Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@typa no my sa tiež budeme snažiť hádam aj dneska tak dufam,že sa zadarí 🙂 🙂 🙂
@zuzik1983 no mne by mala prísť mrška okolo 18-20augusta just vtedy ked mám dovolenku ale dufam,že nepríde 🙂
@denisa87 to keby aj mne sa dalo každý druhý den snažiť bolo by to fajn ale kedže drahý chodí na týždnovky a cez víkend je doma a ja zas cez víkend v práci tak sa to nedá to ma natom najviac hnevá 🙂
@karingalova tak drzim palce, aby neprisla 😉
@zuzik1983 ďakujem dufam,že nepríde 🙂
Ahojte bybenky, citam tu ze mate snazenie kazdy druhy den....nei je to zbytocne? Teda podl amna staci tesne pred ovulkou a po nej jeden den 🙂
My mame tiez momentalne plodne dni a cakam ci mrska dojde o dva tyzdne alebo nedojde, drzaim palce a gratulujem novym tehulkam!!!
Baby dnes na večer som zbadala že mam vela hlienu ale snažilkovat nemožeme kedže mm je na nočnej.Toto su tie plodne dni? Mam 10 DC.
@palinkova87
@adka12
@lilli251
Teraz som sa vrátila z dovolenky a hneď 3 tehotné!!!!! GRATULUJEM 🙂 🙂 🙂 Len tak ďalej baby 😀
zda sa, za sa to podarilo aj nam. na teste mam ducha a dnes 27DC 😀
@palinkova87 blahoželáááááááááám 🙂
takze teraz ja... som Alenka, v januari som porodila nadhernu dcerku Dajanu ale do konca septembra planujeme s mm zapracovat na bracekovi Maximovi alebo sestricke , ciastocne je to z dovodu, ze este by mi vysla materska z DNP, co znaci veeelmi slusna ale tiez mam prerusene studium, co mi umoznuje venovat sa na 100% detom, nase prve pokusy boli neuspesne, nakolko mrcha dorazila 4.8.2012 ale verim, ze dalsi pokus vyjde na 100% troska je tam hacik, lebo kojim ale mrchu dostavam pravidelne od porodu.Uvidime, drzime si palce, nech coskoro otvorime novu skupinu porodu majovcatka 2013 🙂
@candy23 Ahoj a vítam ťa medzi nami🙂Tak to ťa obdivujem, ja by som tak skoro po sebe detičky nezvládla🙂Samozrejme ti držím palčeky nech ti to čím skôr víde🙂A tie čo už čakajú bábo skô ako v máji? 😀 musíme vymislieť nejakú skupinku s väčším rozmedzím pre nás z tejto diskusie, hmm? 🙂
Baby mozem sa pridat k Vam? Na dovolenke sme sa snazili s MM, tak hadam z toho daco bude 🙂 Dnes som mala dostat mrchu a zatial nikde nic.. A to mam mrchu ako hodinky, pred Velkou nocou som prekonala MA a od vtedy hodinkova presnost 😀 😀
Test som este nerobila, este pockam do konca tyzdna a tak spravim. Dufam ze dovtedy vydrzim..

Ahoj babule,aj mi sme zacali pracovat na babatku,malemu by uz bolo dobre mat bratceka alebo sestricku,25 jula prisla mrcha,a odkedy odisla kazdy druhy den snazilkujeme,dnes mam pozitívny ovu testík a manzelíka zavolali do prace,no dufam ze si švihne domov 😀