Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@linuska1 no, to by bolo super 🙂 este len chodim po vysetreniach. podla doktora to bude vrodenou chybou maternice- nejaka preliacina, maternica sa neroztahuje tak, ako by sa mala 😒 ved uvidime, ci nieco ine nezistia... inak z histologie mi obidva razy len povedali, ze to nebolo kvoli infekcii. pricinu z histologie sa asi tiez nedozvies 😒
@linuska1 tak dufam ze zistia co bola pricina a nabuduce sa dockas stastneho konca, aj ja som povedla ze ak sa nam to po vsetkych vysetreniach podari tak budem lezat ak budem musiet , ale niekedy mozno ani to nepomoze ked sa stane no co uz ale niektore zeny behaju ako srnky a nic im nie je,
no babenky.....dnes je to presne 3 týždne aj dva dni, čo nás náš anjelik opustil......a presne 3 týždne od kyretu..... už len čakám, a čakám, kedy dorazí mrcha..... poctivo sa nalievam alchemilkovým čajom......a čakáááááám.......na mrchu ako na spasenie.... včera som si bola dokonca už aj zazumbovať.....celý človek ma bolí, čo som dva a pol mesiaca necvičila...... ale veľmi dobre mi to padlo, odreagovala som sa....... a pevne dúfam, že za pár mesiacov si zas budem želať, aby mrcha nikdy, nikdy neprišla...... 🙂 🙂 🙂 🙂
@bambi2 koľko týždňov si po......? ja tri týždne a čakám......doki vravel že do 4-6 týždňov......polovicu mám úspešne za sebou...... ale dúfam že to bude skôr, počítam budúci týždeň, už sa nejak aj tak cítim jak pred mrchou..... a taká som nafúknutá, že hrôza...... 😠
@erika26277 presne ten kolotoc nas caka.. z ktoreho som myslela ze ma trafi slak... clovek caka na mrchu... potom na ovulku.. potom ci vyslo ci nie..... na porazenie...🙂
tak moj vysledok z histologie.. ze vsetko bolo v norme.... ☹ takze ani ja sa nedozviem kde sa stala chyba.... ☹
@erika26277 uz pomaly mesiac. Po prvom mi prisla presne na den tak pocitam, ze aj teraz tak pride. Cize zajtra alebo popozajtra. Som zvedava...
@erika26277 no ja som nafúknutá už druhý týždeň a mrcha nikde, jooooj 😖
@linuska1 @janka9900 to všetkým tak povedia, že všetko bolo v norme, mojej kamoške pred rokom dokonca po po potrate oznámili pri odovzdávaní výsledkov, že potvrdzujú, že potratila, no som skoro odpadla keď mi to hovorila 😕 😕 😕
ahojte babenky, no ja som smutna aj ked sme sa s muzikom dohodli, ze na babenku budeme pracovat v lete. tento mesiac sa nam postastil sexik v plodne dni 😉 som si robila nadeje, ze mozno sa nechtiac postastilo, aj mrchu som mala velmi cudnu (5 dni len male spinenie) tak som si skusila prvy krat merat bazalku a celych tych 5 dni spinenia som aj mala teplotu stale rovnaku 37,1 ale dnes rano to kleslo a aj sa spustila ta normalna mrcha 😒 takze nic z toho nebolo. co uz este nam to nebolo sudene, tesime sa na leto 😀
@linuska1 na genetiku, hematologiu a endokrinologiu. ale este chodim na alergologiu, ortopediu, kardiologiu a teraz sa mi vsetko nakopilo, tak preto sa smejem, ze som ako dochodca 😀
ja som po prvom raze nebola na tych vysetreniach, az teraz ma poslal. vsak jej povedz, ze by si sa chcela dat riadne vysetrit. ja teraz banujem, ze som si tiez vsetko neobehala uz po prvom raze. ale aspon, ze na hematku ides 😉

@lejduska tak dufam ze too stihnes 😉