icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

janka9900
24. apr 2012

@lusyla1 mne dnes len sestricka zobrala krv, mam prist na buduci tyzden, tak som zvedava. ked mas dobre vysledky z krvi, tak na vysledky z coho musis este cakat?

zuzik1983
24. apr 2012

@bambi2 ahoj, no pomaly sa na to pripravujem, 20 maja idem este na kontrolu na endokrinologiu a potom sa uvidi, ale lieky velmi dobre zaberaju, tak dr povedal, ze ak to takto pojde dalej, tak sa mozeme snazilkovat uz v lete.planujem zacat v juni, ale keby som uz nevedela vydrzat, tak aj v maji, len chcem predsa len pockat na tu kontrolu, co mi dr povie.
a je mi ozaj luto,ze uz druhy krat.snad do tertice ti to vyjde 😉

lusyla1
24. apr 2012

@janka9900 oni mi este zistuju pricinu lebo asi som mala zle zrazanie krvi sa mi upchala cievka a ta asi sposobila ze mi odumrelo babatko tak neviem mam ist aj tak na kontrolu o dva mesiace tak mi aj povedia vysledok z toho a ked budem potom v buducnosti tehotna tak mi musia preto nasadit liecbu proti zrazanlivosti krvi aspon tak dnes hovorila 😒

janka9900
24. apr 2012

aha 😒 tak ak to bolo v tom, drzim palce, nech nasadia dobru liecbu a na buduce to dobre dopadne 😉 som zvedava, co povedia mne 😕

lusyla1
24. apr 2012

@janka9900 no dufam ze budes mat dobre vysledky, ja este musim na geneticke testy ale sa musim objednat, tak dufam ze to dobre dopadne 🙂

janka9900
24. apr 2012

@lusyla1 na genetike sme uz boli, kazdu chvilu by sme mali aj vysledky mat. tento tyzden ma cake este endokrinologia. nech uz mame vsetky vysledky, vsetky v poriadku a mozeme o dusu nazilkovat 🙂 🙂 🙂

lusyla1
24. apr 2012

@janka9900 a co sa ta tam pytali a kde mas ty najblizsie kde si na nich bola?ja mam najblizsie v martine 😉

lejduska
24. apr 2012

zeny vsetky sa zacinate snazit v lete??? mozno s ak vam pridam..skor to nejde a ked sa vsaetko co ma vyriesi isto s pridam..pisem len preto, zeby som velmichcela 🙂

maryennn1
24. apr 2012

@lejduska keď človek veľmi chce, tak sa podarí 🙂 vítam ťa medzi nami, čo veľmi chceme 🙂

lejduska
24. apr 2012

@maryennn1 dakujem..uz sa citim blbo lebo som pisala uz babamktore zacinali na jar ale u nas ot nie je mozne 😒 som plna optimizmu napriek komplikaciam, preto som tu. ty uz mas jedno dietatko gratulujem k nemu

polyana
24. apr 2012

rada by som sa k vám pridala, ale najprv musím presvedčiť mojho milovaného. Snad sa mi to nejako podarí.
😉

lejduska
24. apr 2012

@polyana citi sa mlady? nechce sa mu 😀 vela stastia prajem..

lusyla1
24. apr 2012

@lejduska ahoj vitam ta medzi nami 🙂

janka9900
24. apr 2012

@lusyla1 ja som bola v ziline. pytali sa na rodicov, surodencov, starych rodicov, ujov, tety ich choroby. zobrali nam obom krv na karyotypy.

polyana
24. apr 2012

@lejduska podla neho sú aj dve dosť, a momentálne ho chytila mánia , že sa chce budovať. Co teda ale môj sen nie je. No uvidíme, možno ho nejako spracujem do toho leta 🙂 🙂

lejduska
24. apr 2012

@lusyla1 dakujem, vy ste rozhodnuti zacat v lete?? kedy hned na zaciatku heh

lusyla1
24. apr 2012

@janka9900 a ako dlho caks na vysledky? ja mam volat zajtra tak uvidim kedy na aky termin ma daju 😒

lejduska
24. apr 2012

@polyana ani som si nevsimla, ze mas uz 2 deticky 😀 je to take on chce dom, ty dieta, najlepsi by bol kompromis, ale to je v tomto pripade tazko..tak prajem ti aby si ho prehovorila. mas zenske zbrane vyuzi ich 🙂

lusyla1
24. apr 2012

@lejduska no musim pockat az do konca augusta, lebo som po missed abort ☹ a uz to bolo druhy krat a musime cakt pol roka, lebo chodim este po doktoroch a ake budu vysledky tak podla toho ale chceli by sme vtedy tak dufam ze sa to podari 🙂 🙂

maryennn1
24. apr 2012

@lejduska Ja mám jedno dieťatko, ale bohužiaľ ako anjelika, v piatom mesiaci sme o našu maličkú prišli... takto presne pred mesiacom nám prestalo biť srdiečko ☹

polyana
24. apr 2012

@lejduska taký je aj môj plán- zenské zbrane 😀 😀 😀 , v tomto smere je dosť slabý. 😉 😉

lejduska
24. apr 2012

@lusyla1 tak to mi je luto. a kolko musis cakat pol roka?..som si myslela, ze su tu zeny ktore z nejakych zdravotnych dovodov planuju tehu na leto. ja som mala spontanny potrat ☹ aodvtedy sa nabaluju problemy a dlho trvalokym sa zistilo o co ide. ale somodhodlana proti tomu bojovat a nechceme cakat

lusyla1
24. apr 2012

@lejduska no stalo sa to v marci tak cakme pol roka priblizne august, september, no mala som uz dvakrat missed abort a dr povedla ze by bolo lepsie pockat toho pol roka no uvidime ze musi sa lepsie zregenerovat maternica ☹
a co ti zistili co bolo pricinou? ☹

maryennn1
24. apr 2012

@lusyla1 no konečne mám teda termín na tú hematológiu, dnes som sa našťastie (ale iba vďaka kamoške sestričke) dostala do poradia a to !!!!!už!!!!! na 14. máj, takže teším, siedmeho genetika, štrnásteho (akurát na výročie našej svadby 😀 ) hematológia a potom už len doriešiť endokrinológa a čakať na výsledky 🙂
A kedy v marci? V ktorom týždni si bola?

lejduska
24. apr 2012

@maryennn1 v piatom?? to je mi strasne luto..az mi skoro idu slzy..,ja som prisla o anjelika skor, ked sa to povazuje este za ´´normalne´´. takze teraz cakas a chces sa snazit v lete?

lejduska
24. apr 2012

@polyana ako dobre som ti poradila..a som si tipla..tak vela zdaru prajem daj potom vediet 🙂 kamoske sa tiez teraz narodilo babo, a to svojho mileho uhovorila, teraz sa priznava aj verejne 😀

lusyla1
24. apr 2012

@maryennn1 tak super som rada dufam ze dopadne vsetko dobre a mozes sa tesit na leto 😉 tak to ti dala dobry datum ja zase idem na kontrolu na tu hemetologiu na moje narodeniny 20. 6, mne zatial na endokrinologii povedlai ze je vsetko v poriadku tak uz sa tesim kedy ma objednaju na genetiku 😠

lejduska
24. apr 2012

@lusyla1 mrzi ma,ze sa stavaju take veci..a halvne u tych ktori babo chcu 😒 ved preto s apytam ze ci pol roka. viem, ze cakanie je najhorsie ale ked ste spolu zvladnete to. treba sa nejakzamestnat a ani sa nenazdate a budete s a snazit. mne ohladom toho nezistili nic, ved to bolo ´´len raz´´. ale zacala som mat problemy s cyklom, robili mi hormonalny profil a konecne som sa dozvedela, ze mam anovulacne cykly. nemam ms, nemam ovu, sa uz ani necitim ako zena. a doktor to natahoval jak gumu v gatiach vsetko

maryennn1
24. apr 2012

@lejduska no doktori odporúčali čakať aspoň 5-6 mesiacov, ale mi sa začneme už v lete snažiť, ja si totiž myslím, že ak sa má zadariť tak sa zadarí a dobre to aj dopadne, ak sa nemá, môže sa človek aj na hlavu postaviť. Ale za skúšanie to stojí 🙂 ešte ma čakajú rôzne vyšetrenia (genetika, hematka, štítna žľaza) a potom uvidíme, ale ja verím, že sa nám to v lete podarí 🙂

maryennn1
24. apr 2012

@lejduska a tie problémy si začala mať po MA? Boože to je hrozné koľko žien si tým muselo prejsť.