icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

denisa87
5. aug 2012

Ahoj babule,aj mi sme zacali pracovat na babatku,malemu by uz bolo dobre mat bratceka alebo sestricku,25 jula prisla mrcha,a odkedy odisla kazdy druhy den snazilkujeme,dnes mam pozitívny ovu testík a manzelíka zavolali do prace,no dufam ze si švihne domov 😀

karingalova
5. aug 2012

@typa no my sa tiež budeme snažiť hádam aj dneska tak dufam,že sa zadarí 🙂 🙂 🙂

karingalova
5. aug 2012

@zuzik1983 no mne by mala prísť mrška okolo 18-20augusta just vtedy ked mám dovolenku ale dufam,že nepríde 🙂

karingalova
5. aug 2012

@denisa87 to keby aj mne sa dalo každý druhý den snažiť bolo by to fajn ale kedže drahý chodí na týždnovky a cez víkend je doma a ja zas cez víkend v práci tak sa to nedá to ma natom najviac hnevá 🙂

zuzik1983
5. aug 2012

@karingalova tak drzim palce, aby neprisla 😉

karingalova
5. aug 2012

@zuzik1983 ďakujem dufam,že nepríde 🙂

6lenka64
5. aug 2012

Ahojte bybenky, citam tu ze mate snazenie kazdy druhy den....nei je to zbytocne? Teda podl amna staci tesne pred ovulkou a po nej jeden den 🙂
My mame tiez momentalne plodne dni a cakam ci mrska dojde o dva tyzdne alebo nedojde, drzaim palce a gratulujem novym tehulkam!!!

typa
5. aug 2012

@6lenka64 ja si myslim,ze ak chce niekto babo hned,tak staci pred ovulkou alebo pocas nej a ak je niekto na tom,ako ja s mojim mm...tak tym je to jedno. My sme sa minuly mesiac milovali takmer denne,niekedy aj viac. Podla mna nie je spravne zmenit milovanie len na oplodnenie.

bubinko83
5. aug 2012

Baby dnes na večer som zbadala že mam vela hlienu ale snažilkovat nemožeme kedže mm je na nočnej.Toto su tie plodne dni? Mam 10 DC.

typa
5. aug 2012

@bubinko83 daj si do vyhladavaca cervikalny hlien a najde ti presny popis,ako rozlisit plodny hlien. Zavisi to najma od konzistencie hlienu. Plodny hlien je vodnaty - ako vajecny bielok. Preto zena citi vlhkost..

kukku
5. aug 2012

@palinkova87
@adka12
@lilli251
Teraz som sa vrátila z dovolenky a hneď 3 tehotné!!!!! GRATULUJEM 🙂 🙂 🙂 Len tak ďalej baby 😀

6lenka64
5. aug 2012

@typa urcite nie to limitovat len na ti eplodne dni, no pripada mi to ako stroj, ze kazdy druhy den....ale ked je chut samozrejme sa neda branit 🙂))))

bubinko83
5. aug 2012

@typa no ved ja mam ten vaječny bielok ,len nemam mm doma.😉

typa
5. aug 2012

@bubinko83 tak rychlo za nim do prace 😉 Ale nieee,ved ked ho budes mat doma,tak to skuste a mozno si vajicko pocka 🙂

lilli251
6. aug 2012

@kukku dakujemeeeee

ynguska
6. aug 2012

zda sa, za sa to podarilo aj nam. na teste mam ducha a dnes 27DC 😀

kukku
6. aug 2012

@ynguska GRATULUJEM 🙂

candy23
6. aug 2012

@ynguska blahozelaaam 🙂

6lenka64
6. aug 2012

@ynguska Gratulujeme 🙂))

zuzik1983
6. aug 2012

@ynguska gratulujem 🙂

janus24
6. aug 2012

@palinkova87 blahoželáááááááááám 🙂

janus24
6. aug 2012

@ynguska jeeeej tak blahoželááám

ynguska
6. aug 2012

@janus24
@zuzik1983
@6lenka64
@candy23
@kukku baby, dakujem. na inom fore ma trosku zneistili, ze to este nemam " v suchu". prikladam foto, co si o tom teste myslite. dnes som 27DC, mavam 28DC. asi 5 dni mi "plava" zaludok, tak som sa testla, aj ked este asi skoro. dik za kazdy nazor.

zuzik1983
6. aug 2012

@ynguska no ja myslim, ze je to tam 😉

candy23
6. aug 2012

@ynguska zena,mas to v kapse🙂 jednoznacne to tam vidim ale kup si mamatest GS ale nie pruzovy a ten ti ukaze co ma 🙂

candy23
6. aug 2012

takze teraz ja... som Alenka, v januari som porodila nadhernu dcerku Dajanu ale do konca septembra planujeme s mm zapracovat na bracekovi Maximovi alebo sestricke , ciastocne je to z dovodu, ze este by mi vysla materska z DNP, co znaci veeelmi slusna ale tiez mam prerusene studium, co mi umoznuje venovat sa na 100% detom, nase prve pokusy boli neuspesne, nakolko mrcha dorazila 4.8.2012 ale verim, ze dalsi pokus vyjde na 100% troska je tam hacik, lebo kojim ale mrchu dostavam pravidelne od porodu.Uvidime, drzime si palce, nech coskoro otvorime novu skupinu porodu majovcatka 2013 🙂

alka127
autor
6. aug 2012

@ynguska Gratulujem, je to tam viditeľné🙂

alka127
autor
6. aug 2012

@candy23 Ahoj a vítam ťa medzi nami🙂Tak to ťa obdivujem, ja by som tak skoro po sebe detičky nezvládla🙂Samozrejme ti držím palčeky nech ti to čím skôr víde🙂A tie čo už čakajú bábo skô ako v máji? 😀 musíme vymislieť nejakú skupinku s väčším rozmedzím pre nás z tejto diskusie, hmm? 🙂

janus24
6. aug 2012

@ynguska aj podľa mňa je to už dobre viditeľné, tak len tak ďalej nech čiaročka silnie 🙂

peteva85
6. aug 2012

Baby mozem sa pridat k Vam? Na dovolenke sme sa snazili s MM, tak hadam z toho daco bude 🙂 Dnes som mala dostat mrchu a zatial nikde nic.. A to mam mrchu ako hodinky, pred Velkou nocou som prekonala MA a od vtedy hodinkova presnost 😀 😀
Test som este nerobila, este pockam do konca tyzdna a tak spravim. Dufam ze dovtedy vydrzim..