Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@zoloe ahoj 🙂 no, tak som sa na tu punciu cysty pytala aj odbornikov....vraj sa da ta punkcia robit len pri cystach s "cirim" obsahom....ta moja je vraj naliata krvou, cize puncia neprichadza do uvahy, lebo tam hrozi vnutorne krvacanie....ked sa dari, tak sa dari 😖
@babulka1978 ahoj, no ja som si to tiež neskôr rozmyslela a rozhodla som sa predsa len pre laparo, takže mám už za sebou, bola som pred troma týždnami, cysta je fuč, vaječník ostal funkčný našťastie tak sa teším.. 🙂
Mala som ovuláciu cca od 20.7. do 24.7. a už od 18.7. ma stále pobolieva v podbrušku a teraz ma už aj pichá na pravej strane. MS by som mala dostať až začiatkom augusta. Čo to môže byť? Doteraz som mala bolesti len tesne pred MS alebo až počas MS.
ahojte, tak mne dnes mali skoncit plodne dni podla internetoveho menstruacneho kalendara , ale tento cyklus si prvy krat meriam bazalnu teplotu a robim ovulacne testy a som zistila, ze mam posunutu ovulku a ze oni prave zacinaju 😉 tak a ide sa na to 😉
@drnduliak ja som ten vytok nikdy nemala vyse tyzdna pred MS ale len den pred tym,ked mi zacinaju a nafuknute brusko uz druhy tyzden....ja nevravim ani nahodou, ze som tehu, len my sa snazime prvy mesiac prvy krat v zivote o miminko, tak je normalne asi ze si vsimame vsetko na sebe a dufame nie?
@zuzik1983 Tak držím pršteky🙂
@lencika2 ja ta uplne chápem, aj ja každu co i len malinkatu zmenu, odchylku riešim🙂ja som napr.v živote pred svojimi dňami nemala žiadne špinenie ani nafuknuté bruško, ved každá sme iná a je logické, že každú neobvyklu vec si všímame🙂držím pršteky nech tie tvoje zmeny prinesú o 9mesiačikov malý batôžtek🙂
@lencika2 ja to beriem tak, ze by som mozno bola aj rada, keby sa to nie hned podarilo, nech mozme co najdlhsie veselo sexovat bez ochrany a strachu z otehotnenia, lebo nam je to vlastne jedno...ked sa nepodari, dobre, ked sa podari, este lepsie...treba brat ako pride, vsetko ma svoj cas...daj vediet, ako dopadol test 😉
@kukku no budem doma mali by sme sa sťahovať asi vtedy tento rok nám nevidá dovolenka pri mori všetky peniažky išli do domu 🙂
@karingalova my to iste..ziadna dovca, ale bude domcek dopristavovany 🙂
wolvorhampton, tak nejak...a ja ked som bola, pracovala som v middlewich 🙂
tak ja som sa dnes testla a zatial nic...ale mam len 10DPO a nemam taky citlivy test tak pockam este zo par dni a skusim zasa 😉
@lilli251 no ja sa už neviem dočkať kedy tam už budeme bývať mať svoj klud pohodlie nato sa teším 🙂
@karingalova
aj ja veru..kedy Ta to caka? mna v decembri dufam 🙂

@vive Ako my 🙂 Gratulujem a veeeeeľa šťastia!!! A dúfam, že pred oltár už pôjdete traja 🙂