icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

maryennn1
24. apr 2012

@lusyla1 uff už aby sme mali tie vyšetrenia za sebou, uvoľnili sa, ukľudnili a mohli sa veselo začať snažiť 😉 Lebo mňa toto čakanie na vyšetrenia normálne deptá a ešte ma deptá to, že furt neprišla mrcha 😠

lusyla1
24. apr 2012

@lejduska hmm noo tak to je dobre ja mam najradsej takych dr ktory sa vykrucaju len aby daco povedli, mne moja doktorka zatajila ze mam uz v sebe odumrete babo, leboo mala ma ultraz co na nom nie je nic vidiet 😠 no mne zistili ze mam zle zrazanie krvi ☹ tak neboj uz sa nam to hadam vsetkym podari 🙂

lejduska
24. apr 2012

@maryennn1 presne takpravdu mas..troska sa drzat rad lekarov ale zas priroda je silnejsia. je to smutne, ze az teraz lekari zacinaju riesit nejake vysetrenia. a keby sinechcela otehotniet tak mozno by ani neriesili. nechcem vsetkych podcenovat ale tak to byva. jendoducho ked nechcem momentalne byt tehotna odbije ma antikoncepciou. ale ja som ju odmietla a pytala som sa na moznosti otehotnenia.

lejduska
24. apr 2012

@maryennn1 ano ale prvy cyklus bol v poho az na druhy mi ms nedorazila. trva to uz od augusta a u nevladzem proti tomu bojovat. aj hak som brala 3 mesiace na upravu vies ako som sa hrozne citila ked mi ju predpisal ooch.jj je nas naozaj vela. teraz idem k inemu lekarovi, je lepsie odbornik vela zien vdaka nemu otehotnelo, a ma aj rizikove

lejduska
24. apr 2012

@lusyla1 fuuha to naozaj? to ma podrz, moj gyn. tiez nema ktovieaky ultrazvuk. keby vsetko bolo ok mozno by sme sa snazili skor..aspon ja by som chcela. samozrejme tesim sa na to ked sa nam tokonecne vyriesi

lusyla1
24. apr 2012

@maryennn1 to sa na to aj ja tesim na ten oddych, lebo dnes ked som videla vsetkych ludi co tam boli tak aom az nich ochorela a cakat a ckat a pozeras sa do blba len a by ta uz zavolali ze si na rade uz ma to tuiez naozaj ubija 😠 a ti este neprisla po MA?

janka9900
24. apr 2012

@lusyla1 do mesiaca by mali prist, boli sme tam 30.3. 🙂

lusyla1
24. apr 2012

@lejduska noo ked som zmenila dr tak mi povedala ze to bolo naprehliadnutelne a este sa aj krava vykrucala lebo som sa jej pytala ze preco ma boli brucho tak vies co mi povedala, ze preto lebo rastie no vacsiu blbost som este nepocula 😠 moja kamoska kvoli nej a jej slavnemu ultraz nemoze mat deti lebo jej teiz nieco zatajila 😢

lusyla1
24. apr 2012

@janka9900 tak to dakujem idem sa zajtra objednat uvidime na aky termin nas hodia

maryennn1
24. apr 2012

@lusyla1 nie ešte mi neprišla, ešte je to relatívne v pohode, lebo doktor hovoril, že som teraz v šestonedelí a že ms by mala prísť do 6 až 8 týždňov, ja som dnes 5 týždeň od vyvolávaného pôrodu, takže ešte má čas, ale ja už by som ju chcela mať tu, nech viem že sliznica je už zahojená a hlavne nech už odpuchnem, lebo ja som taká naliata vodou, že až, bojím sa, že keby som sa pichla vytečie zo mňa voda 😀 , taká som spuchnutá ☹

lejduska
24. apr 2012

@lusyla1 to nemyslis vazne? ked s ato stalo viacerym pacientkam ziadna staznost alebo nieco?? tu nejde o fazulky! 😠 toto nerada pocujem, ale hlavne ze si od nej odisla.
moj gyn je v poho ale ma svoje muchy. naprikld ked pozrel na moje vysledky z hormonalneho profilu prve co sa opytal: ci som bola na umelom oplodneni? skoro som zo stolicky spadla. preco ho to napadlo vzhladom na moje vysledky?? to je sila co

janka9900
24. apr 2012

@lusyla1 snad ta cim skor objednaju a do dvoch mesiacov budes mat vysledky aj z genetiky aj hematologie 😉

maryennn1
24. apr 2012

@lejduska ja som kedysi pred piatimi rokmi brala na úpravu hormónov, pribrala som z nich, prevrátil sa mi celý cyklus, telo začalo blbnúť, tak som ich vysadila a všetko šlo zase dobre... takže asi aj viem ako si sa hrozne cítila, snáď to už bude fajn, neuvažovala si o zmene doktora? alebo sa aspoň ísť poradiť aj inam, nech máš viacero názorov.

lejduska
24. apr 2012

@maryennn1 tiez som brala cca v takom case hak na upravu cyklu ale po vysadeni vsetko fičalo jak hodinky. sem tam nejaky stres tak kramy prisli skor inak v poho. ja som sa teraz za tie 3 mesiace citila blbo lebo by som rada babo a ako naschval najviac chces vtedy ked to nejde. z toho titulu mi bolo nedobre, ze som musela cakat ale cakaniu sa nevyhnem. lekara menim uz vcera som tam mala ist ale moj mal dovolenku tak sa to skomplikovalo. ten novy je lepsie odbornik, moja mama vdaka nemu otehotnela aj vela zien, a ma aj rizikove.

lusyla1
24. apr 2012

@maryennn1 no mne nastastie prisla ale tiez mi trocha meskala tak som bola nervozna 😠 ale uz ej v pohode uz som sa ukludnila ved aj manzel bol nervozny zo mna 😀

lusyla1
24. apr 2012

@lejduska tak ja uz niektorych dr radsej neriesim ved ked som mala uz hrozne bolesti tak ona mala este dovolenku a som jej volala na sukromny mobil tak ma zrusila a ta druha sa ma pytala ze kde som bola doteraz ze som mohla dostat otravu krvi ☹ tak bolo staznosti dost vela ale asi bol aj sud na odobratie jej licencie ale tak vies dr drzia spolu tak sa nic neudialo 😠

lusyla1
24. apr 2012

@janka9900 noo to pevne dufam lebo sa uz neviem dockat leta 😀

maryennn1
24. apr 2012

@lusyla1 a po koľkých dňoch po MA si dostala ms?

lusyla1
24. apr 2012

@maryennn1 ja som dostalapo 5 tyzdnoch

maryennn1
24. apr 2012

@lusyla1 no tak to by mi mala za chvíľu už prísť....baby, všetky povinne držať palce, nech je tu čím skôr 😀 😀 😀

lejduska
24. apr 2012

@lusyla1 aha ze predsa sa to neutajilo ked robila take kiksy. a na pohotovost si nesla? si aj krvacala ci nie? lebo tiez som mala taku situaciu, ze ked som krvacala moj gyn mal dovolenku tak som musela ist na pohotovost a tam zo mna totalnu kravu spravili, a to som mala vybavene aby ma vzali..si predstav

lusyla1
24. apr 2012

@maryennn1 jasne budem na teba mysliet nech uz pride nech si kludnejsia

lusyla1
24. apr 2012

@lejduska nie nesla ta prva mala dovolenku a sla som potom uz k tej noveej a ta mi zistila co m s ami stalo 😠

janka9900
24. apr 2012

baby, ako citam, tak chcete vascinou pockat tych 5-6 mesiacov po potrate 😒 ja by som len tri chcela, ak budu dobre vysledky 😅 po prvom sme cakali 6, snazili sa dalsich 6 a aj tak to dobre nedopadlo ☹ snazim sa mysliet velmi velmi pozitivne, ale nemozem sa zbavit myslienky, ze ani do tretice to nemusi vyjst a preto chcem vsetky cakania zminimalizovat 😅 ... ale bol by zazrak, keby sa postastilo na prvykrat a vsetko dobre dopadlo 🙂 🙂 🙂

lejduska
24. apr 2012

@lusyla1 aha..ale aj tak by si tomu nezabranila, len by si mozno nemusela tolko trpiet..

maryennn1
24. apr 2012

@janka9900 Janka neboj, tak ako sme si povedali, už teraz nám to vyjde 🙂, žiadne do tretice, neboj už teraz 🙂 veeľmi nám všetkým držím palce, aby sme na budúci rok už kočíkovali 😀

lejduska
24. apr 2012

@janka9900 popisala si to, na co myslim aj ja..lekar povie cakat, potom sa zacneme snazit, to bude trvat ktovieako dlho a predsa sa nezbavim obav, ze co ak sa to stane znova, a mame dalsi rok v haji, plny smutku a nadej len na nove cakanie? myslim, si, ze 3 mesiace je ok, ale mal by ti to potvrdit lekar kedy to je vhodne. videla som tu dokonca zeny ktorym sa podarilo hned po prvom alebo druhom cykle a su mamicky

janka9900
24. apr 2012

@maryennn1 no musi vyjst! 😉 ja uz mam treticu, stvrtica sa ani vysklonovat neda, tu nechcem 😀
nemate niektora gulu na vestenie, ze by ste kukli, co bude o rok? 🙂

janka9900
24. apr 2012

@lejduska no ved to! isto pockam na nazor lekara a vsetky vysedky, dufam, ze nam povoli cim skor 🙂 tiez som citala, ze vela zien rychlo otehotnelo a boli v poriadku, niektore zial nie, ale moze sa to stat aj ked clovek bude cakat rok 😒 ale nam sa uz nic zle nestane 🙂 🙂 🙂

maryennn1
24. apr 2012

@lejduska @janka9900 hej ja som dokonca čítala o tom, že niektorým už ani prvá mrcha neprišla a teraz majú zdravé deťúrence, ale to je asi u každého individuálne, ja si myslím, že to príde vtedy, keď je už človek v psychickej i telesnej pohodičke 🙂 ...a tú guľu by som aj ja potrebovala 🙂

lejduska
24. apr 2012

@janka9900 urcite mi das za pravdu, ze je horsie cakat rok snazit s aaby vstko bolo ok a ke dto nedajboze zle dopadne...lepsie zacat skor s rovnakym rizikom, ze to nemuso dobre dopadnut..cas je vzacny. a na ake vysledky cakas? my tu nie sme snazilky ale cakatelky 😅