Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
Caute baby, musim sa pochvalit, podarilo sa na prvykrat 🙂 drzim vsetkym palce...
dakujem, dufam ze to dobojujem do uspesneho konca 🙂 este stale tomu neverim...
@babulka1978 ahoj ja som na tom podobne ako ty, tiež mám 7cm cystu a som už objednaná na laparo v júli, ale teraz som objavila na nete že cysta ovária sa dá odsať ihlou, volá sa to punkcia cysty ovária, robi sa to na par miestach na sk, takže sa idem na to popýtať.Jedná sa o mini operaciu v lokalnej anesteze, o par hodin po zakroku sa ide domov..Tiež by sme chceli druhé a bojím sa aby som neprišla pri tej laparo o celý vaječník..Takže možno by bolo aj pre teba toto riešením ... 🙂
Dievčatá, dnes som úspešne urobila prvú polovicu štátnic, juchúúúúúú🙂ešte 26.6, už nech je to tu🙂ale na druhej strane ma trápia zdravotné problémy☹zistili mi že mám dnu, resp. tvari sa to tak, len ten opuch sa im nepači, tak som dnes rano ešte musela isť na krv a bud. tyzden idem ortopedovi☹dufam, že zistia čo to je, iank ma cakaju dalšie štátnice v bolestiach s obmedzením chôdze☹ale my ženy sme silné, my zvládneme všetko🙂
rada by som sa k vam pridala, aj ked na "vyrobe" babatka sme uz s manzelom zacali pracovat v maji. zatial bez uspechu. vsetkym nam drzim prsty 🙂
@alka127 ahoj, ak mozem, dnu diagnostikovali aj mojmu bratovi, teraz dodrziava dietu, vela sportuje a zachvaty uz nemava, sice nema dobre vysledky z krvi, stale vysoka kys.mocova, ale citi sa dobre. vela stastia v skole a aj v snazeni 🙂
@wewe1
@ynguska
@janka9900 Dievcata, dakujem🙂Neviem ci je to dobre alebo co, ale dnes som volala Dr. a vysledky mam v najlepšom poriadku, tak ja potom neviem, dna sa nepotvrdila, aj ked všetko sa tak chova☹Palec je stále opuchnutý, dokonca sa mi na nom robia červené pásiky, je horucky a začína ma už pobolievať celá noha☹vo štvrtok idem k ortopédovi a uvidim ci mi poviem, no začínam mať strach☹všetko sa stálo práve teraz ked sa potrebujem učit☹
dnes sme boli s manzelom na genetike tak uz len musime cakat na vysledky a tie budu az v auguste to je dlhy cas ale co uz musime vydrzat ☹
nam sa teraz prvy mesiac snazenia nezadarilo, tak snad ten dalsi 🙂
Ahoj žienky, tak ako sa vám darí, dlhšie to tu stagnovalo, ale vidím, že príchodom leta sa to začína hýbať 🙂 my sa zajtra sťahujeme do nového bytíku,l v pondelok ideme po výsledky z genetiky a snáď už pitom nič nebude brániť tomu, aby sme mohli plodiť 😀
@alka127 veľmi preveľmi gratulujem k prvej polovici štátnic, teraz už len dobojovať tú druhú polovicu. mrzím a ten tvoj palec snáď sa všetko dá do poriadku a nebude to nič vážnejšie (mňa napadlo, či to nie je len zlomenina o ktorej nevieš) snáď to nie je nič vážne, držím veľmi palčeky a presne ako píšeš, my ženy všetko zvládneme 🙂
@sin gratulujem a prajem nech všetko vyjde tak ako má a čochvíľa držíš malého človiečika v náručí 🙂 patríš medzi tým šťastnejších, ktorým sa podarí na prvý krát, tak si užívaj tehu a mysli na pekné veci, pozdravujem fazuľku v brušku 🙂
@lusyla1 hej to čakanie na výsledky je strašné a hlavne zdĺhavé, my sme boli na odbery 7. mája a v pondelok si ideme po výsledky, tiež riadna doba, už som sa nevedela dočkať.
@zuzik1983 isto sa podarí na ďalší mesiac, treba myslieť pozitívne a už teraz sa môžeš tešiť na nový začiatok snaženia, ešte šťastie, že vždy sa dá začať odznova 🙂
@lusyla1
@zuzik1983
@maryennn1 Dievčatá, všetkým vám dakujem🙂 Zlomenina to nie je robili mi RTG, ale ze sa mi štiepi chrupka, takže to neviem čo je, ved ortopéd povie🙂 Dnes som sa bola vyšantit, kupila som si nove saty a plavky🙂malemu som kupila troje topanky, lebo tie posledné do 2 mesiaocv tak zničil, že su už pripravene na vyhodenie🙂co s atýka smažilkovania, státnice končia 26.6 a v tom case by mali prist akmoši, tak týchto ešte pockam a sup sup nato, nech už statnice dopadnu akokolvek🙂
@zuzik1983 neboj, ani s anenazdas a budes chodit s bruškom🙂
@sin gratulujem, dufam, že sa postupne pridame všetky🙂
@alerka vitaj medzi nami🙂 držím pršteky aby sa to cim skor podarilo nám všetkým🙂

@dendus tiez myslim, ze je to jasne 😉 gratulujem
baby ten idealny cas nebude nikdy, tiez som mala vseliake pocity, tiez som rozmyslala co bude, ako bude, ale isli sme do toho 🙂