icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

karingalova
29. júl 2012

@lilli251 no ja dufam,že čoskoro možno o mesiac dva 🙂

adka12
29. júl 2012

Caute baby, tak som sa testla aj dnes ráno a nič ☹
No nevadí, snáď nabudúce. Ja som trošku sklamaná, lebo dcérka sa vydarila na prvý raz 😵

lilli251
29. júl 2012

@karingalova no super...tak to je za chvilku 🙂

vive
29. júl 2012

@alka127. No veru, uz sa nam to obom blizi 🙂 drzim palce nech ti to vsetko vyjde podla tvojich predstav a babatko taktiez nech sa podariii 🙂 urcite sa ozvi 🙂

vive
29. júl 2012

@lencika2 presne tak, suhlasim aj ja 🙂)

typa
29. júl 2012

@adka12 nemas byt preco sklamana, ved ste to skydili len raz. Nabuduce sa to podari 😉 Zatial si pekne uzivaj s muzickom a nemysli na to 🙂

6lenka64
29. júl 2012

Ahojte dievcata, tak ja sa k vam pridavam. Mame jednu dcerku, bude mat dva roky v oktobri a povedali sme si, ze je cas na druhe babo 🙂 skusame uz druhy mesiac, mala sa nam podarila na prvy sup, toto druhe bude asi vacsia fuska 🙂)))
Podla mojich merani budem mat v najblizsich dnoch ovulku a podla vypoctu Jonasovho tesne pred mrskou, no uvidim, nakupila som ovul testiky a budem testovat, aby som sla na istotku 🙂)) Vsetkym tu drzim palce, nech to vide co najskor a sme vsetky do jednej tehulky 🙂 a samozrejme rada by som sa s vami delila o pocity a zazitky 🙂

drnduliak
29. júl 2012

@6lenka64 tak to si na tom presne ako my, tiez mame jedno dievcatko co bude mat v oktobri dva roky, a teraz tak velmi pozvolna sa chystame na druhe🙂 tak drzim palce 😉

alka127
autor
29. júl 2012

@6lenka64 ahoj...tak ta vítam medzi nami🙂držím pršteky nech sa cím skor zadarí🙂

lencika2
29. júl 2012

@adka12 este nie je nic stratene, ved este nemas od ovulky ani 2tyzdne, tak sa moze este z toho nieco vyklut 😉 aj ja sa tak utesujem 🙂

adamedik
29. júl 2012

@6lenka64
Ahoj, vitaj medzi nami... Ja mam tiez Jonasov vypocet prvy termin mame 2.8. ale môžno sa k nemu ani nedostaneme.... už mi tretí deň mešká mrška, taaaak dúfajme že to vyšlo čakám na test... chcem čím neskôr.

Dúfam, že sa nám to všetkým podaríííí. 😉

linuska1
29. júl 2012

tak babule my este mesiac cakania a tak sa k vam pridam..🙂)

@maryennn1 som konecne docitala...🙂 tak budem silno drzat palce nech sa z dovolenky vratite o jedneho viac ako ja pred 3 rokmi s malou..🙂)

6lenka64
29. júl 2012

@drnduliak Drzime palce aj my vam....my by sme to chceli stihnut kym mi neskonci materska dovolenka 🙂 aby som pekne nadviazala a nemusela vykrivat robotou, dufam, ze sa nam to do konca roka podari 🙂

6lenka64
29. júl 2012

@adamedik Este si si nerobila testik ked meskas? A dakujem za mile privitanie 🙂

burelka
30. júl 2012

@vive ahoj sme na tom podobne tiez mame svadbu 8.9.2012 a sanzit o babo sme sa chceli zacat po svadbe... ale nevydrzali sme a uz tento mesiac sme zacali 🙂 teda nie ze snazit iba sme tomu nechali volny priebeh a ani neviem ci sme sa trafili do plodnych dni 🙂 od piatku uz ocakavam svoje dni ale zatial nic... ale nemam ziadne priznaky nemyslim si ze by sa hned zadarilo...

6lenka64
30. júl 2012

@burelka No vacsinou vtedy sa zadari ked moc nepocitas a nevies kedy co a ako....vtedy sa zadari tak drzim palce aby ani mrska nedosla, ked uz od piatku nie je 🙂

burelka
30. júl 2012

@6lenka64 dakujem 🙂 ale odkedy neberiem HAK tak to nemam pravidelne vzdy plus minus nejake dni takze nerobim si nadeje... ale nervozna som lebo od soboty som na dovolenke tak nech uz ta mrcha dojde alebo nech nechodi vobec 🙂 ale pri mojom stasti ju dostanem presne pred dovo a bude po parade :-/

6lenka64
30. júl 2012

Aj take poznam, teraz naposledy som cakala ze uz nepride a prisla presne v den dovolenky 🙂))) teraz sa chystame v auguste do Turecka, tak dufam, ze tam uz nebude 🙂)) a ze to vide!!!! Kupila som aj ovu testy, tak cakam a robim kazdy den....

karingalova
30. júl 2012

@lilli251 veru ano 🙂

typa
30. júl 2012

@lencika2 tak ako? Prisla ci neprisla? Dufam,ze nie 😉

lencika2
30. júl 2012

@typa ale prisla a uplne na cas mrcha jedna 😀 ale tak sa tesime na dalsie snazilkovanie co uz 🙂 a ty ako???

lencika2
30. júl 2012

@alka127 no ako dopadla rocna prehliadka?Iste je vsetko OK 😉

typa
31. júl 2012

@lencika2 nevadi 🙂 ja tiez pocitam s tym,ze sa dostavi. Este mam tyzden...
Toto slabe spinenie malo tento mesiac velmi vela dievcat...neviem,co to mohlo byt.

lilli251
31. júl 2012

babyyyyyyyyyyyyy

lencika2
31. júl 2012

@lilli251 GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEM 😀 no toto a ani si sa ziadnymi priznakmi nestazovala ako my 😀

6lenka64
31. júl 2012

@lencika2 Gratulaaaacia!!!!! Len tak dalej, kto je teraz na rade??? :D

typa
31. júl 2012

@lilli251 gratulujeeem 😉 Nech sa vam obom dari 🙂 🙂 🙂

lencika2
31. júl 2012

@6lenka64 dakujem ale to patrilo lilli251 🙂

janus24
31. júl 2012

@lilli251 jeeeej gratulujem nech ide všetko hladúčko až do úplného konca 🙂

lilli251
31. júl 2012

@lencika2 no ja som ani ziadne priznaky nemala...ved mi este ani nemeska..🙂))) minuly mesiac, ked som nebola som mala asi vsetky priznaky, teraz nic, ani spinenie ani nic..🙂
a dakujem Vam babule rychlo vas nakaziiiiim 🙂)))