Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@karingalova držím teda palce, nech sa čím skôr zadarí 😉
@adka12 ďakujem budeme snažiť :D
Ahojte,my sa s priatelom teraz snazime tiez o babetko,strasne by sme uz chceli,tak sa nam to snad podari 😉 Mam 21 a este zatial ziadne skusenosti takze sa potesim vselijakim radam a podobne 🙂 .
@hybrida držím palce aby sa Vám to podarilo 🙂 my sa tiež snažíme tak dufame,že sa to čoskoro podari.
@hybrida brala si aj dlhšiu dobu tabletky?
Je pravda ze ked sa na to stale mysli ,tak sa to nepodari?po kolkych dnoch od oplodnenia sa moze robit test alebo je lepsie pockat po samotnu menstruaciu ci sa dostavi alebo nie?Ja mam ten problem ze mam nepravydelny cyklus takze sa mi zle rataju plodne dni 😒
@karingalova nie nebrala som vobec tabletky
@hybrida netreba nato veľmi tlačiť treba to nechať plynuť lebo si potom trošku v strese tak možno to je aj tým. ja si rátam plodné dni podla kalendára na internete podla toho kedy som mala poslednú menštruáciu a vždy my to vyráta prsne podla toho viem kedy mám plodné dni čakať a už viem aj podla výtoku či mám plodné dni alebo nie 🙂
Ake su najlepsie polohy na otehotnenie?ma to vobec na to niaky vpliv ?alebo je pravda ze zena by mala ostat lezat?
@hybrida ked máš nepravidelnú menšruáciu je dobré si merať bazálnu teplotu, alebo ovulačné testy 🙂
@tynamartina bazalnu teplotu som si merala a mam viac nez obvikle
@hybrida Bazálnu teplotu si musíš merať vždy ráno hneď po prebudení a vždy v rovnakom čase, bud v ústach alebo v pošve iba vtedy má výpovednú hodnotu. Po ovulácii teplota stúpne a drži sa hore ked sa blíži menzes teplota kelesne.
@karingalova To mi je veľmi ľúto, ale som si istá, že teraz sa vám to podarí a môžete sa tešiť z nového života 🙂
@karingalova Aj ja by som chcela veeeľmi dievčatko, vraj sa treba snažiť hneď po skončení menštruácie 😉 Ale podľa mňa je to aj tak 50:50 😝 Môj malý bude mať 7 rokov a on by tiež chcel sestričku, ale len kvôli tomu, že mal možnosť porovnať pár mesačné dievčatko s chlapčekom, a akurát vtedy bolo dievčatko veľmi pokojné a chlapček len vystrájal 😀
AHojte,od vcera mam taky husty biely vytok,a citim sa divne unavene a bolia ma kosti podobe ako napr,pred chorobou.Pohlavny styk sme mali asi 5 dni do zadu.Neviete mi poradit,moze to byt priznak tehotenstva?
@kukku dievčatká su také kludnejšie a máme aj meno pre dievčatko keby sme mali chlapčeka tak neviem aké meno by som mu dala. uvidíme ale prvoradé je aby bolo zdravé. no dufam,že sa nám to čoskoro podarí a budem sa tešiť každným dnom ked mi bude rásť bruško 🙂
@hybrida Ahoj...test ti ukáže už po 5dnoch opodnenia🙂Držím palčeky, nech sa ti to čo najskor podarí a je nas čim dalej viac a viac🙂
@kukku Ja som so Samkom otehotnela hned po kamošoch a mám chlapčeka🙂mne je v podstate jedno, co to bude, nech sa to len podarí, nech je všetko v poriadku a nech je malinké zdrave🙂
@karingalova ahoj držím palčeky nech sa to čím skor podarí🙂
@karingalova Ja už mám vymyslené aj meno: dievčatko Rebeka Zoe, chlapček na 80% Leonard, ale páči sa mi aj Dominik aj Simeon 😉
ahojte. dnes som uz nevydrzala a spravila si test a zatial nic. ms by mal prist v pondelok ale dufam ze nepride... skusim test znova o par dni a budem cakat, nic ine mi ani nezostava 🙂 brucho ma neboli, len obcas citim take pichnutie. teraz som prvy cyklus bez tabletiek tak aj keby nam to nevyslo urcite mi bude meskat, ja som bez tabletiek nepredvidatelna 🙂 pekny den vsetkym
Ahoj snažilky 🙂 pridavam sa k Vam aj my sme zacali snazit od maja, zatial nic, zeby to vyslo do tretice? Nechame sa prekvapit. Som 15 DC tak uvidime co nam tento mesiac prinesie. Vsetkym nam drzim palceky aby nam to rychlo vyslo 🙂
Ahojte,dva dni do zadu mi bolo divne citila som sa ako pred chorobou,vcera somsi robila test pepino test 10 mIU HCG,a ukazala sa mi jedna silna a ta druha slabulinka je vydet len svetle ale je tam.Od dnes ma zacali trochu boleit prsia.Myslite si ze mozem byt tehotna? a ze ta slaba ciarka bola len preto taka slaba ze som si test robila skoro?Pohlavny styk sme mali asi prd 6 dnami.Bolo mi povedane ze si mam test zopakovat o 2-3 dni.Tak dufam ze bude silnejsia 🙂
No ja už naozaj neviem, čo je so mnou: už druhý deň mi je zle, ako keby som mala nízky tlak (točí sa mi hlava, je mi zle na žalúdok a pod.). Či to mám z tepla, ťažko povedať. Menštruáciu som nedostala, mám len taký hnedý výtok, prsia ma nebolia, neviem, či má zmysel spraviť ďalší test, alebo by som mala ešte počkať 😒
Dnes som si robila druhy test a ten mi vysiel negativny,vcerajsi zas inak bola tam aj druha ciarka sice slabunka ale bola.Stale sa citim nafuknuta a picha ma v podbrusku.Zacinaju ma pobolievat prsia.Preco ten druhy test vysiel negativne?

@adka12 my si prajemeo veľmi dcerku priatel chce dievčatko veľmi aj ja tak dufam,že sa to podarí. čoskoro sa budeme sťahovať do svojho domčeka takže domček je aj strom je zasadený takže už len bábätko chýba :D