icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

kukku
27. júl 2012

@vive Ako my 🙂 Gratulujem a veeeeeľa šťastia!!! A dúfam, že pred oltár už pôjdete traja 🙂

babulka1978
27. júl 2012

@zoloe ahoj 🙂 no, tak som sa na tu punciu cysty pytala aj odbornikov....vraj sa da ta punkcia robit len pri cystach s "cirim" obsahom....ta moja je vraj naliata krvou, cize puncia neprichadza do uvahy, lebo tam hrozi vnutorne krvacanie....ked sa dari, tak sa dari 😖

drnduliak
27. júl 2012

@lencika2 @vive ale baby ved nafuknute brucho a jemny hnedy vytok patria k uplne beznym predmenstruacnym syndromom, to by som bola tehtona asi kazdy mesiac 😅 ...uvolnite sa, inak sa to chuda vajicko ani nebude mat ako uchytit do tej stresom stiahnutej dutiny maternice 😉 take it easy 😎 drzim palce 😉

zoloe
27. júl 2012

@babulka1978 ahoj, no ja som si to tiež neskôr rozmyslela a rozhodla som sa predsa len pre laparo, takže mám už za sebou, bola som pred troma týždnami, cysta je fuč, vaječník ostal funkčný našťastie tak sa teším.. 🙂

kukku
27. júl 2012

Mala som ovuláciu cca od 20.7. do 24.7. a už od 18.7. ma stále pobolieva v podbrušku a teraz ma už aj pichá na pravej strane. MS by som mala dostať až začiatkom augusta. Čo to môže byť? Doteraz som mala bolesti len tesne pred MS alebo až počas MS.

zuzik1983
27. júl 2012

ahojte, tak mne dnes mali skoncit plodne dni podla internetoveho menstruacneho kalendara , ale tento cyklus si prvy krat meriam bazalnu teplotu a robim ovulacne testy a som zistila, ze mam posunutu ovulku a ze oni prave zacinaju 😉 tak a ide sa na to 😉

lencika2
27. júl 2012

@drnduliak ja som ten vytok nikdy nemala vyse tyzdna pred MS ale len den pred tym,ked mi zacinaju a nafuknute brusko uz druhy tyzden....ja nevravim ani nahodou, ze som tehu, len my sa snazime prvy mesiac prvy krat v zivote o miminko, tak je normalne asi ze si vsimame vsetko na sebe a dufame nie?

alka127
autor
27. júl 2012

@zuzik1983 Tak držím pršteky🙂
@lencika2 ja ta uplne chápem, aj ja každu co i len malinkatu zmenu, odchylku riešim🙂ja som napr.v živote pred svojimi dňami nemala žiadne špinenie ani nafuknuté bruško, ved každá sme iná a je logické, že každú neobvyklu vec si všímame🙂držím pršteky nech tie tvoje zmeny prinesú o 9mesiačikov malý batôžtek🙂

alka127
autor
27. júl 2012

@vive
@kukku aspon niečo máme spoločné, septembrovú svadbu🙂samozrejme okrem snažilkovania🙂

lencika2
27. júl 2012

dakujem @alka127 za pochopenie 🙂 a tebe sa ako dari?Uz snazilkujete vo velkom, ci este nie?

alka127
autor
27. júl 2012

@lencika2 My sa snažíme, resp. nechávame to voľný priebeh ako sa podarí🙂nič si nemeriam, nesledujem🙂raz sa to isto podarí🙂v pondelok idem konečne na ku GYN na ročnu prehliadku, tak dufam, že bude všetko ok🙂

lilli251
27. júl 2012

@lencika2 jasnacka, aj ja som mala prvy mesiac vsetky priznaky, to je normal, ked niekto tuzi po dietatku....zajtra testujes?

lencika2
27. júl 2012

@lilli251 ved aj to je mozne 😀 ano testujem hned rano ale tu v Anglicku som nezohnala ziadny test taky citlivy ako mamatest s 10mlU iba s 15 a 20, tak dufam staci aj taky 🙂

lilli251
27. júl 2012

@lencika2 aha..skoda...poslem Ti? 🙂)))

typa
27. júl 2012

@lencika2 a baby by ste chceli vychovavat v UK? Ja som bola pred par tyzdnami za segrou v Londyne. Ich mala ma teraz 5 mesiacov 🙂

lencika2
27. júl 2012

@lilli251 no to by nebolo na skodu 😀 ale tak uz vydzrim a ide sa DOMOV 🙂

lencika2
27. júl 2012

@typa nie nie uz doma, preto sme sa rozhodli zacat pracovat na babike v lete, lebo na jar uz chceme byt domka a tak to akurat vsetko vyzchadza 😀 teraz ideme doma kupovat byt, tak sa strasne tesime, kedy uz pojdeme na stalo domov a budeme v nom byvat 3 🙂

drnduliak
27. júl 2012

@lencika2 ja to beriem tak, ze by som mozno bola aj rada, keby sa to nie hned podarilo, nech mozme co najdlhsie veselo sexovat bez ochrany a strachu z otehotnenia, lebo nam je to vlastne jedno...ked sa nepodari, dobre, ked sa podari, este lepsie...treba brat ako pride, vsetko ma svoj cas...daj vediet, ako dopadol test 😉

lilli251
27. júl 2012

@lencika2 kedy ides?

lencika2
27. júl 2012

@drnduliak ani my nic nesurime, lebo vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody, ked sa podari teraz tak budem stastna, ale aj ked sa nepodari hned, tak sa nic nedeje, pretoze si aspon konecne uzijem leto doma a na dovolenkach 🙂

lencika2
27. júl 2012

@lilli251 18teho augusta, tak sa tesim ako blcha 😀

karingalova
28. júl 2012

@kukku no budem doma mali by sme sa sťahovať asi vtedy tento rok nám nevidá dovolenka pri mori všetky peniažky išli do domu 🙂

lilli251
28. júl 2012

@lencika2 super...kde si tam? ja tam mam sestru 🙂

lilli251
28. júl 2012

@karingalova my to iste..ziadna dovca, ale bude domcek dopristavovany 🙂

lencika2
28. júl 2012

@lilli251 ja som v Rugby nedaleko Birminghamu a tvoja sestra kde?

lilli251
28. júl 2012

wolvorhampton, tak nejak...a ja ked som bola, pracovala som v middlewich 🙂

lencika2
28. júl 2012

tak ja som sa dnes testla a zatial nic...ale mam len 10DPO a nemam taky citlivy test tak pockam este zo par dni a skusim zasa 😉

karingalova
28. júl 2012

@lilli251 no ja sa už neviem dočkať kedy tam už budeme bývať mať svoj klud pohodlie nato sa teším 🙂

typa
28. júl 2012

@lencika2 ved pockaj aspon, ci Ti bude meskat. Nech je dovod testovat 🙂

lilli251
28. júl 2012

@karingalova
aj ja veru..kedy Ta to caka? mna v decembri dufam 🙂