icon

Začíname pracovať na bábätku v lete 2012

alka127
27. jan 2012

Ahojte...mam 1,5ročného chlapčeka, bývame v Ba...V lete by sme chceli zacať pracovať na druhom babatku....Prida sa k nám niekto? Rada sa podelím o moju radosť ešte s niekým 🙂 🙂 🙂

hybrida
23. aug 2012

baby co by sa pocas tehotenstva malo a nemalo jest ? 😉

anait
23. aug 2012

@hybrida wau, krásny, aj tak chcem takýýý ...

kukku
23. aug 2012

@hybrida GRATULUJEM 🙂

gabrielapatrik
23. aug 2012

@hybrida Gratulujem moc... Prajem veľa zdravíčka maminke, aj bábenku... Čo by sa malo jesť? Strava všetka (si myslím) nepiť Tonic (obsahuje chinín), papať vitamíny (Calibrum Baby), celé tehotenstvo kyselinu listovú... A tak nejak 😉 ...

hanya1
23. aug 2012

@gabrielapatrik no ja sa necitim na mrchu zatial ale prave som dostala taky ruzovy vytok myslite ze to moze byt uhniezdovanie ale az teraz na 29 dc je to mozne na mrchu to nevyzera mrcha sa mi inak spusta

gabrielapatrik
23. aug 2012

No neviem, vôbec... Sama asi najlepšie vieš aké ej Tvoje telo... Ak cítiš, že to mrcha nie je tak dúfajme, že to bude to uhniezdovanie 😉 ... Ja som sa s tým nestretla rsp. v predchádzajúcom tehotenstve nespozorovala... Jedine ma pobolievalo v podbrušku... Nič viac...

janicka11
23. aug 2012

ahojte maminy..Nechce sa mi čítať všetkých skoro 60 stran,ale táto tema je založená tak,že myslím od leta začnete pracovať na bábetku?Presnejšie už asi od juna-jula žže??Neviem či sa pridať či nie?

drnduliak
23. aug 2012

@hanya1 a teplota co?klesla, ci nie?

drnduliak
23. aug 2012

@janicka11 jasne ze sa pridaj, my sme zacali az teraz v auguste 😉

janicka11
23. aug 2012

@drnduliak aj my oficialne až teraz v auguste 😀 😀

gabrielapatrik
23. aug 2012

@janicka11 Ahojky, my sme začali teraz v auguste a rozhodli sme sa tak akosi zo dňa na deň, i keď som po tom túžila už dávno 🙂... Tak si myslím, že sa kľudne môžeš pridať... Je to skvelé sa s niekym podeliť o pocity, rady, názory... Veľa šťastia prajem...

hanya1
23. aug 2012

@drnduliak praveze neklesla 37,1 aj dneska

janicka11
23. aug 2012

@gabrielapatrik jeminečky to čo si napísala,ako by si mne z ust práve zobrala.My už máme jednu dcerku 2 ročnu,a už dlhšie som nad tým premýšlala,že aby nebola sama aby jej bollo veselšie,a hlavne ja detičky zbožnujem 😀 🙂 😉 A potom ked som sa dozvedela že moja dosť blýzka kamoška je tiež tehu tak ma to akosi nakoplo,že z hodiny na hodiny som sa nato uplne prehovorila,že teda aj ja CHCCEM...!Podotýkam že manžel chcel už dávno,len ja osm váhala.A ako sme sa rozhodli,tak na tom pracujeme,zatial len dva dni,ale som rozhodnutá 😀 A to je hlavne. 😝

gabrielapatrik
23. aug 2012

@janicka11 To je skvelé... Aj ja tak, kamoške sa narodilo bábenko, zrazu druhej a ja som si povedala, na čo stále čakám? Stále som si dávala otázku, čo ak? Čo ak to nezvládnem? Čo ak nebudú peniaze? Práca? Veď to zvládneme... Ja mám 5 ročného syna a tiež chcem hlavne kvôli nemu... Ale keď si predstavím také miminko malinké, tak som nedočkavá... My sa snažíme druhý týždeň, už som aj po vyšetrení, užívam kyselinu listovú a Duphaston, tak hádam čoskoro nájdem aj ja tie vysnívané // dve čiarky 😉 ...

hybrida
23. aug 2012

ahojte mam otazku ,ci moze niak uskodit plodu ked som si dnes dala jeden panadol?

kukku
23. aug 2012

Ahojte baby! Ako dlho meriate bazálnu teplotu s klasickým teplomerom v pošve? Stačí 5minút alebo radšej 10? Ďakujem veľmi pekne 🙂

elzu
23. aug 2012

Ahojte holky, tak vidím, že se nám tady postupně objevujou pozitivní testíky...
Já od konce menstruace co druhý den testuju ovu...nejdříve tam byla slabá čárka, ale ne silnější než testovací, pak nebyla žádná, dnes zase slabá, a to jsem už 24DC (můj cyklus trvá 47dní)...tak nevím...myslíte, že je možnost, že jsem to prošvihla tím, že testuju co druhý den? Nebo že ještě přijde? Doufám, že jo...ještě má chvíli čas... 🙂
Tak se mějte hezky!

peteva85
25. aug 2012

@elzu Ahoj, aj ja ficim na ovul. teste, poctivo robim kazdy den a stale len 1 ciarka.. Pritom podla hlienu- ten sledujem uz dlho- viem ze mam ovulacku..
Neviem aky mate vy nazor a postoj ku ovul. testom, ale ja nemam s nimi dobru skusenost.. Chodila som na folikulometriu a len tak pre zaujimavost som si robila aj ovu test. Ovu test bol stale negativny a dr. podla UZV urcil ze ovulacka prebehla, potvrdili to aj krvny test. Mozno ze mam len zlu znacku 😀 😀

kukku
25. aug 2012

@peteva85 Ja mám s ovu testami rovnakú skúsenosť. Podľa hlienu som už ovu mala a test stále negatívny. Kúpila som ich prvý aj posledný krát 😝

janicka11
25. aug 2012

@gabrielapatrik ahoj,tak super,my sa snažíme zatial len týžden.Tak pevne verím že to víde ako aj predtým pri malej ani sme sa nenazdali aza mesiac som bola tehulka 😀 😀 Na vyšetrenie idem buduci piatok,tak som zvedaá čo mi povie. snád je všetko v poriadku...Ja som najskor chcela rozdiel medzi detičkami aspon 5 rokou ale postupom času sa mi to zdá byť velký rozdiel...Takže rozhodla som sa mať radčej teda 3 ročný 😝 No tak uvidíme necháme sa prekvapiť.Presne tak aj v mojom okolí sam brušká vidím,tak ma to asi nakoploôô

alka127
autor
25. aug 2012

@janicka11 ahoj, tak ta pekne vítam medzi nami🙂ja som chcela medzi detičkami min.3-ročný rozdiel, ale akosi sa opat zadarilo na prvý šup, čo sme ani neplánovali a termín mame 9.3. a malý bude mat 12.7. 3ročky, ale teším sa, že to išlo tak rýchlo, aspon viem, že je všetko ok...som rada, že už pracujete a držim pršteky nech sa čím skor zadarí🙂

janicka11
25. aug 2012

@alka127 dakujem ti xa povzbudenie di milaa🙂🙂🙂nooo ja tiež dufam ze to vide zase naprvy krat ako primalej::🙂🙂a vám gratulujem

alka127
autor
25. aug 2012

@janicka11 dakujem...je to krasny pocit nosit pod srdiečkom babatko 🙂

hybrida
26. aug 2012

ahojte chcem sa spytat,ze som asi tak v 2tt a obcas ma pobolieva pod bruskom ako pred menstruaciou stale si myslim ze pride ale chvalabohu nie,je to normalne mala ste stym niektora skusenost?

anait
26. aug 2012

@hybrida júha a to už tak skoro vieš že si 2tt?

erika26277
26. aug 2012

@alka127 gratulujem......

erika26277
26. aug 2012

no babenky tak čaute, krásne sa to číta toľko tehu......a pravdepodobe sa pridávam aj ja.......poslednú mrchu som mala 16.7., síce som ešte netestovala ( nejak nebolo času, minulý týždeň sme sa len vrátili s Egypta ), som si viac ako istá že to vyšlo.........mám typické príznaky tehu.......a moc sa teším, zajtra kúpim test a testnem.......dám vedieť......tak sa veľmi veľmi teším koľko vás tu za tú dobu otehotnelo......a baby krásne tehuľkovanie.......a všetkým ostatným moc, moc držím palčeky...... 🙂 🙂 🙂

typa
26. aug 2012

pripijam vsetkym tehulkam a ich drobcom 🙂 a zaroven vsetkym snazilkam 🙂 Dajte si so mnou pohar vina - nikomu to neuskodi 😉 A nech sa nam vsetkym cim skor zadari 🙂 🙂 🙂

drnduliak
26. aug 2012

@typa no ja si ten pohar vinka dam velmi rada 😉 ved co si budeme odriekat, ked ani nevieme, ci sme uz " v tom"...potom uz len pivecko, teda aspon u mna to bolo jedine, co mi ako-takupokojilo revoluciu v zaludku 😅 ja mam aj tak taky vnutorny pocit, ze to tento mesiac nevyslo, zacalo mi aj take krvave spinenie, ako zvyknem mavat pred menzesom, tak hadam nabuduci mesiac 😉

typa
26. aug 2012

@drnduliak som rada,ze mas taky nazor ako ja. Ak sa nam to podarilo,tak babo nam ten pohar vina odpusti,nie? 🙂