Začíname pracovať na bábätku v lete 2012
Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂
@alka127 jeeeej, gratulujem alka 🙂 chapem ta, tiez by som si to najradsej nechala pre seba az do poslednej chvile, ale ja urcite nevydrzim 😀 tak hlavne vela zdravicka vam prajem a nech vsetko ide hladko ako pri samkovi 😉 kiez by sme mali stastie ako vy a aspon teraz nam to vyslo na prvykrat 🙂 ...no aj do decembra bude super 😀 ....drzte sa! 😉
@alka127 @zuzik1983 jeej kočky to sú krásne správy, gratulujem veľmi a držím palčeky na krásne a bezproblémové tehu až do konca.
@alka127 Alka ja ťa tiež úplne chápem, myslím, že ak si raz nájdem moje vytúžené dve paličky, budem chcieť mať tiež najprv istotu, ale všetko je vo hviezdach a možno tiež nevydržím a hneď všetko vyklopím 🙂 každopádne veľmi sa s tebou teším, dúfam, že čoskoro sa k tebe pridáme aj my ostatné 🙂
@janka9900
@maryennn1
@yokralovnayo
@janus24 Dievčatá dakujem vám🙂verím, že čochvíla sa k nám pridáte🙂držím silno pršteky🙂
@yokralovnayo budem na teba myslieť nech nepríde najbližších 9mesiacov🙂A teplotu mám normálnu, nevyznám sa v tom čo to znamena a ked ti mam pravdu povedať nikdy som to nesledovala, len teraz som si merala lebo mám pocit, že niečo na mna lezie, mám nádchu a pokašliavam, ale teplota je normálna🙂
@maryennn1
@yokralovnayo
@janus24
dakujem baby
ja mam teplotu normalnu
@yokralovnayo ahoj, no tak dnes gratulujem ja tebe 🙂 ja som sa testovala asi 11 DPO a tiez som mala slabucku ciarku, ale ms este neprisla, tak hadam sa to uz nezmeni.a ja som si prave myslela, ze tento mesiac sa nezadarilo, kedze som mala rovnake priznaky a ko ten minuly, tak som fakt ani nedufala.ale teraz mam tych priznakov omnoho viac, mozno prave preto, ze uz viem, ze som tehu.to budeme mat aj termin skoro rovnaky, mne podla ovulacie vychadza termin na 21.aprila, tebe kedy?
@zuzik1983 no to veru budeme mať rovnaký 😀 😀 mne podla MS 22.4 🙂 aj dcérky máme rovnako staré .. a kedy sa chystáš k doktorke? ja chcem ešte urobiť asi v stredu test, ešte mi jeden zostal. a potom zavolám gyn. nech ma objedná
@zuzik1983 a ďakujem za gratuláciu 😀 ja som taká šťastná 😀
@yokralovnayo podla ms mi vychadza termin na 17 aprila, ale kedze ja viem, ze som mala ovulku posunutu o 4 dni,tak si myslim, ze to bude neskor toho 21 aprila.mne tiez este jeden test zostal, planujem si ho spravit buduci tyzden, nech viem, ci hcg stupa.k doktorke sa chystam 21 augusta,kedze mi povedala ze mam prist 2 tyzdene po tom ako mi bude meskat,
ahojte snazilky, vratila som sa z dvojtyzdnovej dovolenky a nestacim sa divit, tehotnych tu pribuda ako hub po dazdi, tesim sa s vami a gratulujem vam 😉 prajem vam bezproblemove tehotenstvo 😉 my zatim nic, ale som rada, lebo aj tak sme sa este velmi nesnazili a povedala som si, ze chcem rodit v maji, to je pekny mesiac, ze? takze v auguste uz naplno zaciname 😉
@yokralovnayo Super gratulujem🙂tak vidím že sa nám to tu rozbieha🙂
@drnduliak tak držím pršteky nech ti to víde🙂potom sa budeme baviť už len o tehulkovaní, budeme musieť vymaslieť nejakú skupinu,napr, že Snažilky z leta 2012😀

Ahojte dievčatá, dúfam, že sa na mna nenahneváte....Tak ja som dnes bola u GYN. a dostala som materskú knižku, som 9+5tt, v utorok idem na ultrazvuk, tak dufam, že to bude všetko ok🙂Termín podla PM mám 9.3.2013, ale všetko sa može zmenit podla prvého ultrazvuku...isto ma pochopíte, po tom všetkom co som prežila pri prvom tehu som mala strach a nechávala som si to iba pre seba...Ale ked mi dnes všetko potvrdila aj krv a výsledky boli velmi dobré, tak čo sa už bude mať stať sa stane🙂ked som tu videla tie testíky s //, tak som mala chut aj ja sem dat svoje no strach bol vacsí🙂dufam, že ma pochopíte🙂a mimochodom opat ako pri Samkovi nám to vyšlo na prvý šup🙂