Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@ynguska gratulujem 🙂)))
ahojte babenky tak sa nám to tu pekne rozbehlo dufam,že sa aj ja pridám za chvílu k vám a na testíku budu čoskoro // 🙂
Baby ake mate skusenosti s Rapiclear testom- kazetovym? Dnes rano som robila, vysiel mi negativne. Dnes je 34DC, ovulacku som mala 19DC. Mrchu som mala stale presne 29DC a teraz nic a uz je 34DC.. Ale test je negativny.. ☹ Mam zmenit znacku, alebo pockat tyzden a tak este raz skusit?
Neviem si to vysvetlit.. nie som ani nachladena, ani neuzivam ziadne lieky.. proste nic co by mohlo ovplyvnit test, mrchu tiez nemam a test je negativny..
@6lenka64
Dakujem bola to strasna sprava.... pre istotu, ked mi meskali tak mi zistovali, ci som alebo niesom tehotná.. Tak potom vyšetreniami vylúčili tehotenstvo ... a nasadili liečbu warfarínom.... príčinu z čoho sa mi to vytvorilo, zatial nevieme v septembri idem na hematologiu na genetické vyšetrenie krvy.......
A pol roka nič, nemôžem otehotnieť... A tak veľmi som sa tešila a chystala na Plodné dni podla výpočtu doktora Jonáša.... 2.8. .... Som z toho strašne smutná... ale na druhej strane zvládneme si porobiť nejaké dotuknutia v byte este dozariadovat... Ale aj tak ma to dostalo dosť... ☹
babulky idem sa pochvalit.dnes som si nasla // 🙂 zatial len slabucke , ale su.mrska neprisla, tak hadam z toho nieco bude...nemozem tomu uverit 😕 .ako som si nedavno robila srandu, ze prva vysla na prvy pokus, druhe na druhy a ze tretie na treti pokus.tak to tak aj je
@zuzik1983 nedá mi nenapísať k tvojmu príspevku 🙂.tiež to bolo u nás tak,prvé na prvý krát/ale bohužial,skončilo to ako u teba/druhé na druhý krát a teraz ideme pracovať na dalšom mimi čo by malo byť teoreticky po tretí krát,tak sa tiež smejem že tretie bude na tretí krát.teda aspoň dúfam.. Btw gratulujem ku dvom // 🙂
aj ja uz chcem testíkovat,no musim este par dni pockat :(
len ked budem musiet teraz prestat cvicit, tak neviem neviem, proste necvicim 3-4 dni a uz mi to chyba a som nervozna 😝

Blahozelam vsetkym kt sa podarilo otehotniet a dufam ze bude takych stale viac a viac.. ved co je krajsie ako babatko?