icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

peteva85
6. aug 2012

Blahozelam vsetkym kt sa podarilo otehotniet a dufam ze bude takych stale viac a viac.. ved co je krajsie ako babatko?

alka127
autor
6. aug 2012

@peteva85 ahoj a vitaj medzi nami🙂 tak držím pršteky nech príde najskôr za 9mesiacov🙂

karingalova
8. aug 2012

@ynguska gratulujem 🙂)))

karingalova
8. aug 2012

ahojte babenky tak sa nám to tu pekne rozbehlo dufam,že sa aj ja pridám za chvílu k vám a na testíku budu čoskoro // 🙂

peteva85
8. aug 2012

Baby ake mate skusenosti s Rapiclear testom- kazetovym? Dnes rano som robila, vysiel mi negativne. Dnes je 34DC, ovulacku som mala 19DC. Mrchu som mala stale presne 29DC a teraz nic a uz je 34DC.. Ale test je negativny.. ☹ Mam zmenit znacku, alebo pockat tyzden a tak este raz skusit?
Neviem si to vysvetlit.. nie som ani nachladena, ani neuzivam ziadne lieky.. proste nic co by mohlo ovplyvnit test, mrchu tiez nemam a test je negativny..

alka127
autor
8. aug 2012

@peteva85 Ahoj, ja si kupujem testy iba od Rapiclear, rozne druhy a zatial som bola spokojná...ja by som na tvojom mieste počkala a vyskušala o 2-3dni...Kamoška už bola v 6tt a test jej nic neukázal, takže je to normálne🙂ženské telo je nevyspytateľné...

linuska1
8. aug 2012

@peteva85 ahoj.. mne na 34 den sa ukazal len slabulinky duch... ani ho skoro nebolo vidiet.. tak som skusila digitalny.. a ten mi vysiel pozitivny... skus pockat... mozno sa ti pomalsie tvori hcg...

adamedik
8. aug 2012

@6lenka64
Takže meškala mi mrška, až mi domečkala... Skončila som v nemocnici s Trombózou... takže 6 mesačná liečba presúva snaženie sa o bábätko... ☹

6lenka64
8. aug 2012

@adamedik UUUUf to mi je velmi luuuuuto, prajem coskore uzdravenie. drzkaj sa

adamedik
8. aug 2012

@6lenka64
Dakujem bola to strasna sprava.... pre istotu, ked mi meskali tak mi zistovali, ci som alebo niesom tehotná.. Tak potom vyšetreniami vylúčili tehotenstvo ... a nasadili liečbu warfarínom.... príčinu z čoho sa mi to vytvorilo, zatial nevieme v septembri idem na hematologiu na genetické vyšetrenie krvy.......
A pol roka nič, nemôžem otehotnieť... A tak veľmi som sa tešila a chystala na Plodné dni podla výpočtu doktora Jonáša.... 2.8. .... Som z toho strašne smutná... ale na druhej strane zvládneme si porobiť nejaké dotuknutia v byte este dozariadovat... Ale aj tak ma to dostalo dosť... ☹

janka9900
8. aug 2012

@adamedik 😔 je to smutne, ale aspon sa nebudes musiet bat trombozy v tehotenstve, ked ta poriadne vysetria a budu sledovat 😉 drzim palceky 😉

adamedik
9. aug 2012

@janka9900
Dakujem. Som celkom rada, tiez ze to nakoniec takto dopadlo a pol roka utečie ako voda... A potom to bude super... 😉

zuzik1983
9. aug 2012

babulky idem sa pochvalit.dnes som si nasla // 🙂 zatial len slabucke , ale su.mrska neprisla, tak hadam z toho nieco bude...nemozem tomu uverit 😕 .ako som si nedavno robila srandu, ze prva vysla na prvy pokus, druhe na druhy a ze tretie na treti pokus.tak to tak aj je

jankako
9. aug 2012

@zuzik1983 nedá mi nenapísať k tvojmu príspevku 🙂.tiež to bolo u nás tak,prvé na prvý krát/ale bohužial,skončilo to ako u teba/druhé na druhý krát a teraz ideme pracovať na dalšom mimi čo by malo byť teoreticky po tretí krát,tak sa tiež smejem že tretie bude na tretí krát.teda aspoň dúfam.. Btw gratulujem ku dvom // 🙂

zuzik1983
9. aug 2012

@jankako dakujem, ktovie, mozno to tak aj bude 😉

jankako
9. aug 2012

@zuzik1983 no dúfam že ked nie na prvý druhý,tak na tretí isto 🙂človek nikdy nevie

zuzik1983
9. aug 2012

@jankako tak drzim palce 🙂

jankako
9. aug 2012

@zuzik1983 dakujem 😉

jankako
9. aug 2012

@zuzik1983 máš otázku že či je bezpečné cvičiť...ja si myslím že určite nie.zvlášť nie v prvom trimestri..to nie sú cviky vhodné pe tehotné..skús si radšej niečo pohladať na nete,vhodné cviky pre tehulky..ale do toho 14tt by som upustila od akejkolvek námahy..

denisa87
9. aug 2012

aj ja uz chcem testíkovat,no musim este par dni pockat :(

zuzik1983
9. aug 2012

@jankako ved skusim aj tak, ale uvidim, co baby na to napisu 😉

jankako
9. aug 2012

@zuzik1983 no ved uvidíš ako zareagujú,či ti tam daktorá aj nenabrýzga,lebo niektoré reakcie na otázky ked čítam ako zhodia babu,tak mám dosť 😖

janka9900
9. aug 2012

@adamedik urcite bude potom vsetko v poriadku 😉

janka9900
9. aug 2012

@zuzik1983 gratulujeeem, pekne vam to vyslo 😉 a tiez som nazoru, ze zo zaciatku radsej necvicit 😉

kukku
9. aug 2012

@zuzik1983 GRATULUJEM 🙂
To cvičenie by ma tiež zaujímalo, ja cvičím TRX, aspoň také "naťahovacie" cviky by som si mohla ponechať... ale to až keď budem mať také šťastie ako Ty 🙂 Zatiaľ počkám kým doberiem antibiotiká a vedľa snažilkovania hops do cvičenia 😀

zuzik1983
9. aug 2012

@jankako no ved to mas pravdu, clovek sa len chce spytat a dopadne to katastrofalne

zuzik1983
9. aug 2012

@janka9900
@kukku
dakujem baby,no ja necvicim s velkou zatazou, len tak light, v optimalnej tepovej frekvencii, akej by sa malo, takze sa pri tom nejak nenamaham

zuzik1983
9. aug 2012

len ked budem musiet teraz prestat cvicit, tak neviem neviem, proste necvicim 3-4 dni a uz mi to chyba a som nervozna 😝

janka9900
9. aug 2012

@zuzik1983 ked to potrebujes, tak preco nie, ked je to len light? 😉 babatko potrebuje, aby si bola v pohode 😉 🙂

zuzik1983
9. aug 2012

@janka9900 ved ked pojdem k dr, tak sa jej pre istotu spytam