Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@erika26277 zeby to bolo uhniezdovanie? 🙂 drzim palceky, nech sa zaryje poriadne hlboko a ukaze sa o 9 mesiacov v plnej krase 🙂 🙂 🙂
Ahojte . Dnes je to už druhý deň co mi mešká... V piatok som si robila test a bol negatívny. Zajtra skúsim znova a uvidíme. Rada by som vedela na com som
@dominika1516 ahoj 😀 tak ja zatial pisem len tak okrajovo lebo tu este nepatrim 😅 ale nechecm mat dieta moc stara 😀
@kukku no ja ked som ostala prvý krát tehotná tak som ani nevedela že som len ma velmi prsia boleli a meškala mi mrška týžden a nedalo mi to tak som si spravila test a bol pozitívny žial to šťastie netrvalo dlho. a teraz v nedelu som mala dostať mršku a ešte nič nemám žiadne príznaky tak neviem vobec ostáva mi len čakať 🙂
@karingalova cavik...no co? dnes si sa testovala? ci pockas do zajtra? 🙂
@lilli251 ahoj večer som si robila test a stále len / a dnes som sa netestovala a mrška ešte neprišla dneska ma pichalo v podbrušku ale tak na etapy teraz necitim nič. počkám ešte do konca týždňa a spravím dalši test 🙂
@erika26277 presne tieto priznaky som mala aj ja a mrcha dosla.ale tebe drzim palce, nech to dopadne lepsie.a prsia ma strasne bolia, co mna nikdy pri mrche nebolevali, tak to nechapem.no co uz, tak mozno nabuduce
dievčata, tak ja som s dnes vybrala ku GYN. na ročnu prehliadku a ona má celý júl dovolenku, skoro ma porazilo, no čo budem musieť počkať až do 30.7....:-)
@alka127 tak si moc nepochodila a nezastupuje ju niekto iný?
@lejduska hehe sak ani ja a leto uz zacalo my sme sa snazili tak som sa sem zasla kuki 😉
@karingalova mohlo by to vyjst ze? kolko snazilkujete?
@lilli251 bola by som veľmi šťastná keby to vyšlo snažíme sa od minulého mesiaca 🙂 a chcely by sme aby nám do nového domčeka pribudlo čim skor bábätko 🙂
@karingalova aj my sa snazim mesiac a pol...ktory DC mas?
@lilli251 myslíš den cyklu ta skratka DC?
@karingalova zastupuju ju, ale ja si radsej pockám, ved to nie je surne🙂ale máme doma tehulku, naša fenka bude mať šteniatka, dnes sme boli na ultrazvuku a Dr. nám povedal, že su min.3, no možu byť aj 4, nedalo sa to presne zistiť...čiže rodiť sa toto leto bude na isto😀
@alka127 tak už máte postarané. a akú rasu psíka máte? my máme labradora a je to riadne šidlo keby počúvať chcel 🙂 ale nedala by som ho zanič, ešte mu tak násjť priatelku 🙂
@karingalova jasne 🙂
Ahojte môžem sa k Vám pridať ? My snažilkujeme teraz prvý mesiac 😉 24.7. by som mala mať menzes a ja naivne dúfam, že nepríde , ja som taká nedočkavá 😎 tak hádam sa z nás všetkých do konca leta stanú tehuľky 🙂
ahojte babenky no tak už 5deň bez mršky a test stále len s jednou /. ☹ neviem vobec to moje telo si robí čo chce ☹
@lilli251 no tak v nedelu mi mala prísť mrška to bol 28den cyklu a dnes je štvrtok a mrška nikde tak je to 32DC
@karingalova A máš nejaké príznaky? Skús počkať do pondelka a keď ani vtedy nič, choď k lekárovi, možno Ti povie dobrú správu 🙂
no som dosť unavená potím sa veľmi a miešaju sa mi chute a citím sa nafuknutá ako balon 🙂
@karingalova tak super....hadam mrska ani nepride, chichi..
@karingalova mne meskali tri dni, som sa vytesovala...ani brucho ma nebolelo, ani spinenie som nemala ako obvykle...a prisla mrska..:( ale tak co, skusame dalej....aspon viem, ze alchimilka robi divy...lebo som ju pila tri tyzdne a ani bolesti som skoro nemala, ani to spinenie pred tym...no co..ucime sa spoznavat svoje telo...merias si bazalku?
@lilli251 nie bazalku si nemeriam zbytočne by som sa iba viac stresovala a tá alchemilka je načo dobrá? 🙂

@zuzik1983 neboj na budúce to vyjde....ja mám mrchu dostať 16-ho pondelok, ale od včera ma bolí v podbrušku, a dnes som mala hnedastý výtok, bývam unavená a neviem, čo to znamená........ som zvedavá, či prídem mrcha, alebo čo bude.......lebo mi chodí ako hodinky, na 25-ty deň.......ale snažíme sa, užívame si a budem dúfať a veriť sa to hádam vyjde, keď aj nie teraz, raz určite, teraz je presne 3 mesiace od MA........