icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

alka127
autor
4. jún 2012

@nayli2004 Super, držím pršteky k svadbe🙂Budem čakať na nejaku foto nevestičky🙂A k snažilkovaniu budem držat pršteky🙂

novakova2000
5. jún 2012

@lusyla1
- napisala som ti správu lebo ja už túto diagnozu mam niečo cez rok🙂 a chystam sa mat dietatko - a bola som aj u neurologov neni to az taky katastrofický scenár - akurat, ze budeme možno trošku viac lezať ako tie ostatné tehulky🙂 a ked uz to máš pri pánvy jednoznačne cisárksy rez!!!! to uz mam isté - ale čo ti poviem dá sa tomu lezaniu trošku predísť treba cvičiť cvičiť a cvičiť pilatesa najlepšie - predýdeš uvolnovaniu velkému svalovému v bedrovej časti počas tehotenstva neboj nič to dáme🙂

lusyla1
5. jún 2012

@novakova2000 noo ano uz mas odpisane tak to dufam ze to prejde a tak isto ti to vystrelovala ta bolest do nohy a az do lytka tak dufam no ja som sa chystala mat teraz babo ale budem asi musiet dlhsie pockat a ked budem mat babo tak vydrzim aj lezat len aby bolo no tak rada by som cvicila budem lebo cem cim skor babo 🙂

lusyla1
5. jún 2012

@maryennn1 ahoj moja tak si ma aspon povzbudila dakujem a dnes mi neurolog dal lieky od bolesti a chodim na ehabilitaciu a uvidi sa ze ako to zaberie a ak nie tak musim ist na operaciu ☹

yokralovnayo
5. jún 2012

Ahojte baby 😉
@zuzik1983 čítam že vy ste už začali so snažilkovaním... ja čakám ešte na 1 MS tento mesiac.. začnem brať Femibion a po julovej mrške ideme na to ! vychadza to okolo 21.7. 🙂 už sa nemožem dočkať ..
teraz som ochorela, bolí ma celý krk 😝

maryennn1
5. jún 2012

@lusyla1 no vidíš, ja som to vedela, že ti dá rehabilitácie, neboj a teraz sa to polepší a žiadnu operáciu ti nebude treba, len nezabudni...mysli pozitívne, veľmi ti budem držať palčeky 😉

nayli2004
6. jún 2012

@maryennn1
@alka127
@zuzik1983 Ďakujeme🙂.. aj ja čakám na predpoveď počasia.. no uvidíme.. aj moja sestra čaká bábo, termín má 28 júna, a ide mi za svedka, tak dúfam že vydrží do toho 16.6.:))
už jednu fotku v svadobných šatách mám - ale na stránke moja svadba, tiež pod nayli2004, a práve dnes idem na skúšku šiat pred úpravou🙂

novakova2000
6. jún 2012

@lusyla1
an ovysterlovalo mi to do nohy a miestami az tak, ze mi uz ochrnovali prsty na nohach teraz je uplne fajne fakt!!! treba cvičiť fakt zainvestuj do seba

novakova2000
6. jún 2012

@maryennn1
@lusyla1 presne oni hned na operáciu, toto sa da aj inak poriešiť sama s tým žijem uz viac ako rok🙂 mam trošku obavy čo to urobí v tehotenstve to ano ale neni to ze by sme neprezili neboj nič spolu zvládneme

lusyla1
6. jún 2012

@maryennn1 dakujem budem mysliet pozitivne a budem musiet vela cvicit a potom sa uz tesim na snazilkovanie 🙂 a ako pokracujes s dietov ja som musela teraz nachvilu skoncit s dietov lebo co mi dr dal lieky tak musim sa najest poriadne keby si vedela ako sa mi toci v hlave sedim a sa mi toci skrina uz neviem pripadam si ako nadrogovana

lusyla1
6. jún 2012

@novakova2000 jasne moja verim ti aj mne sa to robi a ako si to cvicila kde si chodila alebo co si robila 😉

zuzik1983
6. jún 2012

@yokralovnayo no veru zacali, ktovie co bude.ja beriem len kyselinu listovu, ked zistim ,ze som tehu nasadim nejake vitaminy
tiez citim, zee nieco na mna lezie, hadam chora nebudem
@nayli2004 snad pocasie vyjde. no to ma len tak tak, hadam ti na svadbe neporodi 🙂

novakova2000
6. jún 2012

@lusyla1
@lusyla1 pozriem doma zajtra dnes som v práci nejaké cviky na internete🙂 čo cvičim a pomohlo mi ok?

lusyla1
7. jún 2012

@novakova2000 jasne v pohode pockam a dakujem 😉

zuzik1983
11. jún 2012

baby tak tento mesiac nam to nevyslo, menstruaciu som mala dostat az v piatok, ale uz dnes zacinam trochu krvacat, takze ono sa to rozbehne.tak mozno nabuduce. 😉

misena01
11. jún 2012

ahojte 🙂 tak ja som dobrala posledne balenie HAK a dnes mi uz aj prisla navsteva.... mesiac pauza a potom sa ide na to 🙂 som velmi zvedava

maggie37
11. jún 2012

Ahojte my sme sa rozhodli opäť začať so snažilkovaním, tak dúfam že už to teraz dobojujeme úspešne do konca. Držím Vám všetkým palčeky aby sa Vám splnilo to, po čom tak veľmi túžite 🙂 Ak by chcela nejaká snažilka pokecať len tak, budem rada 🙂

bubinko83
12. jún 2012

baby ako sa počitaju plodne dni? Prave mam ten hlien priesvitny teraz .Mame sa pokušat o babatko prave cez ten hlien to su tie plodne dni alebo je to ovulka?Nepamatam si presny datum menzesu. Dakujem

zelovocka
12. jún 2012

@bubinko83 ahoj, skúšajte teraz 😉 ten "priesvitný" vodový hlien (prípadne aj hlien konzistencie vaječného bielka) je plodný a na prežitie spermií ideálny. plodných dní je niekoľko (priemerne 3 až 5), ale ovulácia je len jeden okamih - vypudenie zrelého vajíčka z vaječníka, resp. prasknutie dominantného folikulu 🙂 vtedy by už mali byť spermie nachystané vnútri a striehnuť na vajko 😀

stojdulka
12. jún 2012

ahojte baby, kedže názov témy presne vystihuje náš zámer tak by som sa rada pridala do vašej témy
v skratke, mám tri krásne zdravé kočky, pri ktorých som nemala ani počas tehu ani potom žiadne problémy, a ked sme sa teraz rozhodli mať ešte jedno dieťa (hlavne kôli najmladšej dcérke, kedže staršie dve vekovo s nou už veľmi nebudú 12,10 a ona 1,5) no nikdy by ma nenapadlo, že by som mohla o malé prísť, čo sa bohužiaľ stalo a 19.4. som bola na MA malinké mi odumrelo 12tt+4, jasné že na to nikdy nezabudnem no už by som sa rada posunúť dalej, a kedže prešli 2cykly a aj dr. skonštatovala že som už fit tak by sme sa radi pokúsili ešte raz...16.6 čakám mršku a potom začíname snažilkovať 🙂

babulka1978
13. jún 2012

ahojte 🙂 tak ja sa k vám neplánovane pridávam tiež.. Mám už jednu dcerku, a chceli sme este jedno baby, aby mala nebola sama. No a od oktobra 2011 riesime jednu mrchu cystu na vajecniku ("funkcny" mam po mimo tehu len jeden, a prave na nom je ta hnusoba ☹ ) . Bolestive injekcie v decembri, antikoncenpcia , po ktorej to tiez zvykne prasknut, ale mne nic......takze posledna moznost...laparo operacia....ale s mm mame strach, ze sa tam zase nieco pokasle, a potom uz ziadna sestricka alebo bracek pre malinku nebude.....tak sme sa rozhodli, ze snazilkovanie do septembra....a v septembri operacia.....lekarka povedala, ze cez tu cystu otehu bude zazrak...ale uz prve tehu bol vlastne zazrak....tak preco sa nepokusit o druhy.....tak drzte palceky. Rodicia oboch stran sice z tohto nasho rozhodnutia asi nebudu nadseny.....ale my nechceme, aby bola malinka sama....obaja s mm sme jedinacikovia, a nebolo to nic moc.....

veva123
13. jún 2012

ahojte, pridávam sa k vám, tiež budem mať o mesiac 25 (ako @misena01), som necelý rok vydatá, v júli sa sťahujeme do nového bytíka, titul mám tiež už našťastie vo vačku a s manželom premýšľame, že sa začneme snažiť od leta 😵 mám stále také stavy, že raz veľmi chcem, potom zasa sa strašne bojím, či ešte nepočkať, potom ma prepadne strach, ako bábo uživíme, dúfam, že nie som sama s takýmito pocitmi... tak sa nejako stále rozhodujeme či počkať, či nečakať, človek by chcel v dnešnej dobe veľa toho postíhať a roky pritom utekajú... 😖

dendus
13. jún 2012

Ahojte Baby, co myslite?

veva123
13. jún 2012

@dendus myslím, že je to tam 🙂

dendus
13. jún 2012

@veva123 Dufam. Dnes ma manzel narodeniny, tak mozno dostane darcek, na ktory len tak nezabudne 😉

veva123
13. jún 2012

@dendus jeeej, tak to by bol ten najkrajsi darcek 😎

mamkabeika
13. jún 2012

Ahojte dievčatá 🙂 Pridávam sa k vám, tiež sa s manželom snažíme, minulý mesiac sme sa dlho z pokladíka dlho netešili, tak dúfam, že tento cyklus to vyjde 🙂 Dnes mám 14. deň cyklu, robila som si ovu test a 2. čiarka bola takmer rovnaká s kontrolnou, ale aj tak to bolo negatívne, myslíte, že ovulácia ešte len nastane? Nerozumiem ovu testom a bazálnu som si nemerala, tak neviem.

misena01
14. jún 2012

@dendus je tam 🙂

misena01
14. jún 2012

@veva123 do poslednej bodky mam rovnake pocity ako ty ... raz si hovorim ze na co cakat, potom ze este by sme mohli pockat... 🙂 najlepsie je tomu nechat volny priebeh 🙂 ved co by sa zmenilo keby sme este rok, dva, tri pockali? no asi aj nic 🙂 vsetko sa da robit aj s malym babom, len treba so sebou brat kocik 🙂 idealna doba asi nebude nikdy....

bubinko83
14. jún 2012

@misena01 aj mam tie pocity a obavy stale a to už jedno dieta mam ale chceme druhe a tase tie iste pocity,či bude dost financii ako to zvladnem s dvomi detmi atd. Ten idealny čas asi nebude nikdy 😨