Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@novakova2000 presne neviem ani ja. ale viem že je materna a materna +DHA a doki mi povedal ,že si mám kúpiť tú druhú, že obsahuje komplexne všetky vitamíny....... potrebné pre tehotnú, užíva sa už pri plánovaní bábenka. ... pred tým som brala femibion 800 a teraz mi kázal toto......tak uvidíme...... 😵 😵
@linuska1 presne ako vravíš...... ja som tiež chcela veľmi dievčatko, ale teraz po potrate je mi jedno, nech to bude aj druhý chalan, len nech je v poriadku a nech sa všetko podarí ako sa má..... 😵 😵
@erika26277 veru.. ja som chcela druhe dievcatko.. pre emku sestricku.. bol chlapcek.. na ultrazvuku som bola trosilicku sklamana.. ale po potrate... som mala aj vycitky svedomia... teraz mi je uplne jedno ci chlapcek ci dievca.. hlavne nech donosim... a nech sme zdravi... 😉 len ja este stale cakam na prvu mrchu po potrate... 😒 som nedockava..... ☹
@erika26277 tak to teda nechapem, ja som potratila v 13tt a mne nepovedali, este tak divno sa na mna pozerali, ze co chcem vediet v takomto tyzdni, ze to bolo male a nevedeli
@linuska1 ešte nedorazila? a koľko si po? mne prišla presne na 4 týždeň......už mám dva týždne po.....pomaly počkám už aj druhú a potom sa už začneme snažiť...... 😵 😵
babule ja som vzdy chcela aj druhe dievcatko, ale teraz po tom potrate som si tiez povedala, ze nech je to co chce, hlavne nech je zdrave a donosim pekne do konca
ahojte kočky 🙂
som rada že som našla túto tému.. my sme sa povodne chceli začať snažiť od augusta.. ale začneme asi neskor.. 😝 lebo mi musi vyjst porod na leto 2013 .... žijeme v ČR a nikoho tu nemáme.. tak chcem aby došlav lete mamka za nami - mi pomoct, ona je učitelka, tak bude mat prázdniny..
či myslíte že to zvládnem všetko sama s mm ?? varenie, 2 deti, domáctnosť, pranie atd .......ja by som začala aj hneď so snažilkovaním 😀 len mm sa nedá prehovoriť, lebo sme sa vraj dohodli na leto 😝
@erika26277
v pondelok bude 5 tt.... my musime pockat aspon na 3.. lebo som potratila az 21 tt... kazali mi pockat 6 m..ale to je na mna akosi dlho... a neverim ze sa nam hned zadari... aj pri druhom sme sa snazili 3 mesiace.... uvidime kolko teraz..🙂
@zuzik1983 veru.. uz aj mne je jedno... len nech donosime...🙂
@yokralovnayo vitaj..🙂.. ja si myslim ze sa to da zvladnut...ale treba aby mm... spociatku pomahal...🙂 kym si clovek neurobi nejaky rezim.. a kym porodis.. malu mozes dat pomalicky do skolky..🙂 tak drzim palce.. nech sa zadari..🙂
@linuska1 malú chcem dat urcite skolky na rok.. to bude mat na konci augusta 3 ročky ... 🙂 školka hned susedí s naším barákom - bez cesty 😵
hovorím mm že ked sme už teraz vyhrali ten hokej - ideálna noc na plodenie bábatka 😀 na to by nezabudol 😎 ale pochybujem že mám zrovna plodné dni, ked mám dostat v pondelok MS 😝
@yokralovnayo potesila si ma svojim prispevkom ze nie som jedina co si naplanovala tehotenstvo na urcitu dobu kvoli 'externym' dovodom 🙂
@amanra 🙂 ty máš aké dovody ? 😉 začínate tiež v auguste?
aj tak neviem či mi to vyjde presne na leto... moj mm si to predstavuje všeto tak jednoducho, že hnedna prvý krát otehu ... a ked mu vravím, že baby tu píšu že sa pokúšajú aj pol roka ... 😒
proste je to chlap.. a ten to nepochopí... 😝
@yokralovnayo hehe tak to ja pocuvam doma presne to iste ze staci raz a bude to, no to som zvedava 🙂 ja mam dovodov zopar, ziadny nie strasne vazny ale budem spokojna ked najprv ukoncime rekonstrukciu co je naplanovana na Jul a aj kvoli materskemu prispevku a tak. par krat som sa stretla s reakciou ze kvoli takejto blbosti to odkladam, ale my sme rozhodli len nedavno ze ideme do toho a tych par mesiacov uz vydzim, aspon zatial verim ze vydrzim 🙂
@amanra my máme tiež na pláne rekonštrukciu chodby - podlaha, omietka atd. 😝 chceme robit ked bude mat mm celozávodnú dovolenku na začiatku augusta 🙂
a tiež musím otehotniet do februára, lebo dcérka ide vtedy na zápis.. inak mám matersku na 4 roky... takže by sme to nestihli s mm, tak zostávam doma s malou na 4 roky.. preto tak ponáhlam 😉
a berias aj BT?? ja som o tom čítala.. dnes ideme kúpiť s mm femibion, som ho nahovorila 😀 a rozmyslam ze kupit aj teplomer 😉 aby om mala nejakú predstavu do leta, kedy máme ísť na to... 😀
@yokralovnayo ja som to tiez povodne tak planovala, ze aby mi porod vysiel na leto, ale rozhodla som sa skor, ze kaslem na to, ze aj jarne dieta by mohlo byt super, aj ked sa fakt nemusi zadarit.nech je ako je.a este aj kvoli dnp a materskej potrebujem otehotniet do konca septembra.ja si myslim, ze ked clovek musi, tak zvladne vsetko.ale u nas teraz zalezi, co mi povie doktor 28, ci vobec mozme 😉
ahojte dievčatá...No ja sa opat citim velmi zle, ja už tomu fakt nerozumiem...z nicoho nic sa mi toci hlava, ale tak že som sa ledve do postele presunula...Dufam, že zajtra to bude v pohode, lebo statnice su za dverami a ja mam pred sebou takmer 300 otázok🙂
ahojte dievčatá... rada by som vas nazor... zaciatkom roka som bola na cyto. vysetrenie a dopadlo tak na hrane a robili mi nasledne testy na hpv virus a tie boli negativne. dok. mi odporucila tu cyto. zopakovat po pol roku - ale netvarila sa nijak zvlast znepokojene - ja mam z toho zmiesane pocity. Teraz sme stale nedockavejsi skusat babo ale neviem ci nemam radsej pockat az po tym opakovanych cyto. testoch ci som ok. Co myslite?
@erika26277 super vediet🙂
Ahoj dievčence, dlho som tu nebola, nedalo sa mi vôbec prihlásiť na stránku, zblbol mi počítač a drahý mi ho oblial ešte aj vodou. Takže teraz už mám nový a konečne som opäť medzi vami. Vidím, že nás tu pribudlo, tak nám aspoň bude veselšie 🙂
@linuska1 ahoj žienka 🙂 ako sa máš? čo nové? veľa som na teba myslela, že ako sa ti darí.
@maryennn1 ahoj moja... mrcha este nikde a to soom dnes presne 5 tt po kyretazi... ☹
prave dnes mi prisli vysledky z maleho z genetiky.. takze predsa maleho poslali na geneticke vysetrenie. ani som o tom nevedela.. ale z vysledku neviem vycitat nic... same ich slova ktore mne nic nehovoria...
a ty ako?..🙂
@linuska1 neboj mrcha príde, aj u mňa si dala na čas, potvora jedna, tiež tuším dorazila presne na koniec piateho týždňa. My dnes máme 1 mesiac a 4 týždne, tak opäť (ako každý deň) spomínam :( ale teraz je mi už lepšie teším sa na leto, že začneme znova pracovať na bábätku, aj keď mám pokušenie začať o čosi skôr už od začiatku júla, no uvidím ešte ako na tomu budeme a ani výsledky ešte z vyšetrení nemám, tak na ne musím počkať a potom sa uvidí.
ahojte, možem sa pridat? my sa nechránime prvý mesiac, ale ešte sa nesnažíme... nechávame to tak na náhode.. začneme až od leta . dnes som 28DC .. ešte MS nedorazila... myslite ze mozem zajtra testnut??
čaute babenky......čo je tu nového? dlhšiu dobu som tu nebola..... učila som sa na skúšky....a do toho mi prišla angína....... ako sa máte? dúfam že dobre, už nech je leto, nech sa začneme snažiť.......u nás dnes celý deň od rána leje ako z krhly........ neskutočne smutné počasie...... 😢 😢 už ste začali brať baby aj nejaké vitamíny?? myslím pre plánované tehu.......ja už mám kúpenú maternu DHA, ale keďže mám angínu a beriem antibiotiká, nechávam to po ich vybratí keď už budem v pohode.........a potom začnem užívať vitamíny........ počkám ešte na jednu mrchu......a ideme na to, verím, dúfam, že bude už len OK a všetko sa vydarí......držím aj Vám všetkým čo sme tu palčeky.....nech to dotiahneme do úspešného konca............. 😵 😵
@lienkasophie Ahoj, tak ta pekne vítam medzi nami🙂Za vyskúšanie nič nedáš🙂Držím pršteky🙂
@maryennn1 Ty učíš? a Aký predmet?Aj my sa už tešíme na leto, na ten klud a oddych🙂Velmi rozmýšlam nad tým že ešte počkam na jedých kamošov a potom už tomu nechám voľný priebeh, ak by to dlhšie trvalo, čo sa može stať🙂
@erika26277 Ahoj...A ako dopadli skúšky? no ja tiež rozmýšlam, že by som začala brať vitaminy, a asi ostanem pri Materne DHA, aj pri Samkovi som ju brala🙂Tiež asi počkám ešte počkám na jedných kamošov a potom tomu nechám voľný priebeh, mali by dojsť už bud.utorok, tak ani nebudem dlho čakať🙂Nejako sa toho neviem dočkať a tiež sa to nemusí podariť na prvý šup🙂
@erika26277 A zabudla som, prajem ti skoré uzdravenie 🙂

@allanaa ďakujem, už je to dobré, prvé dva týždne boli hrozné, ale povedala som si že keď chcem znovu otehotnieť, tak nesmiem na to myslieť a musím sa dostať do pohody, veď predsa chcem mať zdravé bábenko, nemôže byť jeho mamina na nervy.....no nie? viem že nikdy na to nezabudnem, každá jedna Veľká noc mi to pripomenie......... ale chcem byť v pohode, aby som čo najskôr znovu otehotnela, tak ti tiež držím palčeky..... nech sa nám podarí.... 😵 😵