo v tom, drzim palce, nech nasadia dobru liecbu a na buduce to dobre dopadne 😉 som zvedava, co povedia mne 😕
zeny vsetky sa zacinate snazit v lete??? mozno s ak vam pridam..skor to nejde a ked sa vsaetko co ma vyriesi isto s pridam..pisem len preto, zeby som velmichcela 🙂
rada by som sa k vám pridala, ale najprv musím presvedčiť mojho milovaného. Snad sa mi to nejako podarí.
😉
@lusyla1 tak to mi je luto. a kolko musis cakat pol roka?..som si myslela, ze su tu zeny ktore z nejakych zdravotnych dovodov planuju tehu na leto. ja som mala spontanny potrat ☹ aodvtedy sa nabaluju problemy a dlho trvalokym sa zistilo o co ide. ale somodhodlana proti tomu bojovat a nechceme cakat
@lusyla1 no konečne mám teda termín na tú hematológiu, dnes som sa našťastie (ale iba vďaka kamoške sestričke) dostala do poradia a to !!!!!už!!!!! na 14. máj, takže teším, siedmeho genetika, štrnásteho (akurát na výročie našej svadby 😀 ) hematológia a potom už len doriešiť endokrinológa a čakať na výsledky 🙂
A kedy v marci? V ktorom týždni si bola?
@maryennn1 tak super som rada dufam ze dopadne vsetko dobre a mozes sa tesit na leto 😉 tak to ti dala dobry datum ja zase idem na kontrolu na tu hemetologiu na moje narodeniny 20. 6, mne zatial na endokrinologii povedlai ze je vsetko v poriadku tak uz sa tesim kedy ma objednaju na genetiku 😠
@lusyla1 mrzi ma,ze sa stavaju take veci..a halvne u tych ktori babo chcu 😒 ved preto s apytam ze ci pol roka. viem, ze cakanie je najhorsie ale ked ste spolu zvladnete to. treba sa nejakzamestnat a ani sa nenazdate a budete s a snazit. mne ohladom toho nezistili nic, ved to bolo ´´len raz´´. ale zacala som mat problemy s cyklom, robili mi hormonalny profil a konecne som sa dozvedela, ze mam anovulacne cykly. nemam ms, nemam ovu, sa uz ani necitim ako zena. a doktor to natahoval jak gumu v gatiach vsetko
@lejduska no doktori odporúčali čakať aspoň 5-6 mesiacov, ale mi sa začneme už v lete snažiť, ja si totiž myslím, že ak sa má zadariť tak sa zadarí a dobre to aj dopadne, ak sa nemá, môže sa človek aj na hlavu postaviť. Ale za skúšanie to stojí 🙂 ešte ma čakajú rôzne vyšetrenia (genetika, hematka, štítna žľaza) a potom uvidíme, ale ja verím, že sa nám to v lete podarí 🙂

@lusyla1 mne dnes len sestricka zobrala krv, mam prist na buduci tyzden, tak som zvedava. ked mas dobre vysledky z krvi, tak na vysledky z coho musis este cakat?