Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
Caute baby, tak som sa testla aj dnes ráno a nič ☹
No nevadí, snáď nabudúce. Ja som trošku sklamaná, lebo dcérka sa vydarila na prvý raz 😵
@karingalova no super...tak to je za chvilku 🙂
Ahojte dievcata, tak ja sa k vam pridavam. Mame jednu dcerku, bude mat dva roky v oktobri a povedali sme si, ze je cas na druhe babo 🙂 skusame uz druhy mesiac, mala sa nam podarila na prvy sup, toto druhe bude asi vacsia fuska 🙂)))
Podla mojich merani budem mat v najblizsich dnoch ovulku a podla vypoctu Jonasovho tesne pred mrskou, no uvidim, nakupila som ovul testiky a budem testovat, aby som sla na istotku 🙂)) Vsetkym tu drzim palce, nech to vide co najskor a sme vsetky do jednej tehulky 🙂 a samozrejme rada by som sa s vami delila o pocity a zazitky 🙂
@vive ahoj sme na tom podobne tiez mame svadbu 8.9.2012 a sanzit o babo sme sa chceli zacat po svadbe... ale nevydrzali sme a uz tento mesiac sme zacali 🙂 teda nie ze snazit iba sme tomu nechali volny priebeh a ani neviem ci sme sa trafili do plodnych dni 🙂 od piatku uz ocakavam svoje dni ale zatial nic... ale nemam ziadne priznaky nemyslim si ze by sa hned zadarilo...
@6lenka64 dakujem 🙂 ale odkedy neberiem HAK tak to nemam pravidelne vzdy plus minus nejake dni takze nerobim si nadeje... ale nervozna som lebo od soboty som na dovolenke tak nech uz ta mrcha dojde alebo nech nechodi vobec 🙂 ale pri mojom stasti ju dostanem presne pred dovo a bude po parade :-/
Aj take poznam, teraz naposledy som cakala ze uz nepride a prisla presne v den dovolenky 🙂))) teraz sa chystame v auguste do Turecka, tak dufam, ze tam uz nebude 🙂)) a ze to vide!!!! Kupila som aj ovu testy, tak cakam a robim kazdy den....
@lilli251 veru ano 🙂

@lilli251 no ja dufam,že čoskoro možno o mesiac dva 🙂